reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
A Szymon dalej nie spi wojuje..hania juz zasnela popatrzala na fotki i spi juz :tak::tak:

Beti widze ze ty to jej profesjonalne foty porobilas super !!!

Marzenka to fajnie ze malutki tak spal w drodze podobalo mu sie hihi....:tak:

Jezyk odezwij sie :tak:

Beti -widac rękę profesjonalisty :-D:-D:-Dświetne foty
Dziewczyny ja tez załuje :-):-)ale moze jeszcze sie uda w tym roku.
Fajne to jeziorko nawet zjeżdzalnia i chyba jakis plac zabaw jest.

Ja za to dzis wyskoczyłam na od dawna planowane zakupy kupiłam chrzesniaczce ,,naje,,full dupereli z hanka montanka i plecak i zegarek tez oczywiascie z HM.Paranoja jakas :-D:-D

Dobra spadam pomyc gary a tak mi sie nie chce:baffled::baffled::baffled:

spotkanko bedzie napewno tylko narazie nie wiadomo kiedy...za jakis czas napewno
a mnie znow wychodza plesniawki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiecz czy to jakies uczulenie wrr...

befatka super zakupy...dobra z ciebie ciocia..

ja spadam spac juz padnieta jestem

suuuperanckie fotki :tak::tak:

pycha to bardzo fajnie ze chcesz sie z nami :-Dspotkac.napewno bedzie nie jedno spotkanko:-)no ja tak mysle
ok ide pod prysznic ale kurde mialam isc spac wczesniej a mi sie nie chce:szok::szok::szok:
slucham se muzyki,:szok::szok::szok:
larvunia a ja bede wgorzowie 30 maja,bo moja chrzesniaczka ma roczek i bede tam raczej caly dzionek:-)

Marzenka nie zostawilas sliniaka bialego z autkiem namalowanym...
bo sie zostal mam go w domu :tak::tak: albo to jezyka....

reklama
Do góry