reklama
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
ezoja troche chłodniej zreszta dzisiaj ma byc 20 stop a pojutrze ponoc 13
ot polska pogoda
agnis 5 km to calkiem sporo pewnie z 20 min idziecie, na pewno cos z tego bedzie:-)
owca to szybkiej roboty
a ja dzisiaj z mloda do ortodonty na przegladzik i pozniej tance jeszcze a do tego cos mi na zoladku stanelo i od 5 nie spie ale juz lepiej
ezoja troche chłodniej zreszta dzisiaj ma byc 20 stop a pojutrze ponoc 13

agnis 5 km to calkiem sporo pewnie z 20 min idziecie, na pewno cos z tego bedzie:-)
owca to szybkiej roboty
a ja dzisiaj z mloda do ortodonty na przegladzik i pozniej tance jeszcze a do tego cos mi na zoladku stanelo i od 5 nie spie ale juz lepiej
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Hej hej.
Owca no wlasnie kijkow nie mamy :-(
Psa bierzemy za to haha :-)
Ciacho dluzej nam schodzi.. Godzinka gdzies. Moze dlatego ze raz idziemy wolniej raz szybciej
Owca no wlasnie kijkow nie mamy :-(
Psa bierzemy za to haha :-)
Ciacho dluzej nam schodzi.. Godzinka gdzies. Moze dlatego ze raz idziemy wolniej raz szybciej
C
ciasteczko
Gość
agnis to kupcie kijki nie sa takie drogie
zasugerowalam sie ze napisalas ze szybko
, ja w liceum czesto wracalam na nogach do domu 4 km mialam i przy takim normalnym chodzie to tak 30 min
ale nie wazne jak dlugo wazne ze cos dla siebie robisz:-)
zasugerowalam sie ze napisalas ze szybko

ale nie wazne jak dlugo wazne ze cos dla siebie robisz:-)

przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
bryyy
Wczoraj bylam z Amelka u ortodonty dobrała pierscien i zrobiła odlew. W nastepny piatek ma byc gotowe i bedzie jej zakladac (utrzymywacz przestrzeni). A i moje dziecko nie ma jeszcze 6 a myslam ze juz ma wszystkie zeby
Wczoraj bylam z Amelka u ortodonty dobrała pierscien i zrobiła odlew. W nastepny piatek ma byc gotowe i bedzie jej zakladac (utrzymywacz przestrzeni). A i moje dziecko nie ma jeszcze 6 a myslam ze juz ma wszystkie zeby
Hej wracam do domku. U mnie juz pada deszcz wrr...Agnis kijki fajna sprawa u mnie tu to mnostwo ludzi z nimi chodzi. Przynajmnie pies ma porzadny spacer hehe. Pr a czemu Amelka musi to cos miec ? I co to jest bo nie slyszalam na czym to polega? Ciacho to mloda zaciecie trenuje taniec. Widac ze jej sie podoba. Ja chyba dzis jakies ciasto zrobie bo cos za mna chodzi hihi.
C
ciasteczko
Gość
pr no niech trzyma jej przesten bo pozniej sa problemy jak stale wychodza a to na kase chory na Pluty bylas?
owca juz jej zapal minal dociagnie do konca czerwca i pozniej opiero we wrzesniu zajecia to moze na inny taniec ja zapisze o ile bedzie chciala
my po ortodoncie, teraz ma sprezynke mloda no i czekamy na reszte stalych zebow ale na dole wychodza jej 3 naraz
owca juz jej zapal minal dociagnie do konca czerwca i pozniej opiero we wrzesniu zajecia to moze na inny taniec ja zapisze o ile bedzie chciala
my po ortodoncie, teraz ma sprezynke mloda no i czekamy na reszte stalych zebow ale na dole wychodza jej 3 naraz
reklama
Podziel się: