reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PR to poszalalas na zakupach , a co nam tez sie cos nalezy :tak::tak:
jak tam gitara dzieci szaleja czy m ? ;-)

ezoja dzieki ;-) wlasnie wylaczylam piekarnik pachnie w calym domu :tak:
ide na dwor z psem a potem zrobie polewe :tak:

ezoja pewnie juz po kawie jestes :-D
ale posylam ci zebys nie mowila ze chytrus jestem :-p:-p

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 36
juz w chalupie:-D jeszcze pojechalam z dzieciakami konie obejrzec bo niedaleko jest zagroda ,mloda miala radoche:-)
owca ciasto super to na zakupach tak samo poszalalas jak pr:-) pewnie ze nam tez sie cos nalezy,
ezoja dzieciaki zdrowe?

ciacho ZDROWE o zgrozo co by nie zapeszyć ;-) Bo na około wszyscy prychają i smarkają :dry:
Oł jeeeee mężu ma dwa dni wolnego po 3 tygodniach tyrania od rana do nocy!!! IIiiihhhaaaaa, będzie sie działo :-D :-D :-D

ciacho a no nalezy :tak: to sie mala pocieszyla z konikow hehe fajnie ja tez lubie konie
ale jezdzic to bym sie chyba bala :baffled:

ezoja ( swoja droga nie moge sie do tej nazwy przyzwyczaic ) ;-)
korzystaj z menzusia :tak: na wszystkie sposoby :-D

komu likierku komu ??...dobry fajnie grzeje :-D

Witam sobotnio. Pochmurno dzisiaj, będzie senny dzień, jeszcze nie pada na szczęście. Mój pojechał na grzyby, może coś przywiezie. Na obiad zrobie dzieciom naleśniki, jeszcze troszkę pomidorowej zostało.
owca ale pokusiłaś murzynkiem:)

reklama
dzien dobry
megi u nas nawet jakies słonce sie przebija, cieplo fajnie oje oje:-D jest niby 17 stop. a ja w podkoszulku moge chodzic i w sandalach tak mi cieplo:-p:-D
owca,ezoja a wy gdzie?

Do góry