reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko ale sie teraz cenia:wściekła/y:
ciekawe ile mi wezma za wydanie swiadectwa ukonczenia szkoly sredniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:musze zadzwonic i sie zapytac zeby nie bylo.
ania pr hehe tak to jest z dziecmi:-)
wczoraj widzialam chlopca z 4 lat i tak wrzeszczal na drodze ze az dawid mi sie obudzil,i tak se pomyslalam ze jak dawid bedzie mi tak wrzeszczal to ja chyba zwariuje.musze go od malego nauczyc zeby potem nie byl tak rozpieszczony jak ten chlopczyk a najlepsze bylo to ze szla starsza pani podeszla do niego i mowi chodz ze mna:-Da ten od razu przestal plakac chwycil ojca za reke i poszedl:-Da ta babka zczela sie smiac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i wiecie co ja tego nie rozumiem,u mnie na osiedlu spaceruje dziewczyna z dziecmi jedno 3latka chlopiec i wiezie maly wozek dla dziewczynki:szok:no wiecie co!!!!!!!!!!!ze matka tez pozwala na takie rzeczy a potem wyrosnie na jakiegos dziwologa bo od malego do babskich rzeczy przyzwyczajony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
marzenka- ale ja nie widze w tym nic zlego chlopcy jak i dziewczynki w tym wieku interesuja sie odmiennymi rzeczmi np. moja tez lubi czasem pobawic sie samochodzikami. A do mnie kiedys przychodzili sasiedzi mieli okolo 6 i 4 lat i bawili sie ze mna lalkami i jakos na dziwolagow nie wyrosli :) dzieci to dzieci :)

Ostatnia edycja:
megi nie ma jeszcze rodzinnego bo sprawdzalam dopiero na kompie :tak::tak:

megi a wy nie macie konta przez internet??

ja tez uwazam ze nic dzwinego jak dzieci bawia sie na zmiane zabawkami wiem jak jest u mnie..szymek tez lubi nieraz lalki albo misie hani :tak::tak:a hania auta :-):-)

dobra ja lece na poczte :-):-)

Madzia my nie mamy konta przez internet bo musiałby mój załatwić to w pko w Mogilnie najpierw a jakoś czasu nie było. a po rodzinne pójdę zobaczyć później jak piszesz że nie ma jeszcze. Chyba już dziś powinno być co nie?

Hej dziewczynki,
ja juz padnieta jestem a jeszcze południa nie ma. rano byłam zrobic badania i cisnienie mi się podniosło jak zobaczyłam tą kolejkę ludzi na pobranie krwi.

Wczoraj wybrałam sie do szpitala odwiedzić szwagierkę, która miała termin na ubiegły piatek a poniewaz nie urodziła to ją na patologii połozyli. Podjeżdzam pod szpital, dzwonię a ona mówi, że za godzine jedzie do domu z kuzynka (pracuje w szpitalu).
stwierdziliśmy, że nie musi czekać godzinkę i zabraliśmy ja ze sobą. wyszła na pzrepustkę do piątku. W piątek zrobią jej próbę oksycotynową a jak jej nie ruszy to nie wiem co??

marzenka- ale ja nie widze w tym nic zlego chlopcy jak i dziewczynki w tym wieku interesuja sie odmiennymi rzeczmi np. moja tez lubi czasem pobawic sie samochodzikami. A do mnie kiedys przychodzili sasiedzi mieli okolo 6 i 4 lat i bawili sie ze mna lalkami i jakos na dziwolagow nie wyrosli :) dzieci to dzieci :)

Moja Oliwka to woli się bawić samochodami niż lalkami.

Ja tez witam.Mlody spi, ja wlasnie pranie robie, zaraz bede prasowac wczorajsze i kawke pije.
Megi mozecie o internetowe poprosic w kazdym oddziale nie tylko w tym gdzie zakladaliscie koto.ja to chyba nawet przez telefon zalatwialam.zadzwon do obslugi klienta i zapytaj.
Marzenka moj mial 4 kg i 60 cm.ale nosic to mojego tez nie nosze na szczescie.no chyba ze na poczekalni u lekarza bo tam z wozkami nie wolno wjezdzac:crazy:
a co do wozkow i lalek to tez mysle ze nie szkodzi ze teraz sie tak bawia.nic im sie nie stanie.moi koledzy tez sie ze mna kiedys bawili lalkami a teraz jakie chlopy wyrosly
a moj sie lubi bawic kartonami najbardziej:-D:rofl2:i chrupkami Amelki:rofl2::sorry:a potem bedzie sie bawil z Amelka:-p
lece troche sie ogarnac i do roboty:confused2:

ja tak na chwilke
widze ze wy tu o ekontach w banku, my kiedys mielisymy zlotowkowe i zrezygnowalismy ale ostatnio bylo mi potrzebne do czegos i bylo tak ze siostre prosilam zeby podala mi swoje no bo gdzies ten przelew musial isc
ale w koncu zalozylam sobie i jestem happy:-)
nie musze latac do banku zeby sprawdzac czy cos przyszlo, wygodnictwo co
magda:-D
ja tez sie ogarnelam bo rano jak ide do przedszkola to jakbyscie mnie zobaczyly to wygladam jak zaniedbane babsko w porownaniu do wypacykowanych mamusiek
ale ja to mam wszystko w doopie jeansy adidasy i sportowa bluza najwygodniej na 10min tak sie ubrac;-)
teraz to zrobilam sobie nawet makijaz:-D musze isc kupic tusz do rzec bede w poblizu askany to zajde z dziewczynami

reklama
hej my po spacerku teraz ide szykowac obiad:-):-)

dziewczyny z gorzowa a moze byscie poszly odwiedzic nasza niuske do szpitala??
pewnie by sie ucieszyla i zdziwila jakby was zobaczyla :tak::tak:

ona chyba lezy tam na dekerta jak cos moge jej zapytac...

milego dzionka !!!:-):-)

Do góry