reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Piękna pogoda trzeba przyznać. Ja jutro wyjdę jak się utrzyma, nie mam dziś weny jakoś na spacery.
Wróciłam z urzędu pracy właśnie, będę firmę otwierać :-) ale na wszystko trzeba czasu, biurokracja papierologia itp itd że się na starcie odechciewa ;-) Powalczę o dotację może się uda. Pani w okienku przy podpisie spytała, czy w Dino byłam, powiedziałam, że jak mi wejście córki do przedszkola załatwi to pójdę ;-) od razu dała termin na za miesiąc....

U nas zaraz obiadek...

reklama
dzien dobry
agnis alez brzusio, szykuje sie widac powoli ;-)
piekne slonce za oknem:-) jakis spacerek trzeba bedzie zaliczyc:tak:

hej hej
Agniś wow wow jaki brzusio duzy super !!
Ezoja - u nas tez Dino otwieraja i tez brak chetnych do pracy a ponoc fajnie tam :/
poćwiczyłam 20 min skalepl potem 30 min orbitrek zjadłam śniadanko i zaraz spadam do pracy jeszcze tylko prysznic i bye bye ...
wczorja prasowałam do 1 w nocy ale wreszcie uporałam sie z zaległymi koszami, teraz postanowiłam, ze nie włączam pralki póki wczensiej nie poprasuje tego co sie suszy ;)
młoda wyje to ciał !

Future ja Ci dam szykuj się :-D:szok:

Jeszcze 2 tyg niech siedzi tam w srodku.:tak:

Dzis miałam ktg, jak co tydzień no i było podwyższone, mam isc do lekarza sprawdzić o co kaman. No ale fakt faktem ze maly podczas ktg ruszal się jak szalony. A wtedy podobno tętno plodu zawsze większe. No zobaczymy... Dam znac po wizycie :tak:

siema siema

Agnis jeszcze troszkę i będziecie razem ale osobno ;-) Małe szkraby są najfajniejsze :tak:
Madzarena piszesz fajnie, ale chyba nie piszesz poważnie o tym Dino? Ceny fajne mają tylko ;-) No chyba, że u Was jest inaczej, nie wiem... w urzędzie pracy wisi kartka że poszukują a chętnych brak. Ale wcale się nie dziwię. Niech podniosą stawkę i odnoszą się po ludzku do pracowników to będzie lepiej i chętni będą. Proste.
Prasowania współczuję.. ja nie lubię nie prasuję ;-) tylko jak już muszę :-D
kroma, ciacho, future siema ;-)
a gdzie owca??

Hej...
ezoja jestem jak zawsze tylko milcze :-D bo nie wiem co pisac chyba wena mnie opuscila :baffled:
dzien jak codzien , bylam w pracy , teraz obiad , dzieciaki przyszly i dzien leci :tak:
Wczoraj bylam w szkole na zebraniu odnosnie nowych szkol i swiadectw :tak:
dostalam broszurke a w niej 98 stron i mam wybrac z tego 3 szkoly dla mlodej i skladac papiery
ale dopiero w czerwcu :tak: narazie mam 2 na oku :tak:
i mloda zaczyna basen za tydzien z klasa maja chodzic na nauke plywania :tak:
i musze kupic nowy stroj kapielowy dla niej bo ona ma 2 czesciowe a jest taki wymog ze ma byc jednoczesciowy wrr..
co za wymysly :angry:
a tak to pogoda w miare ladna 6 st na plusie wiec i po sniegu :-)

Agnis fajny masz brzusio :-)
Ezoja a co to za biznes ?
Madziarena a ty juz tak normalnie do pracy chodzisz , czy to na kilka godz tylko ?

ja to sie pytam gdzie Marzenka ??? :confused:

reklama
Właśnie koleżanka ode mnie wyszła... teraz dzieci kąpiel, spać i luuuuuuz :-) i cisza... błoga cisza..
Dzieci mi zdrowieją... szał ciał normalnie w domu pisk i krzyk dziś.
Dziewczyny mówcie, że macie tutaj koleżankę co wróży, bo cisza dziwna nastała u mnie jak trzy dni trwa to się już martwię ;-)

Owca a pochwalę się jak założę działalność ;-)

Do góry