reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam wieczorkiem:tak:
mnie dzisiaj za bardzo nie bylo bo jakas zalatana bylam.teraz na ksiecia czekam:-pa jutro o 11 mam ta rozmowe o prace:baffled:jessssu ale sie boje juz:no:koles wydawal sie przyjaznie nastawiony do zycia ale kto go tam wie....
ja wlasnie zupke wcinam.na obiad zrobilam cos a'la wegierska.napisze przepis.dobra bo szybka:-pi na moje krewetki w sosiku mmmmmmmmmmmm:rofl2:
to milego wieczorku paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Dobranoc cioteczki:-):-)
szymek jeszcze nie spi gad maly...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

marzenka fajnie ze ciasto wyszlo,ja dlatego robie na mniejszej blaszce zeby bylo wyzsze albo daje wiecej skladnikow :tak::tak:

megi to fajnie jeszcze troszke i bedziesz na nowym m :-):-)

blondi trzymam kciuki bedzie dobrze :-):-)

do jutra dobranoc

heh ale dawid dzis mnie ugryzl tym swym zebolkiem:-)znaczy sie sprawdzalam czy sa gdzies jeszcze inne:-D:-D:-D:-D
megi kochana a ty tak tlusto na kolacje?:-Dja to ostatnio wogule nie jadam:szok::szok::szok:ale ty to se mozesz jesc bo ty chudzina:-D:-D:-D:-D:-D
a tak wogule to juz nie pamietam kiedy jadlam pyrki podsmazone,zes mi megi narobila smaka:-):-)
madzia aty jedziesz do rodzinki?
my jutro na roczek ale wcale mi sie nie chce:-:)-(
larvunio ladnie wygladasz :tak::tak:ja chyba tez pojde do fryzjera po wyplacie a i znalazlam zdjecie z fryzurka:-)
Fryzury Krótkie włosy
Fryzury Krótkie włosy
tylko czy mi by pasowalo:szok::-Do to jest pytanie:-D:-D:-D

madzia czlowiek na bledach sie uczy co nie:-)nastepnym razem bede wiedziec,ale chyba sie musze zaopatrzyc w tortownice bo nie mam,i juz mowilam mojemu zeby zrobil cos z ta kuchenka bo ja nie bede latac do mamy co chwile zeby ciasto robic:-D:-D:-D:-Dtylko badz tu madry i rozszygruj ta kuchenke:-D:-D:-D
blondi trzymam kciuki,tylko daj znac nam predko:-)
kochana krewetki?:szok::szok::szok::szok:o matko umarlabym na sam widok:szok:
beti widzimy sie jutro?

marzenka zebys wiedziala z tymi bledami hehe...
ja nieraz robie w foremce od babki wychodzi tez super !!!:-):-)
tak jutro na wies jedziemy do niedzieli:tak::tak:

a co masz za spotkanko jutro z beti???
nic sie nie odzywa do nas nie chwali sie jak sie czuje...
:no:
:no:

marzenka te fryzury sa bee :angry::angry::angry: :-D:-D:-D
wole ciebie w takich wlosach jak masz teraz ...
a fajna ta stronka zaraz ja przejrze bo widze ze mozna sobie podobierac fryzurki zaraz cos popatrze moze i mi w oko wpadnie choc planuje zapuszczac hhe:-):-)

dobra ja uciekam do jutra zajrze z ranca jeszcze papa
:-)
:-):-)

hehe madzia mi sie podoba ale cos mi sie wydaje ze znow sie zetne jak wczesniej,tzn jak mialam na spotkaniu:-)
jutro jak bedziemy jechac do gorzycy to przeciez przez m-cz :-)
a ty o ktorej smigasz?

no i dupa blada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chcialam sobie fryzurke dobrac tam na stronie i co?? :angry::angry::angry:
zeby cos zrobic trzeba wyslac sms za 3,66 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a niech to...:angry::angry::angry: myslalam ze to za darmoche mozna cos popatrzec porobic a tu wszedzie kase zdzieraja ech.....
:angry::angry::angry::angry:

hehe madzia mi sie podoba ale cos mi sie wydaje ze znow sie zetne jak wczesniej,tzn jak mialam na spotkaniu:-)
jutro jak bedziemy jechac do gorzycy to przeciez przez m-cz :-)
a ty o ktorej smigasz?

no i fajnie ci bylo w tych wloskach jak na spotkaniu mialas mnie sie podobalo :tak::tak::tak:
a no zapomnialam ze do gorzycy to kawalek macie od siebie...
my smigamy rano jakos 9-10 zalezy o ktorej zwleke sie z wyra :-D:-D:-D
a wy to pewnie popoludniu na imprezke co??

i kupilas cos na roczek??:-):-)

reklama
Do góry