reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Beti juz nie moge sie doczekac nawet z lotniska odbiore 

Madzia no jak co tata kupi kazdemu po laptopie w sklepie u meza Larvuni

Madzia no jak co tata kupi kazdemu po laptopie w sklepie u meza Larvuni

kupisz laptopa jak mi mezulek ;-)
taa narazie finansow brak

moze kiedys nazbieram

No to niezle
Mała juz nie ma glutków tylko troche pokasłuje od czasu do czasu.Rozrabia az miło .Dzis przespałą obiad 3h spała i własnie opendzlowała swoja porcje.Teraz próbuje nawiac z krzesełka
dobrze ze juz lepiej z Kayunia... podawalas jej sama jakies leki??
poczytam kochane reszte jutro, mykam do wyrka TV poogladac, bo az glupio tyle czasu na necie

Befatka1982
Entuzjast(k)a
Witaminy i parecatomol 2 razy jej dałam -lepiej jej sie spało i nosek jej zakropiłam 2x
To miłej nocki lasencje my jeszcze długo nie pójdziemy spac.
Jacol w pracy a my znoooowu same achhhh.....
To miłej nocki lasencje my jeszcze długo nie pójdziemy spac.
Jacol w pracy a my znoooowu same achhhh.....
marzenka21
Fanka BB :)
o kurde ale zescie sie rozpisaly:-)
a tylko chwile mnie nie bylo:-)
u mnie to ja niewiem jak to bedzie ze spotkaniem,na dzien dzisiejszy nie moge zagwarantowac czy bede,
beti dawidek slodko spi,ruszam go a on nawet nie drgnie:-):-) w domu u mamy troche pomarudzil bo od 17 nie spal,a w dodatku dobrze ze wzielam ubranko na zmiane bo kurcze jak nigdy mi duzo ulal ze az mi bluzke upackal
no coz ale dobrze ze bylismy autkiem bo pogoda byla nie bardzo i na pieszo wracac z miasto nie bardzo heh.......
buziaki
dobranoc
a tylko chwile mnie nie bylo:-)
u mnie to ja niewiem jak to bedzie ze spotkaniem,na dzien dzisiejszy nie moge zagwarantowac czy bede,
beti dawidek slodko spi,ruszam go a on nawet nie drgnie:-):-) w domu u mamy troche pomarudzil bo od 17 nie spal,a w dodatku dobrze ze wzielam ubranko na zmiane bo kurcze jak nigdy mi duzo ulal ze az mi bluzke upackal

buziaki
dobranoc
marzenka21
witam babeczki:-)
o widze ze ja dzis pierwsza:-):-)
wstalam wczesniej bo przed wyjsciem musze 2 pranka zrobic i ogarnac chatke.
no dzis wnocy to juz tak dobrze nie bylo,ale wyspana jestem o dziwo:-)
chyba dzis sloneczka nie bedzie,ale zeby tylko nie padalo.
buziaczki:-)
o widze ze ja dzis pierwsza:-):-)
wstalam wczesniej bo przed wyjsciem musze 2 pranka zrobic i ogarnac chatke.
no dzis wnocy to juz tak dobrze nie bylo,ale wyspana jestem o dziwo:-)
chyba dzis sloneczka nie bedzie,ale zeby tylko nie padalo.
buziaczki:-)
Pycha
mama Mai i Marty
cześć
chciałam poczytac i popisac, ale zdążyłam poczytac i mi sie dziecko obudziło, tyle stron naprodukowałyście
niestety zdjęc nie obejrzałam :-( nie chcą mi sie otwierac, tylko do połowy, nie wiem to chyba wina mojego kompa, muszę sobie kogoś zaprosić, zeby mi tu trochę posprzątał
marzenka a w Strzelacach od samego rana słonko
chciałam poczytac i popisac, ale zdążyłam poczytac i mi sie dziecko obudziło, tyle stron naprodukowałyście

niestety zdjęc nie obejrzałam :-( nie chcą mi sie otwierac, tylko do połowy, nie wiem to chyba wina mojego kompa, muszę sobie kogoś zaprosić, zeby mi tu trochę posprzątał
marzenka a w Strzelacach od samego rana słonko

reklama
marzenka21
pycha u mnie tez jakos komp szwankuje,dopiero co obejrzalam zdjecia i tez mialam tak do polowy,dzieciaczki sa sliczne,marcelek urocze dziecko:-)nie moge sie na niego napatrzec slodki jest:-)
ok ide ogarna mieszkanie bo jak tak dalej bede siedziec to nic nie zrobie a dziecie mi sie obudzi i bedzie lipa heh,milego dzionka
ok ide ogarna mieszkanie bo jak tak dalej bede siedziec to nic nie zrobie a dziecie mi sie obudzi i bedzie lipa heh,milego dzionka
Podziel się: