reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a u mnie lipa,chcialam isc do dentysty na kase chorych a przypomnialo mi sie ze ja nie mam ubezpiezenia,od dnia porodu jestem nieubezpieczona:-(
ide do wanny zrelaksowac sie

reklama
Madziu leć leć:) Ale z tego co wiem, mówila ze w poniedziałek bedzie miala dla dzieci.
Pogoda mnie wnerwia, nie mozna wyjsc na spacer nawet...

Dobra ja też uciekam ogarnąć mieszkanko a potem na miasto sprawy pozalatwiać i do lekarza z niunią, zdam relacje jak wrócę i znajdę chwilkę, miłego dzionka kochane, papa;-)

Czesc laseczki jestem i ja:-)
U nas dzis pieknie z niecierpliwoscia czekam az mój dziec znowu usnie i gonie sie opalac do ogrodu.
Katgen -pazurki fajne ale nie mój kolorek nie lubie zółtego
Megi -ja tez nie mogłam znalesc spodni ciązowych na siebie do konca 6go miesiaca chodziłam w bojówkach o 2 rozmiary wiekszych niz normalnie.Pózniej znalazłam drogie i nie były wcale wygodne a tak pod koniec kupiłam w jakims sklepie z koncówkami kolekcji nowe ciązówki za 3Ł.A teraz moja sąsiadka je nosiła obie pary do połowy ciązy.Fajnie ze sie komus przydały.
Magda owocnych łowów
Madziarena współczuje nocnych atrakcji:eek:
Larvunia miłej pracy i olej tesciową.Powinnas sie cieszyc ze Wam tak nie nadskakuje bo by Was obagdywała pózniej jak tamtych -jak to ona ma przesrane ze wszystko za nich robi.
News roku mój pozmywał w nocy naczynia :szok::szok::szok::szok:wieczorem mi obiecał ze pozmywa zebym sobie poszła spac i odpoczeła a ze on pozmywa.Nie wierzyłam bo juz kiedys kilka razy tez tak mówił i nie pozmywał wiec sie nie nastawiałam.Rano wstaje a tu szok :szok::szok::szok::szok:kuchnia lsni ,no ale zeby nie było zbyt kolorowo to to co miał za plecami czyli garnek i patelnie stojące na kuchence zostawił ,,przeoczył''hehehe.Oczywiscie na zachętę na przyszły raz połechtałam jego męską próznosc jaki to on kochany nie jest i jakze mi miło z tej okazji :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Miłego dnia kobitki

Ostatnia edycja:
Helo juz jestesmy
ale zimno na dworze i ten wiatr :wściekła/y::wściekła/y:

kupilam dla hani koszulke tylke teraz sie zastanawiam czy ona nie jest bardziej dla chlopca bo ma taki dziwny wzor :wściekła/y::wściekła/y:....
i spodniczke tylko nie wiem czy bedzie dobra bo to rozmiar 116 a ona nosi 128 :tak:
no ale najwyzej bedzie krotsza jest ladna to wzielam w sam raz do teatru :tak::tak:
zaplacilam 15 zeta :szok::szok:...jak w sklepie :tak::tak:

Befatka super niespodzianke ci chlopina zrobil nie chwal za wiele bo jeszcze go przechwalisz :tak:

katgen wpadasz dzis do nas na popoludniowa kawke??
odbierzesz talerzyk :tak: :-D...

reklama
ach na zdjeciu nie wyszla taka ladna jak w rzeczywistosci :no::no:

Załączniki

• zdjecie 001.jpg
    zdjecie 001.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 26
  • zdjecie 002.jpg
    zdjecie 002.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 26
  • zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg