reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko- nie wiem czy genetyczne byc moze bo mojego siostra tez ma;/ na razie czekamy zobaczymy co bedzie
dalej zyje nadziej za bedzie sie po malu zarastala sama ta dziurka, zobaczymy w grudniu bo wtedy idizmey na kontrole do kardiologa do nas do gorzowa

jestem u magdy w znajomych... szukaj, sorki ale ja nie mam czasu, towar ukladam... bo bym cie poszukala, ale czasu mi brak....

witam drogie panie
sliczna pogoda, oczywiscie rano zalozylam adidasy ale bez skrapet bo pozniej zawsze mi goraco i poobcieralam sobie piety i wygladaja masakrycznie:-:)-(
my juz po obiadku

zegnam mile panie i uciekam na dwor i po hanie...:tak::tak:

zajrze dopiero wieczorkiem....

ciasteczko wspolczuje twoim noga hehe:-D:-D:-D

bay bay :-):-)

ja juz jestem :-)
myslalam ze zdarze odpoczac a tu dupa dawidek sie obudzil:crazy:
madzia ciasto wyszlo ok,jeszcze polalam polewa mleczna i wsio tyle ze niskie mi wyszlo,mysle ze to przez blaszke za duza byla,a myslalam ze bedzie ok bo chcialam jeszcze wieksza,ciasto latwe i dobre:-)nastepnym razem zrobie z bita smietana:-D
dzieki za info:-Duratowalas mi dupsko:-D:-D:-D:-D:-D:-D
lece poodpoczywac,poki synek spokojny:-D

reklama
Hej z wieczorka...dzionek zleciał nic ciekawego nie robiłam dziś:-pza 2 tygodnie wyprowadzka już nią żyje:-D tylko te pakowanie mnie przeraża:szok:
Zaraz sobie pyreczki odsmażę na kolacyjkę z cebulką i jajeczkiem smakowicie doprawione mniam:-pa potem jakieś filmy się obejrzy, wcześniej moją niunię dam do kąpania i mleczko uszykuję. Jutro dobrze mój nie idzie do pracy więc luz od szykowania kanapek haha. Z wtorku na środę służba go czeka wow odzwyczaiłam się chyba od jego nieobecości przez dobę:-D Spadam już zajrzę jutro rano oki??? papa laseczki;-)

Do góry