reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
To i ja sie witam z kawa :-):-)
dzis mam wolne i zatem lubie poniedzialki :-D:-D
ale od rana robie u siebie czyli piore juz posciele , zaraz odkurze i zetre kurze :tak:
i cos na obiad musze wymyslic ale nie wiem co bo miesa i ziemniakow mam juz dosc:confused:

Agnis to fajnie ze maz to robi na dzialce wszystko...:tak:
przynajmniej macie swoje warzywka ;-);-)

U nas w tym tygodniu tylko 3 dni szkoly i znow wolne dlugi wekend dzieciaki maja.

dzien dobry
piekne slonce,bezchmurnie niebo:-D
owca to znowu bedziesz miec dzieciaki w domu
u nas tylko wolne juz na Boże Ciało a tak za miesiac koniec roku i chwała bo już mam dosyć, mloda zasuwa o 4 klasy zlecialo
agnis a tam kierat po prostu życie;-)
ezoja dzieciaki zdrowe ?

A ja sobie w lasku siedze z psem ale zaraz trza isc szykowac obiad dla famili. O zblakana duszyczka sie pokazala hihi.

zdrowe ciacho i oby tak zostało :tak:
ja dziś znowu po lesie hasałam, ale u nas fajnie :)
Do lasu autkiem podjechałam bo jednak trochę do przejścia jest... tzn poszłzbym z buta, ale młoda po harcach tam pewnie na nogach by do domu już nie doszła, więc autem do lasu i tam już z buta. I zostawiłam auto na światłach! GGGgggrrr... sierota ;-) akumulator do wymiany mamy więc na hol trzeba było brać.... z przygodami ranek miałam, teraz akumulator się ładuje.

o PR tutaj :cool2:

ezoja ty sieroto:-p:-Da nie masz brzeczyka? mi gosciu zrobil tak ze jak nie wylacze to same gasna przy wylaczeniu auta:-D
miejsca super ale powiem ci ze jak rowerem smigam na klodawe to tez pelno łaki itp.pachnie sianem,kwiatami no cudnie
agnis ja tez bym sie uwaliła na łące i miała wszystko w poważaniu:-D

reklama
Ale mnie giry bolą..ała mam zakwasy...od 4 dni ok 20 ide z mamą na tzw "szybkie chodzenie" po ściezce pieszo rowerowej bo biegać nie lubie i nie mam na to siły...robimy ok 5 km... moze malo ale jak wracam nic juz nie jem tylko pije wode. No zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale wracam spocona jak szczur :szok:

Do góry