reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho a co to za film komedia romantyczna ?? hihi:-p

ja wlasnie wlozylam ciacho do piekarnika
robie pierwszy raz sernik , zobaczymy co z niego wyjdzie :confused::baffled:

reklama
ciacho i kroma - ja wiem o co chodziło tylko pisałam ogólnie, że nasze Państwo jest śmiechu warte. zmieniają coś co dobrze działa, a tam gdzie potrzeba zmian, to nie ma. ja też mam 3,80 za m2, a w necie jest max 7,72 jakoś...to się cieszę, że mi maxa nie przyznali...bo by było dopiero phhhhhhhh

ja byłam dziś na zakupkach, teraz trochę sprzątam i lecą dni...byle do wiosny ;)

Witam..
z kawka :-)

Ciacho jak bylo w kinie ??

my dzis w domu , przychodza znajomi do dzieciakow a potem jeszcze zakupy musze porobic :tak:
ale m w pracy to pewnie dopiero poznym popoludniem :tak:
Jutro planuje jechac do agua parku , ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie :-p
jakos nie umiem tak paradowac w bikini :-p

Cieplo u nas , tylko taki wiaterek jest :tak:

dzien dobry
owca bylo miło, fajny film, coprawda myślalam ze bedze z deka inny ale i tak byl super:-) ludzi w kinie full, mialo kino wczoraj wzięcie
a nie masz jednoczęsciowego stroju ? ja mam dwuczęściowy to i na basen nie chodze:-D:-D

ciacho no to fajnie ze wrocilas zadowolona :-):-)

a no nie mam jednoczesciowego , jakos tak mi dziwnie by w nim chyba bylo
wiec wole juz dwu czesciowy , co tam rozstepow nie mam wcale , brzuch tylko troche posiada tluszczyku ale nie takie grubasy tu na basenach smigaja :-D..

Serniczek wyszedl , ciekawe kto go zje bo ja nie bardzo za sernikami przepadam haha :confused:
to po co go robilam ?? tak tylko chcialam sprawdzic czy mi wyjdzie :-p

Kuffa mac , juz wrocilismy z basenu niech to szlag:wściekła/y:
Auto po drodze nam nawalilo i wrocilismy do domu :wściekła/y:A mialo byc tak fajnie .
Chyba poszla nam turbina w aucie wrr..bo auto wogole nie ciaglo , moj gazu dawal a on muli sie .Moglismy tylko 70 na godz jechac .Ciekawe jaki to koszt ponoc drogo
:rofl2:
Szukamy mechanika .Pierwsza naprawa w tym aucie bedzie odkad go kupilismy.
Wkurzylam sie
:wściekła/y:

hejka

Ja mam dziś gości, w ogóle to ostatnio ciągle mnie ktoś nachodzi :-).

owca- to nie ciekawie, dzieciaki pewnie złe ze nie skorzystały z basenu. Tak to jest z tymi autami, nowe też się psują. U nas ostatnio coś amortyzatory nawaliły przez te mrozy.

A ja lubię serniki. W ogóe to ja ciastowa nie jestem, jedynie jakieś takie lekkie ciasta jem, bez zbędnych dodatków. A najnardziej to lubię bezowca i sernik.

reklama
my tez w gosciach bylismy na obiedzie:-) i jeszcze po kawalku makowca czlowiek sobie zjadl:-D
owca turbina to moze niekoniecznie bo nie pada tak od razu, moze cos poszlo innego, najlepiej podpiac pod kompa i wyskocza bledy,
kroma tez wam wspolczuje bo cena tez pewnie bedzie niezla,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry