reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witajcie sloneczka:-)
ja dopiero z lozeczka wstalam,rano tylko na sniadanko a tak to ciagle w lozku:-)
troche mi sie pospalo:-)
u nas w dodatku zaczelo padac a ja musze isc do mojej gin odebrac l4 bo zabrala mi ze szpitala,ale tak mi sie niechce isc,od razu pojde po drodze kupic cos dla mojego na walentynki:-Da tak wogule to co kupujecie dla swoich mezow?
ja mysle ze kupie mu jakis dobry zel pod prysznic,bo czekoladki bokserki sie juz znudzily:-)
buziaczki:nerd:

co ty taka cisza ostatnimi dniami? kochane co sie z Wami dzieje?!
beti a Ty gdzie?!
z nowinek:
musze mlodego zarejestrowac do lekarza na jutro.., katar ma okropny no i cos pokasluje. mam nadzieje ze to tylko przeziebienie. no i na maxa zeby mu ida... ma obrzmiale cale dziasla i powoli przebija sie juz mu 6 zabek :dry: ponoc marudzil dzis mezulkowi caly dzien...
dobra ide do niego... poczytam i popisze wieczorkiem.

buzka kochane!

ja juz jestem:-)
wlasnie pojadlam sobie zapiekanki:-):-):-)
larvunia to goracy okres masz w zyciu marcelka,trzymam kciuki zeby jego zdowko dopisywalo i zeby sie to nie okazalo nic groznego,no moja przyjaciola wczoraj ze swoim synkiem 5miesiecznym wyladowala na pogotowiu,na szczescie wszystko juz ok,
no ale niestety pewnie kazdy wie ze grypa panuje........
zaraz ide pod prysznic a potem dalej filmiki,moje serialiki:-)

i jestem, mlody spi a ja jak sobie pomysle o jutrzejszym dniu to mam juz dosc :-( wstaje o 4.00 ja niechceeeeeeeeeeee....
no i mezulek idzie z babelkiem jutro do lekarza... kaszle coraz wiecej :-(

marzenka jak sie czujesz?
:sorry2:

Larvunia duzo zdrówka dla Marcelka.I nie zazdroszcze tego wstawania.Ale mój J. tez ma teraz masakre dzis i jutro powinien miec wolne ale wali nadgodziny szkoda mi go bo bedzie mial 6nocek pod rzac:-:)-:)-(Bidul.No ale czego nie robi sie dla swoich ,,ksiezniczek'':-D:-D:-D:-D
Marzenka a co ciekawego ogladasz??Ja ciagle zwlekam z zalozeniem polskiej Tv jakos sie odzwyczailam.Najczesciej sciagam sobie jakis film z internetu.

mam dola.... fruciu moj maly rzygal mi odkad spac poszedl... 3 razy i to tak fest :-( kurde.... dzis spi z nami, bo nie mam poscieli wiecej na zmiane dla niego... strasznie plakal... :-( dopiero co mi zasnol... mam dosc....

reklama
witajcie na dobranoc
larvunia czemu cie smutek ogarnal?
ja czuje sie dobrze tylko mi brzuch sie napina a tak nic poza tym sie nie dzieje,no i sie tak zastanawiam dlaczego sie napina i tak se mysle ze to pewnie przez to ze w szpitalu bylam na luzie atu ogarnia mnie strach jakby cos sie zaczelo dziac to nawet niewiem czy mialby kto mnie zawiesc do szpitala,
malutki sie rusza tak ze normalnie az jestem ciekawa co on tam widziawia:-)
Befatka serialiki ogladam znudow bo co mam robic,takze po kolei pierwsza milosc,barwy szcescia,m jak milosc,i tak jakos przynajmniej smiesznie jest :-)i czas szybko leci :-)
jeszcze tylko 2dni a moj juz wroci tylko zla jestem bo wizyte kontrolna mam na 18-45 i pewnie poczekam se z godz zanim wejde,a moj juz pewnie wdomku bedzie i bedzie czekal biedaczek na mnie steskniony:-D
dobranoc kochaniutkie
jeszcze tylko zabki umyje i nynki ide.:-)

Do góry