Cześć laski
agnis i jak tam u Ciebie??
Widzę, że pączkowo się zrobiło, chyba wszystkie szykujecie się na tłusty czwartek
Ja też lubię te pączki z lidla, nie są mocno tłuste. Czasami można trafić na naprawdę dobre pączki w cukierni, ale to już coraz rzadziej się zdarza niestety.
U mnie wczoraj chłopaki mieli turniej i od 9.30 do 15.30 byliśmy na hali, wymęczona byłam strasznie i poszłam spać już o 20, jak niemowlę. Poza tym zbieraliśmy pieniążki na chorego chłopczyka, kolega z drużyny i to mnie najbardziej zmęczyło psychicznie, bo Oliwier jeszcze niedawno z nami biegał (jeszcze w styczniu), jeździł na mecze i nagle:-
-( Jakby któraś z Was chciała pomóc, to ja bardzo proszę
Oliwier Mierzejewski
Miłej niedzieli dziewczynki, zapowiada się ładna pogoda
agnis i jak tam u Ciebie??
Widzę, że pączkowo się zrobiło, chyba wszystkie szykujecie się na tłusty czwartek
U mnie wczoraj chłopaki mieli turniej i od 9.30 do 15.30 byliśmy na hali, wymęczona byłam strasznie i poszłam spać już o 20, jak niemowlę. Poza tym zbieraliśmy pieniążki na chorego chłopczyka, kolega z drużyny i to mnie najbardziej zmęczyło psychicznie, bo Oliwier jeszcze niedawno z nami biegał (jeszcze w styczniu), jeździł na mecze i nagle:-
Oliwier Mierzejewski
Miłej niedzieli dziewczynki, zapowiada się ładna pogoda

piękna pogoda tylko ciut chłodno ale juz byle do wiosny