reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no mi sie tez podoba:-)
madziarena dobry wybor:-)
pompowane kola to podstawa:-)
najbardziej czego nie lubie w wozku to malutkie plastikowe kolka:szok::-Djak zabawka:-)
a ja wlasnie polezalam troszku.spac mi sie chce ale dawid buszuje i nie da pospac:rofl2:

reklama
witam panie:-)
madziarena bardzo ladna kolorystyka,
ja ostatnio ogladalam wozki z kolezanka bo na styczen ma termin i u niej kasa sie nie liczy wazne zeby jej sie podobal
i znalazlysmy deltim emu i az bylam bardzo zaskoczona ze jej sie spodobal bo jedny jak wczesniej byl na tak to byl mutsy
ale cena to mnie odstraszala no ale ja to nie ona:-D

dziewczyny mam pytanie jakich firm kupujecie rajstopy dla dzieciakow?
cena 10zl za pare to chyba standard ale jakos nie widzi mi sie wydawac 16zl np.za Wole no ale gatunkow dobre tylko kupic 6 par to duzy koszt:-(

Madziarena mnie też wózeczek się podoba, dobry wybór gustownie:tak:

Marzenka dzięki za " miłego pobytu":-) chociaż nie chce mi się wcale znów taki kawał jechać, przecież niedawno tzn 3 tygodnie temu tam byłam no ale nie mamy wyjścia, brat po kuroniówkę musi jechać a mój po dowód rejestracyjny sztywny bo narazie ma miękki tymczasowy:sorry2:

Madzia mój brat gdzieś narazie na próbę został przyjęty będzie kostkę brukową kładł i ściągał ale nasza właścicielka mieszkania spróbuje się mu postarać o pracę przy budowie autostrad hmmm....ciekawa jestem:dry: a z drugiej strony będę znów miała braszkę na głowie, nie uśmiecha mi się z nim dzielić mieszkania, oby jak coś znalazł sobie swój kąt bo teraz jak jest u nas to nie mam prywatności ani nic:no: wolę mieszkać sama z moim i Zuzią, przez te 3 tygodnie już mi się znudziło go gościć, nie ma kasy narazie więc nic nie pomorze:baffled: wiem to brat ale na dłuższą metę to też jest ciasno i wogóle:baffled:

Torba prawie spakowana, jutro rano śmigamy może jeszcze zajrzę jutro a dziś napewno hihi;-)

to ci wspolczuje, wiadomo rodzina rodzina ale zyc trzeba a poza tym jak nie macie prywatnosci to tez niezbyt milo:-( no ale moze co sie wyklaruje
a twoj nic nie brzeczy ze taka sytuacja bo z facetami roznie bywa;-)?

Hejka ja tak na chwile w locie bo dziec we wannie siedzi:tak::tak:wiec musze zerkac bo lubi wylewac wode za wanne :wściekła/y::wściekła/y:
u hani kolezanka siedzi ale zaraz pojdzie bo mloda trza kapac :tak::tak:
zrobilam nalesniki na kolacje :tak::tak:

megi to troche fajnie i nie fajnie bo ja to bym nie chciala aby ktos siedzial mi na glowie na dluzsza mete no ale kto jak lubi :tak::tak:potem roznie bywa jakies zgrzyty i wogole jak na kawalerce to juz calkiem zero prywaty tak jak piszesz :tak::tak:
a ta wlascicielka to ma jakies chody ze ma mu tam robote zalatwic??

ciasteczko jesli chodzi o rajstopy to ja kupuje jakies tansze i duzo kupuje w lumpeksach sa fajne nieraz gatunkowo :tak::tak:...albo w pepco tez taniej mozna dostac :tak::tak:....wiem ze macie taki sklep bo ja mam u tesciowej w slubicach to tam kupuje:tak::tak:....

lece bo mlody chce juz wysjc narka :-):-):-)

ciasteczko jesli chodzi o rajstopy to ja kupuje jakies tansze i duzo kupuje w lumpeksach sa fajne nieraz gatunkowo :tak::tak:...albo w pepco tez taniej mozna dostac :tak::tak:....wiem ze macie taki sklep bo ja mam u tesciowej w slubicach to tam kupuje:tak::tak:....

lece bo mlody chce juz wysjc narka :-):-):-)

magda no wlasnie poszlam dzisiaj do pepco no i z woli cena 16zl az mni ew podloge wbila a jakis inna 4you czy cos takiego to tez po 12-14 zl
no mosze mlodej i tej starszej kupic. Nieraz tam kupowalam te po 6zl ale to wielke g...wno bo po praniu kurczy sie i robia sie lechmaci sie
wiec chyba beda musial aw tesco popatrzec maja nieraz dobry i niezbyt drog rzut

ja kupilam jakies za 11 zeta dobre gatunkowo.ale widzialam tez na rynku za 8zeta i tez dobre gatunkowo bo u niej kupuje bielizne i tez oki.
megi ja mieszkalam por roku u siostry wiec wiem jak jest,takze lepiej samemu:tak::tak::tak:
ja tez rajtuzki patrze po lumpkach ale narazie nic nie moge znalesc:wściekła/y::wściekła/y:a tam to za grosze mozna,a w tesco to ja zadnych ciuszkow nie kupuje,czemu sama niewiem :-Dcena czasem odstraszajaca:-D

reklama
Do góry