reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hehe larvunia moj to zdarzyl juz 2 razy zrobic:-Dtak pogoda piekna,ale niechce mi sie wychodzic nigdzie,nalaze sie 5 razy w tygodniu i juz mam dosc:-D:-D:-Dmalo w domu bywam jak dla mnie za malo:-D:-Djakis dzien trzeba poswiecic na leniuchowanie:-D:-D
moze wieczorem wyjdziemy do parku posiedziec na swiezym powietrzu:-D

reklama
Dzień doberek:-) Ja dziś od rańca mam pełną chatę dzieciaków haha już ok 10 trójka małych od sąsiadki przyleciało z Zuzią się pobawić a możecie sobie wyobrazić jak to może wyglądać w jednym pokoju z czwórką dzieci w wieku od 2-7 lat:szok::eek: niezły balagan, ciągle sprzątam bo nawet nie raczą pochować nie mówię o tych małych ale ta co ma 7 lat?:crazy: bałaganiara jak nie wiem:no: Obiadek prawie zaszykowany, dziś schabowe z kurczaka, buraczki i sosik z pyreczkami:tak:Wczoraj wieczorkiem przyszła moja psiapsiółka z mężem i dzieciakami znów nam czas zleciał i miałam okazje spróbować jej chruścików własnej roboty, jessssu kiedy ja ostatni raz jadłam:szok: ale pyszne:-ppotem obglądneliśmy Mam talent i w sumie wszyscy padli-zzzzz, lulu aa:-D

Marzenka to twój Dawidek miał wczoraj sporo wrażeń:tak::-D a Wy kiedy jednak te chrzciny planujecie? jeśli można spytać?:sorry:

Jak coś miłego dzionka laski;-)

hej megi
ale ci sie dzionek zaczal:-D:-Dtyle dzieciakow to ja bym chyba zwariowala ,nie mam cierpliwosci.
megi doszlam do wniosku ze chrzciny zrobily razem z roczkiem,to czyli dopiero w marcu.akurat tu nie ma znaczenia kiedy byle tylko dziecko ochrzcic:-)

hej, ja juz po drugim spacerku, ten byl ponad 2 godzinny i padam, goraczka na dworze sie zrobila..., niby w lesie chlodniej ale jak wracalam to m yslalam ze padne, mlody zmeczony tezchyba bo strasznie marudny byl. Teraz zasypia widze przed tv. Ide obiadek jakis krecic, chyba beda mielone z makaronem i sosikiem :tak:
Dzis mnie juz nikt z domu nie wyciagnie :sorry: ja tez stosunkowo za malo czasu spedzam w domu. Bo w tyg to tylko w nim sypiam :-( Odezwe sie pozniej, ciaaaaaaał :-D

laski mam pytanko.... jakiej firmy jest dobra prostownica do wlosow?? Taka z jonizacja bym chciala, najlepsza jakoas ale nie za droga... kurcze bo w tej mojej nowej fryzurce to najlepiej w wyprostowanych wygladam bo jak nie zrobie tego i mi same wyschna to "ojej"... jak to powiedzial moj mezulek ktoregos ranka

helol
a my po lekarzu...no i maly chory znowu.znowu antybiotyk:-(wiec znowu tydzien do zlobka nie pojdzie.dobrze ze jezcze nie pracuje.
larvunia ja jak zwykle na allegro patrze ale moge Ci polecic ta firme.mam lokowke od nich i blender i jest ok.
jest z jonizacja i kosztuje niewiele
PROSTOWNICA CERAMICZNA ELDOM RW15 Z JONIZACJĄ !!! (736029940) - Aukcje internetowe Allegro
a tu masz ogolnie prostownice z jonizacja
PROSTOWNICA CERAMICZNA ELDOM RW15 Z JONIZACJĄ !!! (736029940) - Aukcje internetowe Allegro
moj mlody spi juz 2 godz.bidulek jeden tak sie meczyl.2 godziny na poczekalni na rekach go musialam trzymac bo jeszcze nie chodzi.tylko za rece ale ile mozna...

no w koncu ktos jest :laugh2: ....
hej kochana, wspolczuje chorobstwa i zycze zdrowka dla Rafalka!!! dzieki za linki..., juz pedze je przegladac , ja mialam juz w zyciu 2 prostownice jedna nawet mnie prawie 300zl kosztowala ale zawsze wywale paragony i mi sie przepalaja :-(

ehm... wiesz..., ja szukam bardziej takiej fryzjerskiej... chudej i dlugiej... jak w fryzjerzy maja... Musze zaczac zbierac, mam juz 10 zl hehehehe...

reklama
Do góry