reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka 100 lat dla mlodego, widac ze co lekarza to inne podejscie ale jak sie sprzetu nie ma to i nie ma jak leczyc, przykre to
madziarena nie przesadzasz? chyba nadawgi nie masz zeby sie tak katowac, ja tez cwicze od ponad 2 miesiecy i powiem tak wagi ani drgnela to sie mozna dopiero wkur... ale za to widze ze mi kilka cm ubylo tu i uwdzie
owca u nas wieje bardzo ale cieplo jest prawie 20 stop w cieniu:-)

reklama
ja po spacerku z psem , bylismy lotto wyslac :-D
teraz gulasz wstawilam , i frytki robie bo mnie sie zachcialo :tak:
Zaraz malolaty wroca , pozniej do mlodego kolega przychodzi :tak:

ciacho u mnie cos sie dzieje z pogoda :-D
slonca brak , pochmurno chyba bedzie padac , i wieje :-(
jest 17 st :tak: ale przez ten wiatr nie czuc tego :confused:

A wy co gotujecie dzis ??
Myslicie ze mozna juz sadzic na balkon pelargonie ? czy za zimno jeszcze ?

A gdzie wy ??
musze dopisek zrobic hehe..

Koles dzwonil i jednak w aucie poszla turbina :angry:
a mialam jednak zludzenia ze bedzie to cos innego
no trudno trza zrobic :tak:

Ostatnia edycja:
owca to wam wspoczuje wydatku bo niezle to bedzie kosztowac a na pelaśki to chyba jeszcze za wczesnie one nie lubia zima takie ponizej 10 stop.liście potrafia ściemnieć,
nas dzisiaj pomidorowa byla a na dworze tez niezle pizga tylko tyle ze 20 stop:-D

Ale sie ochlodzilo , temp spadla do 10 st. Wekend sie zbliza to pogoda do dupy. To poczekam z kwiatkami jeszcze do kwietnia . Chce jakies takie zwisajace 2 doniczki posadzic. Menzu wraca to jedziemy na zakupy bo jutro tez do pracy idzie .

reklama
Do góry