reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia a czemu mieszkacie akurat w Krzeszycach?
Pewnie pisalas to wcześniej, jak mnie jeszcze nie bylo ale kurde jakos watpie ze przekopie sie przez tyle stron

reklama
wiecie co... wlasnie zalozylam spodniczke :unsure:
...ja nigdy nie ubieralam, no sukienke na wlasne wesele tylko :sorry2:
jakos mnie naszlo jakis czas temu i kupilam bardzo tanio chyba 15 zl dalam za nia, nowka i nawet fajna... taka niby sportowa ale do szpilek.
glupio sie czuje, ale co tam :unsure::unsure::unsure:

:ninja2::ninja2::ninja2:ciekawe czy tak wyjde czy sie zaraz nie przebiore :ninja2::ninja2::ninja2: w spodnie hehehehehehe

Larvunia a czemu mieszkacie akurat w Krzeszycach?
Pewnie pisalas to wcześniej, jak mnie jeszcze nie bylo ale kurde jakos watpie ze przekopie sie przez tyle stron

cale zycie w gorzowie a tu nagle wiocha :-) heheh...
bylam w ciazy i chcialam usilnie "uwig gniazdko" dla swojego dziecka... nie chcialam juz wynajmowac bo wynajmowalam juz 2 lata i co pol roku sie przeprowadzalam a rzeczy nam przybywalo i coraz trudniej bylo. Przeprowadzalam sie co pol roku by zaoszczedzic kasy... bardzo malo zarabialismy w tedy... Wiec zima na wynajetym a latem u tesciow bo ci sie wyprowadzali na okres wakacji na dzialeczke (prawie palac sobie wybudowali, prysznice z biczami itp... masakra) no i my u nich za darmo mieszkalismy a kase odkladalismy... Ale gdy byl juz wrzesien a ja w listopadzie mialam rodzic to wzielismy kredyt i szukalismy mieszkania. W krzeszycach bylo najtaniej, za te pieniadze to w gorzowie mielibysmy kawalerke 25 metro, my + pies i dziecko i sterta naszych rzeczy... nie do pomyslenia bylo. A tu mamy 80 metrow prawie mieszkanko, 3 pokoje i jest oki. Do sasiadow sie przyzwyczailam juz, ciezko bylo ale jest oki. A dojezdzac sie nie boje, nie przeszkadza mi to, mobilna bylam jak pracowalam wiec wiesz... tewraz to troche przeszkadza jak jedno autko mamy.

to w skrocie ;-):-D

hehehehe no nie bede sie teraz do aparatu usmiechac bo moj pomysli ze zwariowalam, jak wroce a moj pojedzie do pracy to walne jedno :sorry2: ale wstydze sie na maxa :ninja2: dziwnie jakos tak :sorry2:

hej laski:-)
ja dziś mam młyn totalny, wczoraj leń, a dziś musze nadrobić:baffled:bo nowe rzeczy jeszcze doszły
jak się troche obrobie to napisze
buziaki

Aha no rozumiem, my tez bedziemy szukac czegos w okolicy, oby taniej, bo mobilni tez jestesmy wiec problemu nie ma. A jak sie ma samochód ekonomiczny to i taniej dojezdzac niz kupowac niewiadomo jak drogie meiszkanie.
Mi się marzy powrót w rodzinne strony

reklama
Do góry