reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć laski

agnis i jak tam u Ciebie??

Widzę, że pączkowo się zrobiło, chyba wszystkie szykujecie się na tłusty czwartek :) Ja też lubię te pączki z lidla, nie są mocno tłuste. Czasami można trafić na naprawdę dobre pączki w cukierni, ale to już coraz rzadziej się zdarza niestety.

U mnie wczoraj chłopaki mieli turniej i od 9.30 do 15.30 byliśmy na hali, wymęczona byłam strasznie i poszłam spać już o 20, jak niemowlę. Poza tym zbieraliśmy pieniążki na chorego chłopczyka, kolega z drużyny i to mnie najbardziej zmęczyło psychicznie, bo Oliwier jeszcze niedawno z nami biegał (jeszcze w styczniu), jeździł na mecze i nagle:-:)-( Jakby któraś z Was chciała pomóc, to ja bardzo proszę

Oliwier Mierzejewski

Miłej niedzieli dziewczynki, zapowiada się ładna pogoda :)

reklama
dzien dobry
jezyk to dzien pelen wrazen mieliscie,
my tez bylismy na wyjezdzie na imieninach, pol dnia nas nie bylo:-D
marzenka ładnie jest ale nawet mi takie lekki przymrozek nie popsuje humoru, nie ma to jak słonce:-)

Hej.
Sorki ze tak o sobie tylko.

Dzis pelne 38 hurra :-)

Dzis tez wypisuja mnie ze szpitala. Mam 3.5 cm rozwarcia ale skurcze sa rzadkie i nieregularne.
Mam podzialac z mezem hehe :-) jak chce niedlugo wrocic :-)

Poki co leze w lozku. M i tak bedzie o 13.

Milego dnia :-)

Witam sie , alez piekna pogoda u mnie :-)
18 st na sloncu :tak::tak:
wlasnie wrocilam z lasu , bylam pochodzic z psem :tak:
I biore sie za obiad :tak:
Wczoraj bylismy na dzialce posiedziec , dzieciaki polataly a moj m wymyslil ze oczko wodne chce zrobic :rofl2:
ciekawe tylko kiedy czas na to znajdzie , zobaczymy czy cos z tego wyjdzie :baffled:

Agnis to dzialaj tam z mezem moze cos sie rozkreci :-)

a co tutaj tak pusto?
future dzisiaj pogoda byla cudna:-) ale juz niedlugo zaczna sie deszcze:baffled: chociaz lepsze to niz mroz:-D

Hej dziewczyny.:-)

Ja już w domu. Wypisali mnie bo nic się nie działo. Skurcze jeszcze te przepowiadające, mało regularne i prawie bezbolesne.
Nawet wczorajsze fiku miku nie pomogło...;-)

Trudno cierpliwie czekam kiedy mnie weźmie... Ech....:baffled:

Ps. ale powiem Wam ze nie ma jak własne łozko i własny kibel :-D

reklama
A to my z wczoraj :-) Nie przestraszyć się :-D

38 tc.jpg

Załączniki

• 38 tc.jpg
    38 tc.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 58
Do góry