reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello,my wrocilismy
ale duszno na dworze :szok::szok::szok:

annes jesli jestes chetna na spacer to daj znac...jesli chcecie to i ja moge isc na te hustawki na ogrodek jordanoski :tak::tak:..mozemy umowic sie we 3 i razem isc...jak cos to pisac ja o 14:30 bylabym gotowa :tak::tak:...

a teraz uciekam polezec troszke :tak:

reklama
Beti- poprostu chciałam wszystkich uspokoic bo juz po wszystkim . sorki moze troszke gwałtownie zareagowałam ale sama zgupiałam bo rozmawiam własnie z Kamilem wchodze na forum a tam wszyty pisza ze Izula ma sepse. Kasia podejzewa ze to to ale lekarze na poczatku przyszli i powiedzieli ze wykluczyli sepse. Ja znałam fakty medyczne poprostu. Sorki jesli kogos uraziłam

marzenka21- nio myslymy ze tak z 2 lata

magdamir- napisz gdzie sie spotykamy i o ktorej to razem pojdziemy moze pod interem ??? albo pod podstawowka??

Ostatnia edycja:
annes mi pasuje tak o 14:30 moze byc pod sklepem tym bialeym kolo ciebie....

a to idzimey na ten ogrodek jordanoski czy do megi??

ok to pod samym moim domem heheheh. Mozemy wpasc na chwilke do megi o ile nie bedziemy przeszkadzac;-) albo przed albo po

ok to pod samym moim domem heheheh. Mozemy wpasc na chwilke do megi o ile nie bedziemy przeszkadzac;-) albo przed albo po

ok,to ja bede 14:30....kolo bialego...

tylko wiesz megi mieszka bardzo daleko od nas hehe.....

to spotkajmy sie na tym ogrodku dzieciaki sie pobawia...megi badz tam o 15 gdzies na laweczce :tak::tak::tak:...
.

annes podaj mi twoje gg....

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie.
Mnie grypsko wzięło na całego. Do tego całe dziąsła mi spuchły po prawej stronie od zęba. Głowe mi chyba rozsadzi. Ogarnę mieszkanko, ugotuję buraczkową i do wyrka:-(.

hej
a my dzisiaj do 11 spalismy:-)o 7 tylko butle dostal pogadal troche i zasnal dalej.ale za to teraz sie drze:wściekła/y:
a ja siedze sobie w necie i wymyslam co bym zjadla....chyba dzisiaj z Kasia zahaczymy jakas bulke z pieczarkami hihi;-)bo mam takiego smaka na nia, a dawno tam nie jadlam.tam to znaczy wiecie gdzie(kolo parku 111)
Boze tak czytalam Was i czytam ze sepsa jakas.az mnie ciarki przeszly...

Hej blondi to ladnie spicie wowo...
to ja tez poprosze ta buleczke uwielbiam je :tak::tak: chyba wszyscy gorzowiacy tam kupuja hehe....

my zaraz mykamy zjesc zupke

pozdrowienia dla kasi i dla ciebie :tak:
:tak:

witam witam

magdamir jestem zyje, ale po prostu wy tyle piszecie :szok: ze ja nie nadążam z czytaniem :zawstydzona/y: i potem trudno mi sie wciąć, jak nie wiem o co kaman
dziś byliśmy u lekarza, obie dziewczyny na antybiotyku :-(

a w niedziele zaliczyliśmy Świerkocin, bardzo fajnie tam jest, polecam :tak:

teraz obie spia, to spróbuję poczytac wstecz, jak dam rade, napiszcie tylko co z Izunią Katgen,bo ostatnio czytałam, ze wylądowały w szpitalu :-(

a te bułeczki to chyba wszyscy uwielbiaja :tak::-D

reklama
hejka my juz zjedlismy zupke...

witaj pycha !!! fajnie ze wpadlas...pisz tu czesciej wpadnij powiedz co u was....
widze ze laski twoje chore duzo zdrowka dla nich :tak::tak:

masz moze konto na nk??...bym fotki obejrzala twoich pociech :tak::tak:

a Kasia tak w szpitalu w niedziele chyba wyjda..mala wymiotowala i miala temperature..jakis wirus bylo zle ale juz jest ok....

masz jakies fotki ze swierkocina?? super ze tam byliscie powiedz ile kosztuja bilety?

no to tyle :-):-)

Do góry