marzenka21
Fanka BB :)
ciasteczko ale sie teraz cenia
ciekawe ile mi wezma za wydanie swiadectwa ukonczenia szkoly sredniej

musze zadzwonic i sie zapytac zeby nie bylo.
ania pr hehe tak to jest z dziecmi:-)
wczoraj widzialam chlopca z 4 lat i tak wrzeszczal na drodze ze az dawid mi sie obudzil,i tak se pomyslalam ze jak dawid bedzie mi tak wrzeszczal to ja chyba zwariuje.musze go od malego nauczyc zeby potem nie byl tak rozpieszczony jak ten chlopczyk a najlepsze bylo to ze szla starsza pani podeszla do niego i mowi chodz ze mna
a ten od razu przestal plakac chwycil ojca za reke i poszedl
a ta babka zczela sie smiac

no i wiecie co ja tego nie rozumiem,u mnie na osiedlu spaceruje dziewczyna z dziecmi jedno 3latka chlopiec i wiezie maly wozek dla dziewczynki
no wiecie co!!!!!!!!!!!ze matka tez pozwala na takie rzeczy a potem wyrosnie na jakiegos dziwologa bo od malego do babskich rzeczy przyzwyczajony

ciekawe ile mi wezma za wydanie swiadectwa ukonczenia szkoly sredniej

ania pr hehe tak to jest z dziecmi:-)
wczoraj widzialam chlopca z 4 lat i tak wrzeszczal na drodze ze az dawid mi sie obudzil,i tak se pomyslalam ze jak dawid bedzie mi tak wrzeszczal to ja chyba zwariuje.musze go od malego nauczyc zeby potem nie byl tak rozpieszczony jak ten chlopczyk a najlepsze bylo to ze szla starsza pani podeszla do niego i mowi chodz ze mna

no i wiecie co ja tego nie rozumiem,u mnie na osiedlu spaceruje dziewczyna z dziecmi jedno 3latka chlopiec i wiezie maly wozek dla dziewczynki