reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry mamusie !!
smile.gif

u mnie juz pobudka przed 7 hania wlasnie poszla do przedszkola
ja robie juz pranko a pozniej jedziemy w odwiedzimy do szpitala do babci
smile.gif

na obiadek nie wiem co narazie obralam ziemniaki hehe

Marzenka spokojnego szczepienia :-):-)

dobra uciekam pranie wieszac zycze milego dzionka zajrze jak bede mogla pewnie dopiero w poludnie
smile.gif

reklama
a ja juz o 6 wstalam ale zasnelam,wczesniej bo 0 4 dawid sie obudzil i wzielam go do nas troche pobuszowal i zasnal:-)
dzieki madzia
a co zbabcia?

czesc dziewczyny
to kazda ma dzisiaj zapracowany dzionek:-) moze niuska juz po ciekawa jestem?
a nas jutro czeka dentysta, ide z mloda bo jej sie dziurka zrobila w trojce a ze te dziady wypadaja cos kolo 10-11 roku zycia to trzeba koniecznie leczyc,
ja cale szczescie prania dzisiaj nie mam no jak narazie bo jak zrobie porzadek
u dziewczyn to znajac je to sie znajdzie male co nieco:-D:-D

helol
ciasteczko przechodizlysmy wczoraj z asia pod twoimi blokami;p czy ty mieszkasz w tym bloku kolo kebaba? i tam jest mieszkanie na sprzedaz na 4 pietrze? czy w ktoreym bloku?

hej my juz uciekamy do babci
marzenka babcia lezy w obrzycach robia jej tam badania bo miala lekki wylew i ma cisnienie skaczace :tak::tak:

a niuskaa nie urodzila jeszcze :no::no: pisala ze wszystko przeszlo ma slabe skurcze
ale zostaje na patologi juz
termin ma na 27 :tak::tak:

pisalam tes sms do jezyka bo nie ma jej dlugo ale nie odpisala jeszcze:no:

dobra ja uciekam odezwe sie pozniej papap :-):-):-)

Hello dziewuszki, ja do was zakatarzona jak diabli:wściekła/y:
Mój wrócił ze służby i zaraz zabrał braszkę i pojechali do Mogilna, nie obyło się bez płaczu Zuzki gdy jej tatko wpadł po całej dobie i zaraz chciał jechać niemal od razu, więc ona niechcąc go puscić tzrymała w ręku butki by tatko ją zabrał i wołała" apa dada?" więc mój mi kazał w mig ją ubrać no i ją zabrał tak więc do prawie wieczora nie mam dziecka, zupełnie sama w domu. Ja nie chciałam jechać bo nie lubię takiej długiej jazdy prawie 3 godziny w jedną i 3 w drugą a dziś muszą wrócić bo mój do pracy jutro. Przynajmniej posprzątam na spokojnie pranko się pierze może później na kawuchę do mojej Anulki pójdę:-) Ale cisza w domu i tak pusto,,,odzwyczaiłam się:-D

helol
ciasteczko przechodizlysmy wczoraj z asia pod twoimi blokami;p czy ty mieszkasz w tym bloku kolo kebaba? i tam jest mieszkanie na sprzedaz na 4 pietrze? czy w ktoreym bloku?

hej aniu,
tak ktos sprzedaje mieszkanie na tym 4 pietrze ale to jest pierwsza klatka od kebaba
a bylyscie w tej askanie kobity? czy plaby nie wypalily?
pytalas sie kiedys o ten jedwab to chyba ty? to ja kupowalam wlasnie w tym sklepie obok kebaba co maja wszystko dla fryzjerow

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello dziewuszki, ja do was zakatarzona jak diabli:wściekła/y:
Mój wrócił ze służby i zaraz zabrał braszkę i pojechali do Mogilna, nie obyło się bez płaczu Zuzki gdy jej tatko wpadł po całej dobie i zaraz chciał jechać niemal od razu, więc ona niechcąc go puscić tzrymała w ręku butki by tatko ją zabrał i wołała" apa dada?" więc mój mi kazał w mig ją ubrać no i ją zabrał tak więc do prawie wieczora nie mam dziecka, zupełnie sama w domu. Ja nie chciałam jechać bo nie lubię takiej długiej jazdy prawie 3 godziny w jedną i 3 w drugą a dziś muszą wrócić bo mój do pracy jutro. Przynajmniej posprzątam na spokojnie pranko się pierze może później na kawuchę do mojej Anulki pójdę:-) Ale cisza w domu i tak pusto,,,odzwyczaiłam się:-D

to ciesz sie delektuj cisza:-):-)
jak nie ma nikogo to mozna wszystko porobic i jeszcze w spokoju kawe wypic:-D

reklama
Do góry