reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Natalka mam spodnie ciążowe letnie lniane białe H&M ale beda za wielkie chyba na Ciebie
mam jeszcze dresowe ONLY takie na ciąże kolor zgniła zieleń.
jak coś to fotki wrzuce ale ja nosze 40-42 rozmiar....\te białe są zaje**** wygodne

wrzucaj!
czekam!
masz nowy suwaczek:-Dw kolorze pazurków:tak:

reklama
Dobranoc ciotki :-):-)

Larvunia super ze sie kreci oby do przodu.masz racje z tymi kosmetykami....fajnie ..to zawsze idzie :tak:
a marcelek bedzie u tesciowej zawsze czy planujesz jakis zlobek lub nianie??
i w jakich godzinach masz tam otwarte???
a jak auto masz juz cos na oku??

kasia super pazurki ale dal mnie za dlugie hihi....

Natala nie denerwuj sie tak kochana !!!

ja narazie zmykam i raczej juz do jutetra papa !!!!

dziewczyny dawidkowi wyszla jakas wysypka na twarzy ma takie malutkie krostki na zewnetrzej czesci policzkow i troche na glowce,potowki?bo na calej twarzy nie ma,tylko przewaznie tam gdzie nie ma doplywu powietrza.
a mi dziecie niechce zasnac,tzn zasnal ale jak odlozylam do lozeczka to sie obudzil i do tej pory sie mecze:-(a uz bym chciala se odpoczac wziac kapiel i dupa:eek:juz mi sie nic nie chce,a jeszcze pranie mam do powieszenia:happy:

reklama

Larvunia super ze sie kreci oby do przodu.masz racje z tymi kosmetykami....fajnie ..to zawsze idzie :tak:
a marcelek bedzie u tesciowej zawsze czy planujesz jakis zlobek lub nianie??
i w jakich godzinach masz tam otwarte???
a jak auto masz juz cos na oku??

nie wiem ile bedzie u tesciowe, od poniedzialku juz z moimi rodzicami bedzie...
autko narazie nie kupuje bo moze dostane sie jako przedstawiciel do pracy wiec nie opyla sie w tedy samochod kupowac, w poniedzialek jade na rozmowe... 560km od mojego domu w 1 strone :eek:
a w ajkich godzinach otwarte..od 10.00 do 18.00 ale ja zawsze sie spozniam i zawsze wychodze ok 17.00 juz ;-)

marzenka cos go moze uczulilo?? ale co...

lece kochane do jutra!!!

Do góry