reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Madziu całkiem fajny pomysł....tylko nie wiem czy kuzynka Kamila nie wpadnie. zobaczymy ale kto wie kto wie:) :-):-)

reklama
fajne ciuszki, widziałam wczoraj ta spódnice:)
Hania bedzie miala miniówkę;)

no wlasnie troche krotka...najwyzej ja odsprzedam jak bedzie az za krotka...

no jak cos to wpadnijcie do nas ale popoludniu jak moj chlop sie wyspi moze tak byc na 16 jak cos :tak:
:tak:

befatka moj tez wczoraj pozmywal naczynia hehe,jak mu przygotowalam gary do mycia to jak wszedl do kuchni to az sie zdziwil hehe:-)

madziu sukienka ladna a bluzeczka chyba rzeczywiscie jak dla chlopca:-):-)ja juz wykapana, teraz tylko sie uszykowac i czekac az dawidek sie obudzi i gonimy do miasta,
moze potem uda mi sie wyjsc z dawidkiem na dwor albo moj posiedzi znim u mamy na podworku.
a ja tak wczoraj segregowalam te ciuszki dawidkowi to tak doszlam do wniosku ze juz z wiekszosci ciuszkow wyrosl i trzeba bedzie cos kupic,dlatego pochodze dzis po lumpkach moze sie cso trafi,musze wykorzystac ten dzien bo od pon moj do pracy i juz sobie tak nie pobuszuje.
kasia i jak tam sie dogadujemy z ta mata?wiesz juz ile przesylka kosztuje?

Laski z mcz jest jeszcze fajny ciuszek sa bardzo fajne rzeczy dla dzieci jak i dla nas
na ul.Piastowskiej :tak::tak:
sa firmowe ciuszki i super kupilam dla hani tez tam 2 fajne spodniczki ale w sumie raz tam bylam bo za daleko
:tak:

wiecie co wszystko ladnie pieknie,dawidek ma tyle spodni ze dlugo by jeszcze wnich pochodzil ale jeden maly problem to taki ze ciasne w brzusiu i tak se mysle ze zaniose do krawcowej niech mi gumki w boczkach wszyje co o tym myslicie?,na dlugosc jeszcze dlugo dlugo beda dobre,

reklama
Do góry