reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jezyk ale chłopaki Ci rosną! Super fotki.
Owca jak na urodzinowy prezent może być :tak:
ciacho cześć

eoja nie moze a musi byc haha :-p
wiesz my sie tak zawsze umawiamy ze robimy prezent do 10 euro , a za taka kwote tez nie kupisz nie wiadomo czego :tak:

kawke sobie pije , obiadu nie robie dzis
bo przyjechal ze mna z miasta , mamy dzis smieciowe hamburgery z maca :-D

reklama
owca fajny ten szkicownik, jeśli lubi rysować to na pewno jej się spodoba.
No widzę, że już lato Ci w głowie, a tu jeszcze zima się dobrze nie skończyła:-p

Ja dziś mam problem z obiadem, zastanawiałam się pół ranka i chyba zrobię potrawkę z królika z ryżem, najszybciej będzie.
Po południu jadę do szwagierki bo trochę ją wykorzystuję. Jest fryzjerką, a mi coś do łba strzeliło i od stycznie jestem blond, więc co 2-3 tygodnie muszę odrosty robić, dlatego fryzjerka w rodzinie to rzecz nieoceniona, bo za kasę to bym zbankrutowała z tym farbowaniem.

jezyk a ja fryzjerka a do fryzjera chodze haha :tak:
ja tylko mojego m i syna obcinan :tak:

musze pasemka tez zrobic ale to dopiero jak bedziemy w pl w kwietniu to wtedy
a juz mam takie odrosty duze ze masakra jakas..:tak:

Co do ciuchow to wiesz ja pomalu sobie kupuje bo dzieciaki mi wyrosly ze wszystkiego
a pozniej na raz to za duzo trzeba kupic :tak: :-)

Hej laski :-)
Ja nadal w szpitalu. Nie wiem kiedy wyjde.
Trafilam we wtorek z wysokim tetnem dziecka a dzis mam 3.5 cm rozwarcia.
Ordynator czeka az mi sie samo rozbuja. Bo pomoc mi beda mogli jak bedzie pelne 38 czyli chyba w poniedzialek..
Maly wg usg wazy 3400 i jest gotow :-)
A dzis po malu jeszcze czop z krwia odchodzi..

Rety kiedy..kiedy..

Agnis bliżej niż dalej już :tak: Choć po wyjściu czopu może minąć ok 2 tyg jeszcze, to oby poszło kochana po Twojej myśli życzę. Zdrówka dla Ciebie i maleństwa. Ja jak pojechałam do szpitala to miałam na 4 cm rozwarcia z córą. Była jakoś 22.00 spokojnie pojechałam bo poczułam że niebawem się zacznie dziać, dziwnie ćmić zaczęło no i miałam rację. Ok 24.00 odeszły mi wody bóle nadeszły te właściwe, 3 parcia i w sumie w 1,5 godz młoda była już na świecie :tak: Gorzej wspominam poród z synkiem. Ale to dużo od położnych też zależy. Z synkiem miałam chetery jakieś klnęły, źle mi się z nimi współpracowało nie dogadywałam się zwyczajnie jakby mi na złość robiły.... i przez to poród szedł okropnie. Z resztą młody miał dużą głowę to i ciężko mi było.... ach ale u Ciebie będzie chop siup i po sprawie, jeszcze troszkę :tak:

Owca fryzjerka no ładnie, szewc bez butów chodzi :-D

Agnis to oby sie zaczelo jak najpredzej , zebys nie musiala dlugo lezec :tak::tak:
powodzenia !! :-)

a mnie naszlo cos i gotuje ziemniaki i jajca , bedzie salatka jarzynowa :tak:

Dzis kumpela z pl mi napisala , ze zalatwia urlop i jada z nami w gory
super !! ciesze sie bo mamy akurat dzieci w tym samym wieku wiec fajno bedzie :tak:
takze narazie w 8 osob smigamy , a jeszcze jedni sie zastanawiaja wiec moze w 12 osob pojedziemy hoho
bedzie sie dzialo :-D

owca taki podobny szkicownik u nas w smyku mozna upic, moja dostala o kolezanki ro temu na urodziny, nie wiedzialam ze ty fryzjerka, a nie myslalas zeby sie jakos dokształcik i pracowac w ty zawodzie?
agnis łocho to sie będzie działo, oby szybko i bezboleśnie poszlo:tak:
my mielismy gosci wlasnie pojechali i paskudna pogoda bleee

ciacho nie myslalam i nie mysle w tym temacie haha :no:
ze mnie taka fryzjerka jak z koziej dupy trabka :-D
nie lubie dlubac w czyis wlosach :-p

Owca moja koleżanka teraz się szkoli na fryzjerkę. Jeździ na szkolenia do g-wa co weekend. Tylko, że ona ma prościej, bo jej szwagierka ma salon w sulęcinie i idzie na gotowe w sumie, cały sprzęt tam jest. Będę pracować razem tylko ona na własnej działalności będzie. Takie ma bynajmniej plany.
Ja bym poszła na kurs masażu... coraz bardziej do mnie przemawia a może dorastam do tej decyzji bardziej. Popyt na to przeogromny u nas. Czeka się na swoją kolej ok 2 miesięcy. To taka jedna myśl z wielu u mnie ;-)

ciacho ja też miałam gości, tylko że moi goście jak po ogień coś.. prawda Future?? :confused2:
No właśnie i zjadłam dziś pączka i teraz chodzę i mi się odbija nim :-D

reklama
o zjadlabym paczka ale takiego polskiego
bo te tutaj nie takie , jakies suche blee...:-p

pojadlam pierogow i ide ziemniole obierac do salatki !! :tak:

to sie dzis laski pogoscily :happy2::happy2:

U nas dalej dupa z autem , dzwonili z serwisu ze sami dokladnie nie wiedza co jest :wściekła/y:
podali jako przyczyny 3 rzeczy i wez tu czlowieku zgaduj sobie :wściekła/y:
bo oni nie sa pewni fuck !!
co za ludzie tam pracuja nie wiem , nie znaja sie normalnie...
i jeszcze 90 euro zawolali za sprawdzenie ot !!
wiec jutro auto odbieramy i narazie nie wiemy co dalej :wściekła/y:
wkurza mnie to juz..

Do góry