reklama
C
ciasteczko
Gość
owca moze maja jakas sale do wynajecia i nie jest drogo;-)... maja kase to sie pokazuja
u nas tez nieciekawie, wilgotno, mokro no bleee
bedziecie sobie robote przekazywac
;-)
u nas tez nieciekawie, wilgotno, mokro no bleee
bedziecie sobie robote przekazywac

C
ciasteczko
Gość
co takie pustki? gdzie wy?
aaaaaaaaaaaaaaaaa a ja coś będę miała sialalalalalalalaalal
Ania testuje produkty : Jedzie do mnie, jutro już dojedzie kurierem!!!
Ania testuje produkty : Jedzie do mnie, jutro już dojedzie kurierem!!!
marzenka21
Fanka BB :)
czesc laski
kurde kilka dni mnie nie bylo i ciezko ogarnac wszystko...
madziarena i ja wlasnie tak czulam ze tak bedzie zla jestem na to ale co zrobic..dobrze tyle ze te dwa tyg co bylam w szpitalu to mial wolne ze dalo rade zalatwic...
owca mowisz ze do gina idziesz
daj znac co ci powie a i co cie tkneloo ze w koncu sie zapisalas?
ja musze isc wtym tygodniu na kontrole i powiem wam szczerze ze mam dosc gmerania w mojej malej
i az na sama mysl mi sie nie chce tam isc...jak dla mnie to za wczesnie na takie wizyty...ale co zrobic jak tak kaza..masaz szyjki i przebicia bede dlugo wspominac zle.....choc dobrze ze nie robil mi tego sa ordynator bo gdyby tak bylo to juz bym chyba zwariowala...bo on taki nie czuly jest...jak maz wrocil jedynie lzy mi polecialy z bolu mialam ochote pozadnie ryknac ale zacisnelam zeby i dalam rade 
martynka nawet daje spac w nocy..dzis sie obudzila o 1 i o 4 i dopiero o 6 zasnela..czasem jak mija te 3 godz to sama ja wybudzam bo moje cycki by wybuchly a tak zdarze ja przebrac bez krzyku..wczoraj sasiadka mi sie skarzyla ze nic nie slyszy czy mala wogule placze heheh..w porownaniu do dawida jest bardzo spokojna ale wiecie wszystko jeszcze przedemna..po 3 tyg kolki sie zaczynaja takze sie nie ciesze na zapas...
rano prowadzi ciocia dawida do przedszkola..wczoraj jak szlismy na spacer to tez przyszla zeby wozek wyprowadzic schowac..a dzis mamy isc do miasta i ja bede latac a ona zostanie z martynka na dworze i oby ladnie spala...
madziarena widzialam fotki wogule nie widac ze w ciazy jestes
a i nowe autko musi byc
jak sie sprawuje?jetescie zadowoleni?
dobra ja lece bo mlody wstal..
kurde kilka dni mnie nie bylo i ciezko ogarnac wszystko...
madziarena i ja wlasnie tak czulam ze tak bedzie zla jestem na to ale co zrobic..dobrze tyle ze te dwa tyg co bylam w szpitalu to mial wolne ze dalo rade zalatwic...
owca mowisz ze do gina idziesz

martynka nawet daje spac w nocy..dzis sie obudzila o 1 i o 4 i dopiero o 6 zasnela..czasem jak mija te 3 godz to sama ja wybudzam bo moje cycki by wybuchly a tak zdarze ja przebrac bez krzyku..wczoraj sasiadka mi sie skarzyla ze nic nie slyszy czy mala wogule placze heheh..w porownaniu do dawida jest bardzo spokojna ale wiecie wszystko jeszcze przedemna..po 3 tyg kolki sie zaczynaja takze sie nie ciesze na zapas...
rano prowadzi ciocia dawida do przedszkola..wczoraj jak szlismy na spacer to tez przyszla zeby wozek wyprowadzic schowac..a dzis mamy isc do miasta i ja bede latac a ona zostanie z martynka na dworze i oby ladnie spala...
madziarena widzialam fotki wogule nie widac ze w ciazy jestes
dobra ja lece bo mlody wstal..
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
marzenka dobrze ze nie jest najgorzej w nocy czyli wszystko pod kontrola masz:-) kolki oj ja zle wspominam starsza do 3 miesiaca miala a lodej zaczely sie juz tydzien po urodzeniu
przezylam, juz pannice a starsza nam sie pochorowala, normalnie noc do bani, nie wiem czy wirus czy sie zatrula czyms
marzenka dobrze ze nie jest najgorzej w nocy czyli wszystko pod kontrola masz:-) kolki oj ja zle wspominam starsza do 3 miesiaca miala a lodej zaczely sie juz tydzien po urodzeniu

megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hej
Ja na szybko jak zwykle
U nas dobrze jakos się trzymamy , Zuzia jeszcze troszkę pokasłuje ale do szkoły już chodzi. Nie chcę by dużo opuszczała, ostatnia klasa zero i przygotowują się ostro do szkoły. W domu już ćwiczymy pisanie literek w wąskich liniach. Mój na poligonie do piatku tylko więc zleci zaraz. Dzisiaj id na 17 na zebranie do szkoły. Czekam az Paweł się obudzi i trzeba po Zuzie lecieć bo do 12.30 mają dziś. Miłego dnia. Mógłby być cieplejszy, nie lubię zimna brr, dobrze że nie pada.
Ja na szybko jak zwykle
Witajcie...
my wlasnie zupke zjedlismy , pranie wywiesilam slonce swieci i watr wieje to moze wyschnie
Bylam z rana w robocie , potem jeszcze do sklepu zajechalam i mlodemu czapke kupilam bo rano mowil ze zimno mu w glowe i chce czapke
...no to zakupilam i rano jutro ubierze , badz co badz ale rano juz zimno 
Kawe wypije i bede robila na jutro gulasz
Marzenka fajnie ze ciocia ci troszke pomaga
i nie musisz z rana z malutka gonic do przedszkola bo to zimno juz..
a ty tak szybko juz kontrole u gina masz ? zawsze po 6 tyg od porodu bylo
a pytalas czemu ja ide , tak poprostu ide sie przebadac kiedys trzeba hehe
zapisalam sie 2 miesiace temu i tak sobie czekam..oby @ nie przyszla bo znow nici z wizyty beda 
Madziarena jak u ciebie ?? kiedy jakas wizyta ?
Megi to widze ze daja niezle czadu z nauka w zerowce juz
u nas narazie w szkole jako tako luzy ma mlody , cos tam pisza cyferki jakies literki pojedyncze a zadania domowe to zazwyczaj ma 2-3 razy w tyg . przewaznie cos pokolorowac lub przykleic
takze jeszcze nie mecza dzieciakow u nas :-)
ciacho jak corka lepiej ? co jej jest ?
Ide robic kawe chce ktos ?..
my wlasnie zupke zjedlismy , pranie wywiesilam slonce swieci i watr wieje to moze wyschnie

Bylam z rana w robocie , potem jeszcze do sklepu zajechalam i mlodemu czapke kupilam bo rano mowil ze zimno mu w glowe i chce czapke

Kawe wypije i bede robila na jutro gulasz

Marzenka fajnie ze ciocia ci troszke pomaga

a ty tak szybko juz kontrole u gina masz ? zawsze po 6 tyg od porodu bylo

a pytalas czemu ja ide , tak poprostu ide sie przebadac kiedys trzeba hehe

Madziarena jak u ciebie ?? kiedy jakas wizyta ?
Megi to widze ze daja niezle czadu z nauka w zerowce juz

u nas narazie w szkole jako tako luzy ma mlody , cos tam pisza cyferki jakies literki pojedyncze a zadania domowe to zazwyczaj ma 2-3 razy w tyg . przewaznie cos pokolorowac lub przykleic

ciacho jak corka lepiej ? co jej jest ?
Ide robic kawe chce ktos ?..

reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
No owca powiem ci że w PL jakis ten poziom jet wysoki, wymagaja od dzieciaków bozia wie czego:/ Zuza jako 6 latka ma w sumie z religią 9 książek w tym z ćwiczeniami. Ja się zastanawiam czy oni wszystko zdołają przerobić. Ciekawe co wychowawczyni dziś na zebraniu mówić będzie. Co do ginka to idź kochana, zbadać się czasem trzeba. Mnie też teraz jakoś czeka wizyta bo po 2 latach od urodzenia Pawcia gin kazał na cytologie przyjść.
Podziel się: