reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobry :-):-)

ezoja no pewno ze sa ale w sklepie :-D:-D
ja w ogrodku mam ale zielone jeszcze :tak::tak:
cos malo slonca ostatnio to wolno to idzie :tak:

Ciacho to masz sie z tym psem , moze ze starosci juz nie trzyma ??
czy on jeszcze nie taki stary ? :baffled:

Agnis to sie sajgon zacznie u was :-D dobrze ze jeszcze masz mozliwosc wyniesc sie do mamy :tak:

Mloda poszla na urodziny o 15 odbior , a ja czekam na m bo trawe i zywoplot na dzialce kosi
i jak wroci to na zakupy smigniemy :tak::tak:

reklama
dzien dobry
agnis mi sie bardz podobal ten bajko-film, zwlaszcza gra Angeliny:tak: a w spolczuje demolki z tym ze nie zakladaj ze to bedzie tydzien:no:, ja remont kuchni prawie 2 tyg robilam fakt w pazdzierniku ale jednak i to kafle na podlodze zostaly te same, aha nie wiem z jakiego roku macie bloki ale rury od woy tez wymiecie na nowe:tak:
ezoja a sa u mojej sis juz sie czerwienia:-)
owca a ona ma 8 lat ale podejrzewam ze to bylo po zlosci zrobione bo ona tak ma, kiedys sie obrazila na mnie jak papuge kupilismy pozniej je przeszlo jak widziala ze nia tez sie intereujemy, nawet zwierzaki sa zazdrosne:-D

Witam niedzielnie.
Zaraz sie ogarniamy i ruszamy na kino :-)
Zycze Wszystkim cudownego dnia spedzonego ze swoimi dziećmi :tak:

Buziaki dla Was kochani :-D

czesc
Nio ja pytam o te prosto z krzaczka ;)
Ciekawe czy u moich rodziców już są...

U nas festyn po południu dla dzieci. Miłego dnia dla Was też :)

Witam niedzielnie :-):-)
my nie swietujemy dnia dziecka :zawstydzona/y: wiem niedobra matka ze mnie :-D
Ale bylismy na miescie , pokazac mlodej droge do nowej szkoly jesli sie do niej dostanie :tak::tak:
trza liczyc na dojazd z dojsciem 45 minut :tak: ma jedna przesiadke po drodze :tak:
ale bede miala stresa na poczatku z ta jazda :szok:
Potem poszlismy na mc donald na szejka :-):-)
A teraz robi sie obiadek , a potem moze na dzialke choc dzis jakos tak chlodno 18 st tylko :tak:

Agnes milego wypadu do kina :tak:
eZoja tobie rowniez milego wypadu ;-)
Ciacho a wy co dzis robicie ??:-p

dzien doberek
agnis na czym byliście?
ezoja takie tez juz sa z krzaczkow tylko moga byc pozne:-p
owca to strasznie dlugo bedzie dojezdzac:baffled: a ja mam dzisiaj dzien lenia, zrobilam frytki na obiad jak nigdy i dzieciarnia na dworze wiec mamy luzik:-D

Ciacho takie uroki duzego miasta niestety :tak:
tu na dzielnicy mamy tylko podstawowke a te inne szkoly to wszystko w centrum :tak:

Moich truskawek jeszcze nie ma , tzn sa zielone i lekko sie czerwienia juz :tak:
ale za malo slonca narazie :tak:
w tamtym roku to 5 czerwca mialam juz cala miske czerwonych :tak:

owca do 5 czerwca jeszcze 4 dni wiec moze beda:tak:
a ja sie dzisiaj wkurw... ja rozumiem ze dzien dziecka ze miasto zrobilo impreze i zamknelo centrum dla aut i postawili zakaz wjazdu ale nie postawili rzadnego znaku informacyjnego zeby droga zamknieta, objazd itp. i jedynie co to mozna bylo skrecic tuz przed znakiem, korek jak cholera, wiec wszyscy zaczeli zawracac, ot organizacja....

reklama
Hej dziewczyny
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

My wczoraj prawie cały dzien poza domem. Pol dnia w galerii handlowej, w tym kino z mlodym i shopping
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Jak wrocilismy to zrobiłam obiad.
O a taki pokoik dla mam z dzieckiem jest w "naszej " galerii
Zobacz załącznik 627082Zobacz załącznik 627083
Po obiedzie jeszcze zaliczylismy spacer po naszej miescince i caly dzien zlecial... myslalam ze wieczorem padne a mojemu mezowi partyjki darta sie zachcialo to jeszcze do polnocy w darta na konsoli :-p

Do góry