reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witaj ciasteczko:-D chociaż ty byłaś haha:-)
Ja już kawkę wypiłam idę się wkońcu za zupę zabrać bo nie ugotuję dzisiaj tylko siedze przy tym kompie, starczy głupoty narazie:tak:
Madzia my prawdopodobnie będziemy mieli wynajęte auto u nas w meblowym w bloku wiesz?bo w wojsku to niechętnie chcą pożyczać zawsze to jakieś wumówki mają :( chyba że mojej psiapsióły mąż załatwi nam przyczepkę to tyle o ile się kilka razy obróci z meblami okarze się w praniu:-D mykam do później ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ania dobrze ze juz ci lepiej,a na obiadek zapewne cos lekkiego :tak::tak:albo sucha bulke :-D:-D

megi wiem wiem o jaki meblowy chodzi :-):-) a wy duzo gratow nie macie :tak::tak:
to sie sybko uporacie :-D:-D...a juz dostaliscie klucze??

Nie ale jutro w tej sprawie mój będzie z tym kumplem gadał, raczej na wekend dostanie z pewnością. a zupkę dziś jak pisałam wcześniej krupniczek :)

No już nastawiłam jeszcze za chwilę musze pyreczki do zupki nastrugać i obrać marchewkę :)
Marzenka i jak tam byłaś w netto i kupiłaś to mleko z promocji? ja ostatnio przeszłam na nestle waniliowe jeszcze kusi mnie by jej kupić z miodem ale nie wiem czy jej ten smak podejdzie a jak nie? to karton mleka się zmarnuje!
Magda może ty kupowałaś Szymkowi te z miodem i wiesz czy jest dobre???:eek:

megi ja kupuje dosc czesto i moj pije jest slodkie dobre w smaku...te waniliowe tez :tak::tak: teraz akurat przezucilam sie na bebiko bananowe jest 2 -3 zl tansze od nestle :tak::tak:to mam juz prawie kaszke w tej cenie :-):-)

no ja juz pyrki ugotowalam i fasolke zrobilam z bulka
lece teraz sciagac pranie :-):-)

larvunia jak w pracy kreci sie cos czy marnie??
marcelek zdrowy?

reklama
Hej Larvunia;-) widzę że zabalowałaś i to nieźle:tak:no i bardzo dobrze wkońcu jakaś przyjemność ci się należy
Madzia zapomniałam ci napisać mój wczoraj nie był jednak na rybach ale na grzybach:tak: i wiesz jak na 2 godziny łazenia po lesie to sporo uzbierał bo całe wiaderko:szok::-D
Ale się zachmurzyło coś :(

Do góry