reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja dotykowe lubie , kiedys tez myslalam ze gdzie taki tel , jak sie tym obsluze ale raz sprobowalam i spodobalo mi sie :tak::tak:
kolezanka ma blackberry i chwali sobie :tak::tak:

czekam na m mial byc dzis szybciej i co ?? dupa :blink:

Ale teraz juz dlugo jasno za oknem , musze sie przyzwyczaic na nowo hehe :happy2:

reklama
hejka

Ja mało urzęduję na fb z racji tego, że mam konto z M i po co ma czytać czyjeś problemy.

A ja mam S3 bo mi się tamten zepsuł, tylko M dostał go za 1 zł do abonamentu na firmę.

Moje dzieciaki prawie śpią, zmęczone bo im trampolinę wyjęłam.

kroma tak to mozna brac telefon:-), moj dal grubo ponad tysiaka a ja tyle nie dam za fona:no: dla mnie to strata kasy ale znowu musi miec maila bo ja korzystac w fonie:-D
a jak dzieciaki zdrowe w ogóle?

Dzień dobry :)
Znów wpadam ale ja naprawdę nie mam czasu na neta dziewczynki ...Amelka chora od poniedziałku wymotuje i rozwolnienie ma wczoraj doszła wysoka temperatura, przespała prawie cały dzień dziś o 5 znów biegunka teraz spi, lekarz mówi, że to do soboty powinno jej minąć - no oby. Hanka zasnęła a ja zrobiłam skalpel, wczoraj byłam biegać i po 2 km tak mnie łopatka i całe ramię zaczęło boleć, że myślałam, że zaryczę się z bólu.
Kroma ja tez mam fb z mężem ;) ale on nie czyta innych wpisów interesuje go tylko Endomodo i JW :p
Ciacho ja za 1 zł to tez wezmę ale jak mam płacić kupę kasy za fona to no way ! ;)
no nic śniadanko zjedzone ide sprzątać bo w tym tyg ciągle do pracy latałam mama mi z małą była ale co - poprasowała całą stertę prania za którą się nie mogłam zabrać miesiącami :p haha taką opiekę to ja like it :p

madziarena ale Ci dobrze z ta mamą ;-) Kuruj córcię kuruj. ZDRÓWKA!
Idę na spacer zaraz... więc miłego dziewuszki :tak:

Hejka :-)
Dziś mija tydzień jak Oskarek się urodził..no szok
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Moje problemy z pęcherzem, które wyskoczyly po wyjściu ze szpitala na szczęście już minely, macicy już tak nie czuje, cycki chyba się przyzwyczaiły do gryzienia..czasem tylko ból pleców jeszcze dokucza wiec nie jest źle
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Zamówiłam sobie w tym tyg pas poporodowy i go noszę, zacznę tez niedługo cwiczyć co by sobie ciałko szlifować

Za godzine ma przyjść znowu polozna. Ciekawe co powie na zoltaczke i pepek...ciekawe kiedy on odpadnie
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif

Dzis tez m idzie z Kacprem do lekarza bo młody oskubal sobie sam dużego palca u nogi i mu się obrzek zrobil
domowe sposoby nie pomagają i mowie ze potrzebna jest jakas masc z antybiotykiem

A po lekarzu lece na sklepy z m
o jakiegoś lumpa zahaczę
rossmana i pepco
Trzeba wrócic do ludzi heheh
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

A w przyszłym tyg ide na pazurki nie ma to tamto
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Mamy tez już małego zgłoszonego w poradni D - za tydzień wizyta a szczepienie 17 kwietnia .
Zgloszone sa tez moje pobyty w szpitalu i czekam na kaskę, i tez lapiemy się na becikowe wiec super.
Jeszcze tylko musze obczaic date na chrzciny. Ale nie prędzej niż po swietach wielkanocnych

MIlego dnia dziewczyny
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

reklama
Ja juz bylam z psem i w netto po zakupy :tak:
bo nic na obiad nie mialam
teraz siadlam z kawa :-)

Madziarena fajnie ze mama taka pomocna , zdrowka dla corci oby szybko przeszlo :happy2:

Kroma to jak za 1 zl to mozna brac , choc ja nie chcialam w abonamencie i kupilam za gotowke :tak:

Agnis ty nie przesadzaj z tymi cwiczeniami :tak: dopiero co urodzilas hehe ;-)
fajnie ze becikowe wpadnie zawsze sie przyda na cos :-)

Ezoja milego spacerku tylko do lasu nie idz :no:
Marcelo w przedszkolu ? a Michaline tez zapisujesz od wrzesnia ?

Do góry