reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej :-):-)

u nas tez ladna sloneczna pogoda :tak:
Moj dzis jedzie do kumpla auto nasze skladac a ja z dzieciakami pojde znowu do lasu na spacerek
dam im rowery a ja z psem na pieszo :tak:
Czekam na mame bo ma na chwile przyjechac do nas :happy2:
A tak to dzien jak codzien mozna powiedziec ;-)

Ciacho mowisz kwiatki chcesz sadzic :-) fajne babeczki makowe zrobilas :tak:
ty to widze czesto cos pichcisz ;-)ja lubie miec w niedziele jakies ciasto do kawki :tak:

ezoja co u was ? jakos tak sie malo odzywasz :baffled:
no i reszta tez :baffled:

Milej niedzieli :-)

Ostatnia edycja:
owca a juz wam auto dziala? co tam w końcu bylo nie tak?
czesto? raz w tygodniu cos tam robie, często je jadam tego co upiekę, nie wszystko lubie ale nie pieke dla siebie
my tez o obiedzie na jakis spacer czy coś:tak:

ciacho auto dalej nie dziala :no:
narazie caly tydzien sobie stalo bo koles nie mial czasu :angry:
dzis ma poskladac bo wszystko jest otwarte :tak: i moj ma sie konkretnie dogadac z nim czy bedzie turbine wymienial :tak:
bo trzeba gdzies kanal wtedy zalatwic i kupic czesci ech...:confused:

ja mam tylko pytanie a co bedzie jak wymienicie i dalej nie bedzie dzialac? oddac turbiny nie bedzie mozna bo juz bedzie jako uzywka
a czemu sobie tego kabla nie kupicie, byscie mogli sprawdzic w kompie jakie macie cisnienie doladowania na turbinie
i wtedy byloby wiadomo czy to ona czy nie
a ono jezdzi czy juz w ogole nie odpala?

Witam ...ja juz bylam na miescie , kupilam pare laszkow :-D
ale cieplutko na sloncu 21 st pokazuje :tak: chyba mamy wiosne :-)

ciacho kwiatki sadzisz ?? zdrowka dla ciebie :tak:

ide z psem :happy:

Owca ja tam nie patrze ile w sloncu tylko ile w cieniu u mnie 13 stop.hehe
A narazie nie sadze bo trzeba isc kupic a nie mam weny,ale za to balkon wysprzatalam po zimie i pranko sobie na sloncu schnie
Zrobilam golabki z tego pomyslu na i stwierdzam ze super ale nestepnym razem zrobie sama bo to w sumie mielone kotlety z ryzem i kapucha hehe

Ciacho mnia natchnelas i tez posprzatalam balkon i krzesla wymylam :happy:
wiec mozna juz z kawka posiedziec :tak:
No ja termometr mam na balkonie akurat na sloncu takze nie wiem ile jest w cieniu.
Dzis moj chrzesniak ma urodzinki 4 latka konczy i poszedl dzis pierwszy raz do szkoly do 1 klasy :tak:
My na obiad mamy zapiekanke ziemniaczana z miesem :tak:

Ide wloski umyc i chyba sie wynurzymy na jakis spacer :tak:

reklama
powiadasz ze natchnęłam cie:-D ja to mam maly balkon ale miejsca na kwiaty sporo:-)
my niedawno z rowerów wróciliśmy, 2 godziny jezdzenia :-Dzgrzałam sie na maxa az mi po plecach ciekło ale dobrze moze mi szybciej przejdzie:tak:
my tez juz po obiedzie, gołąbki pycha:-)

Do góry