reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
kroma fajnie ze macie odliczenia, ja niestety nie moge nic ale takie zycie
marzenka ja mam rower po starszej bo nie jezdzi na rowerze a rower ma 3 lata i nowka sztuka:-D
reszte witam:-D

reklama
hej
mezu tez obiecał nam nowe rowery sobie chce Gianta kupic a ja sie caly czas zastanawiam, dla Hanki mam siedzonko hamaxa te co kładzie się do spania więc luzik, ciekawe tylko czy Amelka z nami pokona tyle km :)
Ogólnie to 3 tydzien juz leci byle do piatku i mezu wraca :)
pojezdziłam na orbim 45 minut wykapałam sie zaraz ide ogarnac domek i na jakis spacer z dziewczynkami. Przedszkoel zamkniete bo dzieci nie było to mam Amelke tez :)
Kroma ja tez mam zwrot duzy za remont i budowe domu, na razie papiery załatwiamy jeszcze a potem wyslemy do US :)

Hej , deszczowo u nas dzis troszke..
ja wrocilam z pracy , teraz z psem bylam i znalazlam ogloszenie na slupach ze garaz do wynajecia od 1 kwietnia
i probuje sie dodzwonic ale narazie nikt nie odbiera :baffled:
oj mezus bylby happy jakby sie udalo wynajac bo narazie mamy wynajete taki carrpot ze pod daszkiem tylko stoji a i tak place 30 euro :tak:
tyle ze mam zawsze swoje miejsce :tak: bo pod blokiem nie mamy parkingow wcale tylko przy ulicy trzeba parkowac :confused:

Ciacho gdzie bylas ze cie nie bylo ? :-D
Marzenka ja rok temu kupilam rower, wiecznie mi bylo kasy zal az w koncu zaszalam i mam nowa bryke hehe :-D
Kroma to oby nic nie dopatrzyli sie..:tak:

A ja dalej czekam na kaucje za stare mieszkanie i szlag mnie juz trafia , wczoraj dzwonilam pytalam
kazali jeszcze czekac moze w nastepnym tyg ...no kurde ja nie rozumiem co oni sie tak slimacza wrr..
toz to juz 5 miesiecy :angry:

Na obiad mam zurek dla nas z jajcem :-)
a mlodemu obralam 2 ziemniaki i kielbaske usmaze do tego..:tak:

marzenka- nie otwiera mi się link. A ja też będę jakieś siodełko kupować. A potem pochwal się rowerem jaki sobie kupujesz.

Madziarena- ja już skorzystałam za budowę z zwrotu i już nam oddali na wakacje. Więc troszkę kasy było. Ale rozeszło się na inwestycje koło domu. takie uroki mieszkania w domku.

Ciasteczko- ale fajnie, że sobie odpoczełaś. Jak ja bym gdzieś pojechała i odpoczęła sobie.

owca- a dużo ci jest winny gościu za tą kaucję. Może w kulki leci i nie chce oddać i myśli, że zapomnisz.

reklama
Ciacho no moj znajomy jest na Slowacji to widzialam fotki ze duzo sniegu wlasnie tam :tak:

Kroma kaucja dosc duza bo 1300 euro , zalezy ile sobie odetna skurczesyny...bo zawsze sie do czego doczepia
a to nie gosc tylko normalna spoldzielnia :tak:

oddac musza , maja czas do 6 miesiecy jest w umowie :tak:

kuzwa nie moge sie o ten garaz dodzwonic, od 2 godz probuje i nikt nie odbiera fuck !!

Do góry