reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

helol
jestem i ja jakies chorobsko mnie dopadlo juz wczoraj sie zle czulama dzis wstalam z bolem gardla i zasmarkana po pachy;/

Dziewczyny zwrcocie uwage tylko na rekawki przy tych kurtkach bo jak ja w tamtym roku kupowalam to mialy takie waskie rekawki + sciagacze ze nie moglam mlodej reki przelozyc dopiero jak wyprolam te cholerne sciagacze to bylo lepeiej ale z tego co widzialam na ulotce to chyba jkies inne sa:p

Wczoraj bylam na wsi pomagalam tacie wykopywac marchewke i buraczki jeszcze troche nam zostalo pietruszki do wykopania seler por no i kapusta do sciecia no i potem szatkowanie i kiszenie

A marzenka zapomniala bym :( gratulcje pierwszego zabka :) u nas pierwszy byl dopiero na 11 miesiecy wiec dawidkowi szybko poszlo :)

reklama
czesc dziewczyny !!

Ania to ty pracowita jestes widze i lubisz w ogrodku robic :-):-)

widzialam teraz na ulotce te kurtki nawet fajnie wygladaja :-):-)

u mnie szymek mial 6 miesiecy jak 1 wyszedl a hania 4 miesiace to tez szybko :tak::tak:

Asienka a twoja corcia robi juz na nocnik czy jeszcze z pielucha chodzi???

asienka u nas sa dla dziewczynek:-)
mi sie spodobala czerwona z paskiem siwym czy cos takiego,chyba 80 wystarczy cio?
ale zamierzam mu zalozyc i zobaczymy jak bedzie,i zwroce uwage na sciagacze:-)

marzenka tylko wez jeszcze zapas na jaks bluze :)

magda- wiesz moim marzeniem jest mieszkanie na wsi w domku obok ogrodek z warzywkami i kwiatkami ehh jak bym chciala wrocic do czasow dziecinstwa gdzie mieszkalismy wlasnie u tej babci :-( bylo fajnie i tam mi sie podoba.
" w gaciach" mozesz poleciec na ogrodek i jak goraco nikt nie patrzy ze w staniku latam ahh jak tam jest fajnie. gdybym tak miala kase to na pewno bym nie kupila tego mieszkania w bloku bo bysmy sie tam pobudowali albo odremoontowali dom ale sie rozmarzylam

Ania ja tez bym chciala jakis domek ale w miescie bo to zawsze wszedzie blisko
ale narazie nie damy rady jakbysmy nawet kredyt wzieli a i nie chcemy sie wkopywac bo to juz do konca zycia hehe....:tak::tak::tak:

ja nie lubie bawic sie w ogrodku :no::no::no:...ja to tylko tak rekreacyjnie :-):-):-)

reklama
Do góry