reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ciacho i kroma - ja wiem o co chodziło tylko pisałam ogólnie, że nasze Państwo jest śmiechu warte. zmieniają coś co dobrze działa, a tam gdzie potrzeba zmian, to nie ma. ja też mam 3,80 za m2, a w necie jest max 7,72 jakoś...to się cieszę, że mi maxa nie przyznali...bo by było dopiero phhhhhhhh
ja byłam dziś na zakupkach, teraz trochę sprzątam i lecą dni...byle do wiosny
ja byłam dziś na zakupkach, teraz trochę sprzątam i lecą dni...byle do wiosny
Witam..
z kawka :-)
Ciacho jak bylo w kinie ??
my dzis w domu , przychodza znajomi do dzieciakow a potem jeszcze zakupy musze porobic
ale m w pracy to pewnie dopiero poznym popoludniem
Jutro planuje jechac do agua parku , ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie
jakos nie umiem tak paradowac w bikini
Cieplo u nas , tylko taki wiaterek jest
z kawka :-)
Ciacho jak bylo w kinie ??
my dzis w domu , przychodza znajomi do dzieciakow a potem jeszcze zakupy musze porobic

ale m w pracy to pewnie dopiero poznym popoludniem

Jutro planuje jechac do agua parku , ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie

jakos nie umiem tak paradowac w bikini

Cieplo u nas , tylko taki wiaterek jest

C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
owca bylo miło, fajny film, coprawda myślalam ze bedze z deka inny ale i tak byl super:-) ludzi w kinie full, mialo kino wczoraj wzięcie
a nie masz jednoczęsciowego stroju ? ja mam dwuczęściowy to i na basen nie chodze

owca bylo miło, fajny film, coprawda myślalam ze bedze z deka inny ale i tak byl super:-) ludzi w kinie full, mialo kino wczoraj wzięcie
a nie masz jednoczęsciowego stroju ? ja mam dwuczęściowy to i na basen nie chodze

ciacho no to fajnie ze wrocilas zadowolona :-):-)
a no nie mam jednoczesciowego , jakos tak mi dziwnie by w nim chyba bylo
wiec wole juz dwu czesciowy , co tam rozstepow nie mam wcale , brzuch tylko troche posiada tluszczyku ale nie takie grubasy tu na basenach smigaja
..
Serniczek wyszedl , ciekawe kto go zje bo ja nie bardzo za sernikami przepadam haha
to po co go robilam ?? tak tylko chcialam sprawdzic czy mi wyjdzie
a no nie mam jednoczesciowego , jakos tak mi dziwnie by w nim chyba bylo
wiec wole juz dwu czesciowy , co tam rozstepow nie mam wcale , brzuch tylko troche posiada tluszczyku ale nie takie grubasy tu na basenach smigaja

Serniczek wyszedl , ciekawe kto go zje bo ja nie bardzo za sernikami przepadam haha

to po co go robilam ?? tak tylko chcialam sprawdzic czy mi wyjdzie

FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej ho. my po dworze już.
zimno mi jakos wrrrrrrrr
zimno mi jakos wrrrrrrrr
C
ciasteczko
Gość
witam niedzielnie
pustki hehe, wszystkie pewnie zajete
dobrze ze mrozow nie ma i cieplo jest:-)
pustki hehe, wszystkie pewnie zajete

dobrze ze mrozow nie ma i cieplo jest:-)
Kuffa mac , juz wrocilismy z basenu niech to szlag
Auto po drodze nam nawalilo i wrocilismy do domu
A mialo byc tak fajnie .
Chyba poszla nam turbina w aucie wrr..bo auto wogole nie ciaglo , moj gazu dawal a on muli sie .Moglismy tylko 70 na godz jechac .Ciekawe jaki to koszt ponoc drogo
Szukamy mechanika .Pierwsza naprawa w tym aucie bedzie odkad go kupilismy.
Wkurzylam sie

Auto po drodze nam nawalilo i wrocilismy do domu

Chyba poszla nam turbina w aucie wrr..bo auto wogole nie ciaglo , moj gazu dawal a on muli sie .Moglismy tylko 70 na godz jechac .Ciekawe jaki to koszt ponoc drogo

Szukamy mechanika .Pierwsza naprawa w tym aucie bedzie odkad go kupilismy.
Wkurzylam sie

kroma
Fanka BB :)
hejka
Ja mam dziś gości, w ogóle to ostatnio ciągle mnie ktoś nachodzi :-).
owca- to nie ciekawie, dzieciaki pewnie złe ze nie skorzystały z basenu. Tak to jest z tymi autami, nowe też się psują. U nas ostatnio coś amortyzatory nawaliły przez te mrozy.
A ja lubię serniki. W ogóe to ja ciastowa nie jestem, jedynie jakieś takie lekkie ciasta jem, bez zbędnych dodatków. A najnardziej to lubię bezowca i sernik.
Ja mam dziś gości, w ogóle to ostatnio ciągle mnie ktoś nachodzi :-).
owca- to nie ciekawie, dzieciaki pewnie złe ze nie skorzystały z basenu. Tak to jest z tymi autami, nowe też się psują. U nas ostatnio coś amortyzatory nawaliły przez te mrozy.
A ja lubię serniki. W ogóe to ja ciastowa nie jestem, jedynie jakieś takie lekkie ciasta jem, bez zbędnych dodatków. A najnardziej to lubię bezowca i sernik.
reklama
C
ciasteczko
Gość
my tez w gosciach bylismy na obiedzie:-) i jeszcze po kawalku makowca czlowiek sobie zjadl
owca turbina to moze niekoniecznie bo nie pada tak od razu, moze cos poszlo innego, najlepiej podpiac pod kompa i wyskocza bledy,
kroma tez wam wspolczuje bo cena tez pewnie bedzie niezla,

owca turbina to moze niekoniecznie bo nie pada tak od razu, moze cos poszlo innego, najlepiej podpiac pod kompa i wyskocza bledy,
kroma tez wam wspolczuje bo cena tez pewnie bedzie niezla,
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: