reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hehe magda tu byla zawsze ORGANIZATORKA no ale juz napisze za nia :-p 09.05.2009 spotkanko zapoznawcze w realu nad jeziorem na Długim godz 12.00 Magda no pisz wiecej ja nie wiem ktory domek... ;-)

reklama
hehe magda tu byla zawsze ORGANIZATORKA no ale juz napisze za nia :-p 09.05.2009 spotkanko zapoznawcze w realu nad jeziorem na Długim godz 12.00 Magda no pisz wiecej ja nie wiem ktory domek... ;-)

hej jestem na chwile bo pyry gotuje juz tlumacze jak dojechac domek jest blisko wjazdu :tak::tak:
larunia to jeziorko to glebokie a nie dlugie :no::no:...
wiec tak:
jak wjezdzasz na glebokie to caly czas prosto az do znaku stop,pozniej skrec w lewo i prosto i zaraz beda po lewej stronie 2 domki z bali drewniane,tam trzeba skrecic w lewo i to jest 3 domek bialy murowany....:tak::tak:
podam na priv moj numer komorki ja beda tam czekac na was i jak cos to dzwonic do mnie jakby ktoras sie gubila :-D:-D

a teraz spadam do kuchni

witam nowa mamuske zapraszamy na spotkanie :-)

hej jestem na chwile bo pyry gotuje juz tlumacze jak dojechac domek jest blisko wjazdu :tak::tak:
larunia to jeziorko to glebokie a nie dlugie :no::no:...
wiec tak:
jak wjezdzasz na glebokie to caly czas prosto az do znaku stop,pozniej skrec w lewo i prosto i zaraz beda po lewej stronie 2 domki z bali drewniane,tam trzeba skrecic w lewo i to jest 3 domek bialy murowany....:tak::tak:
podam na priv moj numer komorki ja beda tam czekac na was i jak cos to dzwonic do mnie jakby ktoras sie gubila :-D:-D

a teraz spadam do kuchni

witam nowa mamuske zapraszamy na spotkanie :-)
o fuck... a ja bym pojechala na dlugie :baffled::baffled::baffled: ale jaja by byly!!1 :szok:

no LOL na maxa jak to mojemu powiedzialam to oznajmil ze synka mi nie da bo sie zgubie razem z nim a bez niego zyc juz nie umie ;-):-D heheheheh.... tzn wiem gdzie te "glebokie" kolo miedzyrzecza ale kurde bylam tam wieki temu i chyba tylko raz :eek: a jak naprawde sie zgubie?? :sorry: hehehe, jak jade z gorzowa to na miedzyrzecz i tam pozniej kolo p[rzystanku chyba jest wjazd w las w prawo no a dalej to nie wiem jak jechac :sorry:

reklama
Do góry