reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca samo zakladanie nie boli, boli pozniej przez kilka bo jednak drucik juz dziala, moja bolalo chyba przez 3 dni no i co miesiac przy zmianie drutu tez ja troche boli,
a i od razu moja dostała taki specjalny wosk bo jednak zamki wbijały jej sie w policzki i rany robily wiec trzeba bylo zakleic je woskiem i pomagalo az przywykła do aparatu
marzenka rano wialo mniej ale teraz znowu zaczelo pizgac:confused2:
mi sie konczy jutro waznosc dowodu ale zbierac sie do wyrobienie nowego jak pies do jeza:-D

reklama
my juz po obiedzie, zlozylam wniosek o dowod i teraz tylko czekac:-D
co za pogoda pada co chwile i wieje masakra ale chociaz cieplo jest:-)

Ostatnia edycja:
_DSC9572.jpg_DSC9586.jpg_DSC9588.jpg_DSC9597.jpg_DSC9608.jpgciacho ty chyba nie wiesz, bo tylko na fb pisałam. od 1 kwietnia ide do pracy hehe, a co za tym idzie iHesieluk moj malutki też. no ale już panna przeciez. trzy świeczki zdmuchnęła.

ps. czwarte zdjęcie to Hesi tort, ona zażyczyła sobie włosy do zjedzenia ;))

Załączniki

• _DSC9572.jpg
    _DSC9572.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 40
  • _DSC9586.jpg
    _DSC9586.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 37
  • _DSC9588.jpg
    _DSC9588.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 43
  • _DSC9597.jpg
    _DSC9597.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 43
  • _DSC9608.jpg
    _DSC9608.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Rower kupiony :tak::tak:
fajny jest , gdzieniegdzie odrapany lekko ale to normalne :tak:
ma przerzutki ,swiatla :tak: ciut wiekszy dla mlodego to ze 2 lata pojezdzi :tak:

ciacho nowe to 130 -150 euro , wiec nie opyla sie bo za jakies 2-3 lata znowu by trzeba bylo wiekszy kupic :tak:

Future jeszcze raz najlepszego dla twojej corci :-)

Ide na seriale , odezwe sie jutro jak wrocimy od ortodonty :tak:

Future lomatko wielki tort mieliscie chyba dla calej gromady, hehe
To fajnie ze do pracy idziesz a mloda ma akuratni wiek do przedszkola,
Owca dokladnie o tym pisalam, u unas 600zl to rzadna rewelacje, cos fajnego dla dzieciakow to tak kolo tysiaca i w zwyz trzeba dac

reklama
heloł heloł. Nie owca nie sama. taka znajoma z gorzowa nam robi. ale nie byłam tym razem zadowolona. był w smaku bardzo dobry ale... po poerwsze ta barbi miała być jakaś drukowana na andrutach a nie malowana masami, a po drugie był za mocno namoczony i trochę "usiadł" bo normalnie zazwyczaj jest lepszy. i ładniejszy. no chyba że to J jak wiózł, to może się n niego kładł...nie wiem.

jak hesia na dwa latka dostała taki z helo kitty to był wyższy i bardziej "dopracowany".

mówicie, ze duzy?? hm.
i tak nie było w sumie gości, tylko chrzestne obie dzieci, moj jedna babcia, rodzice moi i J. a wczoraj Larvunia z Misią i powoli powoli....został tylko kwałeczek taki z 15x15cm. ale muszę zaprozić bo obiecałam babci, ze jej zmroże. bo nei mogła przyjechć.

Do góry