reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hallo gdzie wszystkie?
tu weekend sie zaczyna a tu nikogo tylko ja tu biedna sama:-D
wlasnie wrocilam z domku lozko juz stoi,i super wyglada,normalnie niemoglam sie doczekac kiedy sie poloze:-):-):-)a jaka radosc byla:-):-)
lozeczko tez juz stoi na swoim miejscu:-)
dziewczyny nie macie pojecia jak ja sie ciesze:-):-)
coraz bardziej czuje ze te mieszkanko jest nasze,bo wkoncu mamy po swojemu urzadzone:-):-)az niechcialo mi sie ztamtad wychodzic:-)

marzenka fajnie :-) ..pamietam jak ja sie cieszylam na swoje mieszkanko :-D
a jak sie czujesz dzis?
a gdzie inne mamusie??
pozdrawiam :rofl2:

no wkoncu ktoras z was tu zajrzala:-)
larvunia od rana mialam skurcze ale to dlatego ze mialam koszmarny sen i sie zdenerwowalam a wiadomo ze mi nie wolno,meczylam sie troche ale ustapilo,chwilami myslalam ze to porod sie zaczyna.......
ogolnie obudzilam sie taka zdechla i polamana ale potem przeszlo,w dodatku troche sie przestraszylam bo moj maly o dziwo nie chcial dzis kopac ale potem troszku nadrobil,
troche sie dzis nameczylam bo musialam w kuchni wszytsko umyc bo 3miesiace stalo wszytsko nieuzywane,a watpie ze w nastepnym tygodniu bede miec sily :-)
kochana jak ja sie doczekac nie moglam kiedy moj skonczy skecac te lozko,stalam i patrzalam a jak sie polozylam na lozko to nie chcialam z niego zejsc
:-)
takie wielgachne jak dla nas ze chyba bedzimey sie na nim szukac wnocy,my teraz spimy na powierzchni 120cm szer a tam 160cm super:-)
ogolnie to kochana nic mi sie nie chce,z mila checia bym lezala calymi dniami i nic nie robila,no ale co mam zrobic,jak teraz tego nie zrobie to czeka mnie to po porodzie a wiadomo ze wtedy tez bede musiala sie oszczedzac:-)
jeszcze moj kochany musi 2 szt drzwi skrocic o pare cm i zakladac mozna bo teraz leza w goscinnym,na weekend juz bedziemy tam mieszkac,normalnie ciesze sie jak jakas glupia:-Dno ale moj m wie dobrze o tym ze marzyl mi sie wlasny kat :-)i cieszyl sie razem ze mna:-)fajosko:-)

a ty jak sie czujesz?

a ja wczoraj pisalam sms do beti i obiecala ze wieczorkiem do nas wpadnie bo sie stesknila,no ale wciaz jej nie ma,chyba klienki ma:-(

no wlasnie cos nas laski unikaja... ciekawe dlaczego
marzenka tylko ty wytrwala jak narazie najwiecej sie udzielasz :-)
nie denerwuj sie !!! tobie w ciazy nie wolno :tak: co za sny masz?! kochana zaraz zapominaj o nich jak sa zle!
bede poznie..ide spagetti robic ;-)

czesc dziewczyny melduje sie ze wrocilam narescie do domku po 2 tygodniach bycia u tesciowki....
bylo oki,odsapnelam od obowiazkow :-):-)
teraz juz biore sie za sprzatanko u siebie....i za obiadek nie chce mi sie ale mus...

fajne fotke larvunia :-)

a co tam ogolnie u was slychac??

pozdrawiam

jestem jestem:-)
tylko chyba porod sie zbliza wielkimi krokami i skurcze lekkie juz mam:-)
i taka nie do zycia jestem:-(
teraz znow leze ale wczesniej to naszykowalam ciuchy do prania,popakowalam te naszze duperele do przewiezienia,ciuszki malego tez juz popakowane ale to juz moj m zrobil:-)
dzis ma przyjsc gosciu od gazu i czekamy na jego tel,ma nam sprawdzic szczelnosc junkersa,mialam jechac dzis tez do domku ale chyba nie pojade nie mam sil wchodzic na te 3pietro:-(
i glowa mnie boli:-)

reklama
Do góry