reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dla dzieci to moze nie ma ale dla nas sa:tak: z tym ze zalezy jaki sklep a ja blizej mam na askany wiec tam robie zakupy i bardziej wole od nova

reklama
U mnie teraz w jednym sklepie online to taka tanioszka..
koszulki dla dzieci po 1,99 przecenione to kupilam kilka dla mlodych a dla mniejszych to leginsy nawet za 50 centow i koszulki :tak:

Ciacho no brzydki mamy ten maj....dla mnie sandaly to musi byc ze 30 st :-D
bo tak to bym zamarzla na gole nogi :tak:

Ide syrki golic trza sie jutro ladnie zaprezentowac :-D

ja to nosze sandaly latem nawet jak 18 stop w koncu to lato a jak nie pada to spoko, 30 stop to juz obowiazkowo cos przewiewnego na stopach i nie tylko na stopach:-D
powiadasz ze musisz wygladac jutro:-D:-D:-D

future to witam w klubie, ja zazwyczaj w adidas smigam na gole stopy, a mam takie z siatki czyli bardzo przewiewne:-D i jest gitarra

dzien dobry
a co to nikogo nie ma? dzisiaj późno wstałam, źle coś sie ostatnio:confused:
future jak ospa juz przeszła? owca a ty pewnie w robocie

Hej...
ciacho a dzis mam wolne bylam przeciez u gina :tak::tak:
juz wrocilam , wszystko ze mna oki :-)
pani proponowala mi szczepionke dla mlodej na raka szyjki macicy...
szczepi sie miedzy 10-14 roku zycia , sa darmowe tu w De i chyba sie zdecydujemy :tak:
kolezanka tez bedzie corke szczepic :tak:

Kawe teraz pije i barszcz bialy gotuje :tak:
a pozniej chyba do lekarza z malym sie przejde bo kaszle i tak dziwnie mu charczy jak oddycha :angry:

owca zapomnialam bo to nie ja szlam:-p:-D to fajnie ze darmo ale zanim zaszczepisz poczytaj sobie:tak:bo narazie nie wiadomo jakie daja efekty bo na to trzeba bedzie poczekac troche latek ale i fajnie ze darmo:-)
future to jak odpadaja to git:tak: tak do 2 tyg trzyma a pozniej ok i mozna na dwor wyjsc:-)
ja z mloda dzisiaj na tance ot i moja rozrywka :-D:-D

reklama
Ciacho wlasnie czytalam opinie i rozne sa i czlowiek potem glupieje
a lekarz to wiadomo ze bedzie polecal bo kase ma z tego :-(
mam jeszcze czas to pomysle :tak:

Ja zapisalam mlodego na 15:30 idziemy do lekarza :tak:

Do góry