reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Agnis fajne te rzeczy ale bedzie elegancik :tak::tak:
Garniturek tez fajny ale troche za drogi wedlug mnie jak na jeden dzien :tak:

Ja bylam 4 godz na dzialce , sie narobilam ;-)
obczyscilam truskawki bo zarosly , moje trawki ozdobne i drzewka przycielam :tak:
zielsko nawyrywalam 5 wiaderek :tak:
ogolnie dzis sie nie obijalam jak to zwykle bywa hehe :-p

Dobranoc :-)

reklama
zawitam i tu.

Śliczny garniturek ale za drogi jak dla mnie. Ja młodemu kupowałam komplet czapeczka, buciki, rękawiczki, taka kurtka jak ta od tego twojego garniturka, biała koszula, kamizelka, spodnie ale nie garniturowe tylko takie ocieplane, bo wtedy było zimno, śpioszki, sweterek i wszystko w bieli i w sumie to miał tylko potem śpioszki i kamizelkę, bo mu koszula przeszkadzała.

ja padam na pysk. Ostatnio mnie migreny męczą. W nocy spać nie mogę, głowa boli i rano też jeszcze mnie boli. A teraz korzystam, że dzieici śpią i idę czytać książkę. Nawet nie myślę, że muszę na dniach poksięgować i mi się nie chce.

czesc mamuski :)
Agnis no drogo jak na ubranko do chrzcin ale kazdy robi jak uwaza...ja bym wolala kupic wszystko w bieli i tyle..masz o tyle dobrze ze jest cieplo nawet.....
Owca patrzalam na samsunga tak jak mowilas tez mi sie podobaja biale ale ja sie zdaje na meza on bedzie wybieral dla mnie a ja sie na tym nie znam :)
lece sie szykowac do przedszkola

Dobry ja jeszcze w lozku , wlasnie sie obudzilam pospalam dzis :-)
Wstaje bo czas isc z psem a potem jedziemy do miasta. Milego dzionka

Ostatnia edycja:
Witam porannie :biggrin2:

Dzis Oskaro dał nam pospać. Jak usnał wczoraj kolo 20.30 to spał do 1,30 potem prawie godzinna przerwa (tatuś przebierał i został osikany haha:-D) a potem spanko do 6 prawie :biggrin2:

Dzis wyjątkowo tez ja zaprowadzalam Kacpra do szkoły a mama została z Oskim. W szkole musiałam wreszcie zaplacic za zdjęcia, składki i rolety (bo się skaldamy) i 100 nie ma... :confused2:
A co jest najlepsze..rozglądam się po sali , patrze wisza prace dzieci..a Kacper swoja przyniosl do domu ostatnio powiedział ze już nie potrzebna a ze była trochę podarta to ja myk to do smieci bo bym się zasypala tą makulaturą:eek: i mowie pani ze wyrzuciłam co by dziecko problemów nie miało haha:cool2: ale go dziś przemagluje jak wroci. Wg niego nic nie trzeba w szkole zostawiać, wszystko jest niepotrzebne, a jak miał sprawdzian to on nie wie z czego ważne ze 6 przynosi :cool2:ech dzieci....

Potem szybkie zakupy w biedronce i poszlo 60 zl a nic nie kupiłam:confused2: A zimno w piz...a ja w cienkiej skorze...:confused2:

Jeden plus tej wyprawy - maly się tak zrabal babce ze musiala go przewinac i jak wrocilam już spal :biggrin2:
Mam czas na kawunie... ale sterta prania już zagląda na mnie z łazienki :eek:

O wlasnie mi się przypomniało ze dziś Kacper ma trening a jeszcze do spowiedzi się wybieram...

O a co do ubranek do chrztu ja wiem ze macie racje dlatego ja się zastanawiam, podoba mi się to ale jak ma być na raz to mnie strzela :confused2:
Mam ubranko po starszym synku, może jednak je zaloze zobaczę. A tego raczej nie kupie tylko ze mi się bardzo podoba:tak:

Owca - szacun za prace na działce. Ja na swoja tez bym się wybrala ale nie mam jak :zawstydzona/y:

Kroma, ezoja - zdrówka laski :-)

Miłego dnia :-)

dzien dobry
agnis jak na jednorazowy zakup to nie ma co szalec to tylko na kilka godzin ma wdzianko,
marzenka a ty co tak wczesnie, spac nie mozesz czy ci nie daja;-)?
owca dzisiaj piateczek to i wolne masz:-D
ezoja zdrowia dla was

Co tu tak cicho ??
ja dzisiaj jakis zalatany dzien mam, ale juz wszystko porobilam i siadlam :tak:
ale co z tego jak zaraz o 17 po mlodego ide do kolegi :tak:
Za to ciasto mam juz w lodowce, chlodzi sie na jutro do kawki bedzie :-p
Mysle jeszcze nad jakas szybka salatka zeby zrobic :-p

Popadalo dzis troche ale teraz na szczescie nie pada :tak:

Ezoja co was tak na choroby wszystkich wzielo ? ;-)
zdrowiejcie szybko :-)

siemanko :)
Ciacho ja tak codziennie sie budze akurat wczoraj obudzil mnie duszacy kaszel a pozniej juz dawid sie obudzil przezemnie a martyna jeszcze chwile pospala..u nas to codziennosc ze tak wstajemy..
my wczoraj u dermatologa bylismy przepisala inna masc ta niby powinna pomoc a jak nie to na jesien testy alergiczne.....
milej soboty

reklama
Jeju ale się wyspaliśmy :szok: Mały jak usnął koło 20.30 to obudził się o 3,30! Az się wystraszyłam:szok: ale widocznie był najedzony , w gaciach w miare sucho bez kupy no i cieplutko:tak: a potem po tej pobudce - przwijanko, jedzonko, tulonko i znowu drzemka do 7:szok:.
Koncze zaraz śniadanko zabieram się za szykowanie obiadu i wypad do kościoła na 12:tak:
Starszy syn u dziadków miał nocke wiec mamy trochę luzu :-p

Milego dnia dziewczyny :biggrin2:

A dziś mamy gości po południu..wreszcie dupe ruszy bratowa męża.:dry: Męza brat był wcześniej bo pomagal mojemu cos tam na działce. Ale wiecie chlop to chlop jemu się nie dziwie ze nie miał czasu przyjechać wcześniej..dużo pracuje i wogole... Już widze jak ja będę się tam spieszyć jak jeszcze się doczekają jakiegoś maleństwa...
Daleko do nas nie mają... Trochę mi przykro ze jadą "bo w końcu wypada" bo tak to wygląda. Bo jak urodzila tej bratowej tez bratowa 2 dni przede mną to tam poleciała od razu..wiadomo bo to w końcu jej bratu się syn urodzil.. Ech z rodziną...
Mialam piec wczoraj ciasto ale mysle sobie "a w dupie nie chce mi się":-pkupimy cos gotowego i wsio. Zrobilam tylko galaretkę z bita smietana bo to szybko :-p
No nic lecę :biggrin2:

Do góry