reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej ja tez kukam z nudow:-):-)
zjadlam zupke szymon nie chce stwierdzil ze jest bee....
zaraz obudze meza zeby skoczyl po hanie bo ciagle leje to nie bede szla z szymkiem....:no::no:
wstawilam jajka i ziemniaki zrobie pozniej salatke jarzynowa cos z nudow trzeba robic :-D:-D
i czuje ze @ w natarciu bo zaczyna mnie wszystko bolec :wściekła/y::wściekła/y:

ciasteczko juz wrocilas??pada u was?

larvunia moze w koncu ktos sie odezwie jak tyle wyslalas :-):-)

mam w wyslanych mailach gdzie powysylalam, ale czesto kurde adres nie zgadza sie z firma.. :sorry: kurde...

ale nudy u mnie :oo2:

wiesz co ale to tak chyba wszedzie ciezko na tych odziezowych i torebkami i czyms podobnym
moja kolezanka pracuje na 1/2 etatu ma calkiem sporo bo az 600zl na reke ale
interes sie podobno nie kreci ludzie nie kupuja i szefowa mowila ze na zero wychodza
moze cos pozniej sie ruszy
wiesz ja torebki kupuje nowe a ciuchy to luz po lumpkach chodze bo kasy zal
zreszta za 100zl w normalnym sklepiei to mozna sweter sobie co najwyzej kupic:-(

slysze ze woda leci w grzejniku moze zaczna grzac bo chlodno w chacie
:tak::tak:
fajnie by bylo gdyby u mnie zaczeli grzac :tak: Tylko ze 2 lata z rzedu zaczynaja grzac u nas najpozniej, bo jakos pod koniec pazdziernika zaczynaja.... zaczynaja najpozniej i koncza grzac najwczesniej, paranoja. Pamietam jak moj sie urodzil w listopadzie a ja musialam grzac malym grzejniczkiem mu w pokoiku bo mial raczki zmarzniete zawsze i czesto plakal mi przy kapieli a kapalam go w tym pokoju co grzalam . Zimno u nas jak nie wiem zawsze :confused2: zeby tylko mi mlody przez to nie chorowal, narazie nie choruje...

magda leje u nas od rana ciagle tzn byla chwila przerwy a teraz to leje a nie pada :baffled:

ciekawe kiedy sie ruszy w tym biznesie... bo nie wiem co robic...

tak i obiad zjedlismy ale narazie tylko zupe
a do przedszkola mam 5 min drogi:-):-)
pada i pada teraz to tak tylko troche ale godz temu to tak lalo ze parosl byl tylko wlosy bo po nogach dawlo ze spodnie dresowe mialam cale mokre:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
magda leje u nas od rana ciagle tzn byla chwila przerwy a teraz to leje a nie pada :baffled:

ciekawe kiedy sie ruszy w tym biznesie... bo nie wiem co robic...

teraz to jak loteria w totka
a no wlasnie musze isc puscic totka 40mln do wygrania, cieszylabym sie jak cholera nawet jakbym wygrala pare tysiecy ale ja do tego nie mam szczescia nic nigdy nie wygralam

Do góry