reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej wam ja już spakowana i lada moment wyjeżdzamy. Mam nadzieję że troszkę potęsknicie za mną:-D do zobaczenia w środę lub też w czwartek papa.

Niuska tylko nie urodź do tego czasu haha;-)

Madzia no widzisz nie poradzę nic że taka sytuacja on chce tu być i ja mam rozłożone ręce a mój jak to mój mówi że może to długo nie potrwa:sorry2:pa!

ale pogoda i to w tedy jak mam wolne i chce isc z mlodym na spacer to musi padac :wściekła/y: juz drugi weekend z rzedu pada, no masakra :baffled:

my juz po sniadanku, odkrylam w tesco buleczki polfabrykanty, bo trzeba do piecyka je na ok 8 min wsadzic i sa pyyyyyyszne :tak::-D wlasnie mielismy cieplutkie buleczki na sniadanko :tak: mjjjjami :rofl2:

no u nas narazie nie pada,zobaczymy jak bedzie pozniej.
kochane zeszly mi plamy z tej kurtki co kupilam osttanio:-Dale sie ciesze:-D:-D:-D
myslalam ze moze ktores ubranko dawidka zafarbowalo a tu sie okazalo ze takie wstawki farbuja bo sa ze skory ale mama mi poradzila by zostawila na kilka god zz wanishem i pomoglo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiecie co wczoraj musialam napisac tej dziewczynie pewna uwage na temat tego ubranka co mi przyslala,niewiem jak wam ale mi bylo by wstyd wyslac cos tak smierdzacego papierosami,no masakra...natychmiast musialam wyprac

marzenka nie w temacie jestem, ale widze ze na allegro cos zamowilas... i to smierdzacego..., ja tez bym jej napisala co mysle ! nie bylo wzmianki w opisie ze smierdzi fajami!... ludzie maja tupet :dry:

Czesc :-D:-D:-D
jestem ale musialam isc napisac mezowi kartke bo na zakupy go wyslalam do lidla :tak:
u nas jak narazie nie pada ale pochmurno brzydko jest...
odkurzylam chatke pranie powiesilam a na obiad bedzie rosolek i wsio :-)

potem tylko murzyna upieke ale m musi mi make zakupic :tak:

marzenka tez bm sie wkurzyla nieraz jak cos kupie z neta to tez maja te ubrania dziwne zapachy :wściekła/y::wściekła/y:...

marzenka a co bedziesz piekla??

megi udanego wypadu !!! :-):-)

reklama
a ja czekam na kase z alegro bo dres sprzedalam a baba napisala ze wplacicla mi kase przez poczte polska..nie znam sie na tym ale to chyba dlugo bedzie szlo?? tak kiedys cos slyszalam ?..!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...

bede z doskoku ide do kuchni na chwile :-)
:-)
:-)

Do góry