reklama
Hej :-) ja nie dawno wstalam, przeszlo mi wczoraj, mozliwe ze to byly skurcze przepowiadajace... Moj maz zostal dzisiaj w domu na wszelki wypadek gdyby cos zaczelo sie dziac. A jeszcze przed chwila napisala do minie kolezanka ze urodzila coreczkea termin miala 3 dni przede mna
ja juz tez chce urodzic.. macie moze jakies pomysly na przyspieszenie??
no hej niuskaa a ja juz myslalam ze moze cos bo nie odzywasz sie hehe....
jednak dzidzia chciala cie tylko nastraszyc

ale widac ze porod juz tuz tuz.....
a czytalam gdzies o piciu jakiegos olejku nqa przyspieszenie kiedys ale to bezsensu lepiej czekac w ciazy wiecznie chodzic nie bedziesz wiec nie martw sie dzidzia wyjdzie kiedys hehe

i jak znalazlas gdzies w sklepie ten wozeczek co na alegro ci pokazalam??
bylam wczoraj tylko w nilago ale tam nie bylo takiego, jak nie bedzie nigdzie to zamowie na allegro
ja tez juz myslalam ze to juz czas ale widocznie jeszcze nie chce wyskoczyc maluszek
16 dni zostalo do konca wiec poczekam
juz tyle sie naczekalam wiec 2 tygodnie nie robi mi roznicy...
ja tez juz myslalam ze to juz czas ale widocznie jeszcze nie chce wyskoczyc maluszek
bylam wczoraj tylko w nilago ale tam nie bylo takiego, jak nie bedzie nigdzie to zamowie na allegro![]()
ja tez juz myslalam ze to juz czas ale widocznie jeszcze nie chce wyskoczyc maluszek16 dni zostalo do konca wiec poczekam
juz tyle sie naczekalam wiec 2 tygodnie nie robi mi roznicy...
tak kiedys zechce wyjsc a tam jest mu lub jej dobrze hehe :-):-)
ja tam milo wspominam ciaze i nieraz marzy mi sie jeszcze taki fajny brzuszek :-):-)
a co podoba ci sie ten wozek jaki kolorek bys chciala??
C
ciasteczko
Gość
a co sprzedalas??:-):-)
ja zawsze wysylam jako list polecony ...bo pakuje w koperty tylko
teraz sprzedalam na algero za grosze adidasy po szymku i musze je jakos wysac...
i dresik Champion ale czekam na wplate juz 2 dzien i nikt sie nie odzywa wrr....![]()
ja tez pakuje w koperty z babelkami ale nieraz to jest ta najwieksza koperta i nie chca jako list przyjac tylko jako paczka idzie
a bezrekawnik George 2 torebki no spacerowka mi poszla tez
ja tez pakuje w koperty z babelkami ale nieraz to jest ta najwieksza koperta i nie chca jako list przyjac tylko jako paczka idzie
a bezrekawnik George 2 torebki no spacerowka mi poszla tez
o to super troche kaski ci wpadlo :-):-):-)
my idziemy na dwor poki nie pada pozniej sie odezwe narazie pa :-)
C
ciasteczko
Gość
no wpadla :-)ale spacerowke za smieszne pieniadze sprzadalam bo chcialam sie jej tylko pozbyc bo mi zawadzala w piwnicyo to super troche kaski ci wpadlo :-):-):-)
my idziemy na dwor poki nie pada pozniej sie odezwe narazie pa :-)
my tez idziemy do tesco to pa
wiesz jeszcze masz okazje miec taki brzuszek :-) postaraj sie z mezem o to :-)
ja tez nie narzekam na ten okres mimo ze tyle w szpitalu lezalam, i napewo jeszcze 1 bede chciala miec ale to za kilka lat :-)
a co do wozka to podoba mi sie wszystko jest dolaczone wiec dokupowac nie bede musiala, a kolor ciemny braz z wzorem chyba w kola o ile dobrze pamietam ale seledynowy tez jest fajny tylko szybko bedzie sie brudzil..
ja tez nie narzekam na ten okres mimo ze tyle w szpitalu lezalam, i napewo jeszcze 1 bede chciala miec ale to za kilka lat :-)
a co do wozka to podoba mi sie wszystko jest dolaczone wiec dokupowac nie bede musiala, a kolor ciemny braz z wzorem chyba w kola o ile dobrze pamietam ale seledynowy tez jest fajny tylko szybko bedzie sie brudzil..
C
ciasteczko
Gość
wiesz jeszcze masz okazje miec taki brzuszek :-) postaraj sie z mezem o to :-)
ja mialam pomaranczowy gleboki i nie brodzila sie ale seledyn duzo jasniejszy
pewnie jak ma wszystko to tylko kupowac:-)
reklama
Podziel się: