reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no to super że u dziewczyn już lepiej i wychodza :tak: bo martwiłam sie o Izunie

ceny w Świerkocinie 30 zł od osoby, dzieci do 4 lat za darmo, w sumie mieliśmy za 60zł zwierzatka, karuzele do woli i plac zabaw, więc tak na cały dzień to nie dużo, no ale jak ktoś ma starsze dzieci i musi zapłacic 120 zł, no to juz nie tak fajnie :no: jedzonko swoje zabraliśmy, bo tam lepiej nie kupowac, bo ludzie zwracali im, a do tego czekali nawet ponad godzinę

na NK nie mam za duzo zdjęc, ale jak wpiszecie Aldona Strzelce Kraj. to mnie znajdziecie

reklama
no troche duzo ja bym zaplacila 90 zeta :szok::szok:...bo hania ma juz 6 lat..
zaraz sprobuje cie poszukac jak mi sie uda :tak::tak:

dobra teraz sie juz zegnam...i uciekam bede popoludniu jak wrocimy ze spacerku !!!

pozdrawiam

Magda Ty to chyba jestes maniaczka nk:-Dja tez w sumie tam ciagle siedze to znaczy jestem zalogowana ale wlasciwie nie wiem po co;-)
a propos nk znalazl mnie na niej ojciec Rafalka:-:)wściekła/y:boje sie ze zacznie nas szukac:-(
co do pampersow to my Dada albo Pampers, Huggiesy tez ok ale jak dla nas jakos zawsze przyciasnawe w pasie.i jeszcze ze Schlekera Baby smile sa fajne.
a chusteczki rozne.teraz Babydream, Nivea, Pampers, Happy.byle nie Dada bo maly dostal odparzen przy nich.

blondi ja tam ciagle wchodze i wychodze i dlatego ciagle pokazuje ze tam jestem...hehe

a nie masz wogole kontaktu z ojcem malego??
gdzie on mieszka? jak moge spytac...
dobra ide sie szykowac bo sie nie wyrobie...

ide na spotkanko forumowe z anes i megi :tak::tak::tak:

bay bay do potem!!!

Ojej Magdamir ja teraz włączyłam kompa i czytam że jednak przyjdziecie na ten ogródek a ja myślałam że nie zdecydujecie się, ja mam zupę na gazie mam nadzieje że się zdąży ugotować i że zdąże na 15 być w parku j. jak nie to dołącze...

Pycha fotki fajne tylko malo widac a nk cie nie znalazlam...

megi musisz zdazyc najwyzej bedziesz po 15 ale masz byc :tak::tak::tak:

dobra to uciekam !!!!

witajcie popoludniowo:-)
udalo mi sie w koncu wysprzatac lazienke na blysk:-)ale jestem dumna z siebie:-)
blondi gdzie kupilas ten wozeczek dla rafalka?jest sliczny.ile za niego dalas i gdzie kupilas:-)
kurde zbudzila mnie tesciowa tel i w dodatku mnie wkurzyla swoim glupim gadaniem.
ehh te tesciowe:wściekła/y:

Hejka a co tak pusto tu??..myslalam ze bede miala co czytac....

larvunia gdzie ty sie dzis podziewasz??

a ja wlasnie dopiero wrocilam z naszego spotkania jestem mega zmeczona ale zadowolona :tak::tak:
szymon zasnal mi we wozku i tak spi dalej na lozku kurde nie wiem czy go budzic czy ubrac pizame i niech spi..ale do rana daleko :tak::tak:

bylysmy na placu zabaw a pozniej poszlysmy do megi na kawe,dzieci sie pobawily a jaki balagan zrobily hehe :-D:-D....

marzenka a co tam tesciowa znow nagadala za glupoty??
nie przejmuj sie nia.....

spadam zrobic sobie zarelko bo wyglodnialam...:tak::tak:

reklama
A my juz po spacerku z Kasia.troche polazilysmy i bez bulki z pieczarkami sie nie obylo;-)nie licac chinczyka w Askanie:-pmy za pol godziny sie kapiemy.
Marzenka ja kupilam swoj na allegro.to jest slapi.
Ultralekki wózek SLAPI + MEGA GRATISY!!!!! (636576723) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ja kupilam 30 zl taniej.ale jest ok.fajnie i bardzo szybko sie go sklada i malutko miejsca zajmuje.no i bardzo lekki.tak ze jak z malym po schodach schodze to maly jest w wozku i jeszcze zakupy i daje rade;-)
Magda ojciec Rafalka mieszka w Warszawie.dlatego ja sie tu przeprowadzilam.ja musze jeszcze studia w
Warszawie dokonczyc tylko musze przejsc na zaoczne bo nie bede juz tam mieszkac bo sie go boje.sychol po prostu.potrafi ludzmi tak manipulowac ze glowa mala i robic swietne wrazenie, po czym mi sie ludzie dziwia dlaczego do niego nie wroce skoro taki mily....:wściekła/y:

Do góry