reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
ja też mam nadzieje, ze nie wróci zima :) ogarniam domek i lece na spacerek z malutką
Ja już po skalpelu, wzięłam się w końcu i staram się codziennie ćwiczyć z Chodakowską - na razie skalpel zobaczymy jakie będą efekty do lata :p
uciekam bo mała buczy

reklama
widze, ze wszystkie cwicza no moze prawie wszystkie:-D ja musze uwazac bo jak przestane cwiczyc to zaczyna mi kg przybywac, wiec teraz cwicze z glowa nie za duzo bo jak sie zacznie intensywnie i duzo to juz pozniej do konca zycia trzeba zeby nie tyc

Hej...
ja po robocie teraz szybka kawa :happy2:
i obiad trza robic , dzis spagetti machne bo szybko a za 30 minut lobuzy juz wracaja...

u nas tez cieplo ale dzis bez slonca , no ale nie narzekam bo te 8 st jest :-)

Ciacho twoja na tance pomyka a moja dzis na konia
cieszy sie bo kon ma nowe siodlo haha :-D

wszystkie jak zawziecie cwiczycie , podziwiam was babki :tak:
bo ja to leniwa i nigdy nie cwiczylam i nie cwicze bo mi sie nie chce :no:
ale ja nie narzekam na moja figure
kg same mi ostatnio leca w dol :tak:
i znowu spodnie mi spadaja fuck !! :wściekła/y:

Uciekam do zas !! :-)

Agnis trzymaj się !!!!
Ciacho nie wiem, wage odstawiłam. Zawszę się może w czerwcu ;-) co by się nie zniechęcać.
Jem to co zawsze, ale w mniejszych ilościach.

hejka

ALe ładnie dziś więc kursowałam z dzieciakami po wsi.

Ciasteczko- 600 zł daliśmy za wymianę tylnich amortyzatorów.
A ja mało ćwiczę, nie mam weny i siły jak się nabiegam z dzieciakami. Wieczorem odpadam.
Agnis- powodzenia może to już.

kroma myslalam ze duzo wiecej to jeszcze nie jest tragedia;-) a ty nie masz po co cwiczyc, szczupla jestes:tak::-)
agnis szybkiego powrotu do domu
a gdzie reszta?

Ktg sie unormowalo. Usg super. Maly glowkowo nadal. Ale mu nie spíeszno. Wg lekarza jeszcze posiedzi ze 2 tyg. Wazy 3400:-) potrzymaja mnie 3 doby i wypuszcza jak bedzie ok.

hejka

ciasteczko- niby tak ale ten cellulit ma nawet już na łydkach i jakaś skóra mało elastyczna. Wolała bym mieć więcej kg ale mieć ładniejszą skórę i nie mieć żylaków.

Agnis- no to powodzenia. A pewnie już byś wolała zostać i urodzić na dniach a nie tak ciągle jeździć. A dużo rodzi lasek teraz czy spokój na porodówce. Ja jak z Arkiem leżałam to łóżko obok mnie co noc jakaś leżała, już miałam zamiar przenieść się na to łóżko, żeby w końcu urodzić.

reklama
Malo wlasnie. Kolezanka z sali poszla na porodowke. Ciekawe jak dlugo to bedzie trwalo. To jej pierwsze. A poza nia to chyba tylko 1 noworodek jest.. Cichutko tu..

Do góry