reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam wieczornie:-)
larvunia ja mam remington dalam 50zl bo byla w promocji i jak dla mnie jest ok,wazne ze prostuje :-Da po promocji 99zl,mialam wczesniej taka za 130zl i mi cos z kablem sie stalo a gwarancja juz wygasla,tzn nie laczyla,ale firmy nie pamietam,zaraz popatrze na allegro to moze se przypomne:-)

reklama
dzien dobry:-)
ja juz wstawilam zupke dla dawidka,potem dla nas zrobie dzis ogorkowa:tak:
moj dzis wolne:-D tylko musi jechac do zg ale i tak plus bo nie bede sie sama z wozkiem meczyc:-D
madzia a ty juz wrocilas?i jak tam bylo?

dziewczyny ja ma do was sprawe;-)
czy moglybyscie popytac wsrod swoich znajomych czy moze ma ktoras kolezanka do odsprzedania diane 35,bo kurcze nie usmiecha mi sie isc do gin bo nie mam kasy na wizyte.
to co popytacie?
a na kase nie mam co isc bo nie mam ubezpieczenia:wściekła/y:

marzenka dzieki za link... ale ta nie ma jonizacji prostownica a mi zalezy na jonizacji :sorry:
ale jestem wybredna co nie ;-)

milego dnia laski!!

acha... marzenka DUZO SLODKIEGO MLECZKA I MILOSCI DLA DAWIDKA !!!!

helol;]
a mnei rozklada to paskudne chorobsko.
Wczoraj bylismy w Rokitnie fajnei było bo cieplo.. Porem obiadek u nas no i spac;p\

marzenka- 100 lat dla Dawidka i zdrowka przedewszystkim

Ostatnia edycja:
Cześć my już po spacerku, odwiedziliśmy sklep więc i zakupki zrobione. Dziś upitole pomidorową. Mój dziś do pracy na 10.30 do 19 bo znów na kuchni jest, pewnie na zmywaku:-D:-D:-D

Właśnie a Madzię wcieło:shocked2: kto jak kto ale ona nie zajrzała? pani kierownik prosimy tutaj!!!:-D

Marzenka sto lat dla Dawidka ach jak ten czas nieubłaganie płynie:-)

Aniu zdrówka życzę kuruj się kochana, bidulko ty nasza:-(

Ej wiecie co nie wiem czemu ale nie moge wkleić zdjęć do naszej galerii o co kaman?:wściekła/y:spróbuje innym razem bo nie mam nerwów wrrr:no:

reklama
hej daje znac ze wlasnie dopiero wrocilam:-):-):-):-)
i lece rozpakowac torby i robic szybki obiad

zajrze popoludniu bay bay :tak::tak:

Do góry