reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka nawet nie znam tej szubzdy a gdzie ona przyjmuje??
ja na prywatna wizyte to kasy nie mam i jak cos to tylko na ksiazeczke wiem ze niby tez dobra jest Marcela ona na hali sportowej przyjmuje siostra moja tam chodzi....

ja wczoraj w tesco mleko kupowalam bo nam sie skonczylo to bebiko bananowe teraz moj mlody pije :tak::tak:

reklama
madzia ona przyjmuje jak sie idzie chodnikiem do pko w tym bloku po prawej stronie na parterze:tak:
no a te mleko 2 jakies takie nie dobre w smaku,takie gorzkawe dlatego dodaje mu owocow lub ciasteczka,bo w porownaniu do 1 to jest gorzkie:-D
my idziemy na spacer:-D
wpadne po poludniu:-D
papa

marzenka a nie mozesz do mleka dac 2 miarki kaszki jakies owocowej zamiast tego owoca??ja tak robie i jest slodkie dobre mleczko :-):-)

to juz wiem gdzie na centrum a ile kasuje za wizyte wiesz??

milego spacerku my tez za troche idziemy :-):-)

Witam się i ja;-) Wy już miłe panie po kawie a ja za chwile sobie robię, woda mi się gotuje. Wróciłyśmy już ze sklepu dziś tylko bryknęłam do netto po mleko, chlebek takie tam i zauważyłam że od dziś jest promocja na( mleko NAN 2R powyżej 6 miesiąca życia za 8,99 za karton )to 4 zł taniej jak zwykle kosztuje:tak:Marzenka a ty jakie Dawidkowi kupujesz? My najgorzej to zabrać meble, lodówkę, pralkę, kanape i tv a reszta to w kartony i worki:tak:Damy radę:-)
Madzia tak myślę czy jak znajdę chwilę czy by tam nie zakukać do ciebie w tygodniu na kawusie ale nie obiecuje jak coś dam znać.
Dziś już pomalutku popakuję co nieco co nie używam. Młoda mi usnęła, mój dziś o 5 rano wyjeżdżał z wojska autobusem do Żar na jakieś badania i mają wrócić na 17 dopiero:shocked2: na obiadek zaserwuję krupniczek moja tak za nim przepada:-) a teraz podelektuję się kawką:-p

Ostatnia edycja:
Kurde no tak ja z kawą a was nie ma to nie fer:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sama sobie tu pobędę:-pHalo jest tu ktoś może chętny napić się ze mną kawy?

Madziarenka a jak tam twoje samopoczucie???

Ostatnia edycja:
Kurde no tak ja z kawą a was nie ma to nie fer:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sama sobie tu pobędę:-pHalo jest tu ktoś może chętny napić się ze mną kawy?

czesc megi ja tez pije kawe moze razem:-):-)
wczesniejsza musialam wylac bo mi karta SD od aparatu do niej wpadla i poparzylabym sobie palce zeby wyciagnac trzeba bylo karte ratowac i udalo sie

hej my wrocilismy do domku troche chlodno jest...
kupilam fasolke szparagowa i juz sie gotuje bedzie na obiad :-):-):-)
no i cyrk znow przyjechal kolo nas hehe :tak:
bylam wyslac duzego lotka bo az 40 mln jest grajcie laski :-D:-D

megi jesli chcesz to zapraszam mozesz i z rana jak ci tam pasuje ja jestem w domu tyle chlop moj spi tak do 15....:tak::tak:jak w piatek to tylko popoludniu bo mam logopede o 12 :tak::tak:
megi a czym bedziecie meble przewozic??macie jakies auto z wojska?

ciasteczko biedna ty ale karta wazniesza niz twoje palce hehe zartuje :-D:-D

uciekam bo pustka wieje :-D:-D

reklama
Do góry