reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Czesc i czolem..
ale pusto tu od wczoraj..
ja pomalu wracam do swiata zywych :tak: oj mam za swoje caly dzien wczoraj sie meczylam :wściekła/y:
ale pokoj pomalowany , tygrys ze sciany zerwany :-D teraz mam jakis jasny kolorek sama nie wiem jaki cos pod szarosci podchodzi
ale jakos mi pusto i lyso bez tigera i nie moge sie przyzwyczaic :baffled:
Kawe wypije i ide chalupe ogarniac , musze odkurzyc i podlogi umyc...ale mi sie nie chce..

dzien dobry
owca mi tez sie nie chcialo ale juz chata ogarnieta po weekendzie, zakupy zrobione wiec luzik
dzieciaki maja 2 tyg ferii:-) wiec tez gdzies smigniemy odchamić sie:-D

no ja tez posprzatalam , mlodej jeszcze biurko wysprzatalam i cala torba papierow znowu do wywalenia
ja nie wiem co ona tak chomikuje wszystko :wściekła/y:

zrobilam zapiekanke ziemniaczana na obiad i jeszcze chce zupe ugotowac juz na jutro :tak:

ciacho gdzie chcesz smignac ? do rodzinki ?

ja mam zupe z weekendu wiec tez luz a pewnie troche do rodzinki i troche pozwiedzac:tak:myslimy o wypadzie na slowacje
takze sie okaze co gdzie i jak:-D

Ciacho moge jutro podjechać do Ciebie.
My juz oo zakupach tez. Robimy bigosik i pekluje miesko do upieczenia do chleba bo zjedzone wszystko.
A wczoraj byliśmy w nova i trafilam zajebiaszczy stanik w triumfie. Ale jestem zadowolona. Ze 189 na 109zl. I majtki w hm kypilam i hesi bluzkę. I na lody poszliśmy i fajnie spędziliśmy niedziele. Prawda jest taka ze nie ma gdzie isv z malymi dziećmi w weekend.

Future to udane zakupy ci sie trafily :-):-) fajnie jak mozna cos taniej kupic..

Ciacho - slowacja super :tak:

Marzenka a ty gdzie jestes ? :baffled: przewaznie zawsze bywalas tu z rana pierwsza ;-)

My po obiedzie , jak mozna to tak nazwac..ide zaraz z psem pochodzic :tak:

Cześć

Ciacho udanych wypraw!
Owca , Future hello... (ja jeszcze w tym Nova Park nie byłam, jakoś mnie nie ciągnie tam)

Dzieci osłuchowo zdrowe niby. Obserwacja kolejny tydzień i inhalacje nic więcej. Popołudnie u teściowej spędziłam i czas zleciał. Rano zrobiłam ćwiczenia na xboxie pod okiem trenera a dziś u teściowej zajadałam słodycze :zawstydzona/y: i tyle tego z mojego nie jedzenia słodyczy! Ale nie mogłam normalnie nie mogłam!!!! Jutro to znowu spalę, mam nadzieję.
Miłego wieczora!!!

hejka i ja

No to Ezoja ja wczoraj zeżarłam pół bezowca, tak się zasłodziłam, że do teraz mi uszami wychodzi. A jeszcze wcinałam resztki pizzy i pierogi.

Mój Antek coś spać nie chce, szaleju się najadł

Ciasteczko- to na narty wypad robicie, ja na Słowacji nie byłam ale przejeżdżałam przez nią jak do Chorwacji jechałam. Teraz M nakręcam do Chorwacji żebyśmy jechali za jakieś dwa lata.

Owca- ja taki chomik byłam, miałam też mnóstwo kartek i papierów. A mama co chwilę mi wszystko wywalała. Dzieciaki tak mają, Moje biurka nie mają ale wszystko się piętrz na stoliku i mnóstwo ważnych papierów.

reklama
hej ho

eZoya a ja ostatnio lubie pochodzić po sklepach i powydawać troche kasy. niby w necie też lubie, ale cię przymierzy to inaczej. parę razy się naciełam z rozmiarami i zrezygnowałam z kupowania w sieci. czasami coś kupię...ale jakoś ostanio wole w realu. no ten stanik mi się trafił naprawdę. już jest moim ulubionym. chyba sobie jeszcze kupię taki, tylko inny kolor.

właśnie gotuję grochówkę bo menżu sobie zażyczył.

i zgrywam sobie płytkę na ytmikę na jutro. piękna pogoda dziś. muszę okna przetrzeć bo jak słońce zagląda w okna to brud widać. hehe. i jak Gutro wstanie to pojdzimy pochodzić troche.

Do góry