reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka :-) do porodu zostal mi tydzien a ja chora :-(bylam wczoraj u lekarza i przepisal mi antybiotyk... jak narazie jest coraz gorzej a nie lepiej :-(tak chcialam urodzic a teraz niech sobie jeszcze siedzi w brzuchu bo nie mam na nic sily a co dopiero na porod...
moze z Was zna jakis dobry sposob na szybkie wyleczenie??

reklama
Hejka :-) do porodu zostal mi tydzien a ja chora :-(bylam wczoraj u lekarza i przepisal mi antybiotyk... jak narazie jest coraz gorzej a nie lepiej :-(tak chcialam urodzic a teraz niech sobie jeszcze siedzi w brzuchu bo nie mam na nic sily a co dopiero na porod...

to raczej powazne ze dal antybiotyk chociaz teraz to na pierdole daja
ja to nas lecze sokiem z malin albo raczej kompocikiem, taki ugotowany ze swierzych malin, pijemy kilka razy dziennie i moja starsza to lecze na kaszel mleko z miodem i ciutkiem masla rewelacyjnie sie sprawdza
juz tak 3 razy ja wyprowadzilam zanim sie rozbujala na dobre i oskrzela gotowe:-(
wlasnie dzisiaj siostra przywiozla mi partie maliniakow:-):-) zamroze beda na zime na przeziebienie jak znalazl:-)

Asienka a twoja corcia robi juz na nocnik czy jeszcze z pielucha chodzi???
Różnie to bywa :wściekła/y:
Przed założeniem gipsu całkiem nieźle jej to wychodziło. Jak ja zagipsowali to zakładałam jej pieluchę żeby do gipsu :no:narobiła i w ten sposób cofnęliśmy się do punktu wyjścia. Czyli robi ładnie na nocnik przed kapaniem i po wstaniu a w dzień to różnie to bywa. Na noc zakładam pieluchę.

asienka- a jak mala po zdjeciu gipsu? nie boli nozka?
Na szczęście nie.

asienka u nas sa dla dziewczynek:-)
mi sie spodobala czerwona z paskiem siwym czy cos takiego,chyba 80 wystarczy cio?
ale zamierzam mu zalozyc i zobaczymy jak bedzie,i zwroce uwage na sciagacze:-)

Ja dla Oliwki na teraz mam kurtkę a później to muszę kombinezonu jakiegoś poszukać.

sposobu niestety nie znam ale życzę szybkiego powrotu do zdrówka

Ja wczoraj byłam z Oliwką na bilansie dwulatka.
Waga 11,600
Wzrost 86 cm
Wszystko ok tylko te szmery w serduszku. :-:)-:)-(
Do obserwacji. Jak do 4 r ż nie znikną to wtedy mam się martwić.

madziarena cos dawno sie nie odzywala:rofl2:kochana jak zdrowko?jak dzidzia?:-)
A wszystko ok. Nie mam za bardzo czasu,żeby pisać, praca - dom - w weekendy szkoła no i wielki brzuch ... wczoraj pół dnia sprzątałam, dzisiaj mam zamiar okna pomyć choć się zastanawiam bo coś mi się w głowie kręci. Marcin pojechał na mecz a ja sama, później śmigam do siorki tipsy zrobić bo ostatniuo ściągnęłam,ale źle się czuję w swoich no i chciałam zmienić kolorek włosów bo już mam taki wyblaknięty jakiś :/ ... dzisiaj kupiłam sobie w końcu dresik i coś czuję, że aż do szpitala będzie ze mną wojował :) hehe Śmigam pozmywać po obiadku i coś porobić. Pozdrawiam :* <byle do grudnia> ;)

Dzień doberek po południowo:-) Dziś znów ładnie pospaliśmy, potem poszłam z niunią i moim do tesco na zakupki małe no i jakże inaczej wstąpiliśmy do mojej przyjaciółki na kawusie. Pogadaliśmy i poszliśmy bo Zuzka nam strasznie marudziła na sen:baffled: Zrobiłam na obiad kopytka z cebulką:-pteraz sobie leniu****emy.

Marzenka no może to niezdrowo ale ja uwielbiam "smażone" wszystko, dziwię się że gruba nie jestem no ale spoko ograniczam się bo wiem jak wątroba tego nie lubi:tak::-D

Niuśka życzę powrotu do zdrowia i to jak najprędzej bo lada moment musisz mieć dużo sił na poród:tak:

Blond jak tam spotkanko, zdaj nam relaje:-)

Beti jak tam samopoczucie? trochę późno ale się zorientowałam że ty jesteś zafasolkowana?:happy: zauważyłam na suwaczku, widocznie prędzej nie doczytałam gdzieś:sorry2:

ja tez uwielbiam wszystko co smarzone :tak: a najlepiej jak jest lekko zjarane :rofl2: w tedy tak fajnie chrupiace jest.... no odkad mamy mlodego w rodzinie to przewaznie mam wszystko gotowane albo na parze robione, no ale nie na okraglo z nowu :tak::-)

wiecie czy cos fajnego dzis w TV bedzie?? dzis sama z mlodym jestm i jutro, mlody dzis drzemki w dzien nie mial wiec szybko mi padnie :sorry2: a ja co bede robic?? :baffled:

reklama
Helol
no to ja po ranno poludniowym spotkanku.chyb a wypadlo niezle.i raczej od pazdziernika zaczne;-)ale i tak bede szukac dalej, moze cos lepszego znajde.a tak powaznie to szef mi jakos podejrzanie wyglada....i mysle ze moze byc nieciekawy pozniej.no ale zawsze cos.i co najwazniejsze godziny mi nie koliduja ze zlobkiem mlodego i wolne weekendy.
mlodego wzielam ze soba i czekal na mnie ze swoja dziewczyna i opiekunka forumowa:-pznaczy sie z Ania pr;-)
ja wlasnie juz malego polozylam.chory jest.karat ma duzy, marudzi, kaszle co jakis czas.goraczki nie ma.w sumie tragedii nie ma.daje mu nasivin, flegamine i multicebion.jak jutro bedzie gorzej to do lekarza jedziemy.troche z nim zwlekam bo tydzien temu skonczyl brac antybiotyk.a mysle ze dostal go pochopnie bo tylko goraczke mial.nawet nie kaszlal.no ale jak bedzie trzeba to coz...
asienka drobna ta Twoja corcia.laska bedzie ze hoho;-)miejmy nadzieje ze z serduszkiem bedzie wszystko ok
niuska ja tez syrop z cebuli polecam i czosnek.i mleko z miodem i ja zawsze jeszcze duuuuuzo herbaty z cytryna i miodem.to przechodzi szybko
a co do gyrosa to to jest moje ulubione jedzenie:rofl2:wiem wiem niezdrowe jak cholera ale pyszne.

Do góry