reklama
fajne ciuszki, widziałam wczoraj ta spódnice
Hania bedzie miala miniówkę![]()
no wlasnie troche krotka...najwyzej ja odsprzedam jak bedzie az za krotka...
no jak cos to wpadnijcie do nas ale popoludniu jak moj chlop sie wyspi moze tak byc na 16 jak cos

Madziu dam Ci znac tak ok 14-15 ok?? Buxka
ok nie ma sprawy jestem w domu

tylko nie mam nic do kawki musze isc cos kupic

marzenka21
Fanka BB :)
befatka moj tez wczoraj pozmywal naczynia hehe,jak mu przygotowalam gary do mycia to jak wszedl do kuchni to az sie zdziwil hehe:-)
madziu sukienka ladna a bluzeczka chyba rzeczywiscie jak dla chlopca:-):-)ja juz wykapana, teraz tylko sie uszykowac i czekac az dawidek sie obudzi i gonimy do miasta,
moze potem uda mi sie wyjsc z dawidkiem na dwor albo moj posiedzi znim u mamy na podworku.
a ja tak wczoraj segregowalam te ciuszki dawidkowi to tak doszlam do wniosku ze juz z wiekszosci ciuszkow wyrosl i trzeba bedzie cos kupic,dlatego pochodze dzis po lumpkach moze sie cso trafi,musze wykorzystac ten dzien bo od pon moj do pracy i juz sobie tak nie pobuszuje.
kasia i jak tam sie dogadujemy z ta mata?wiesz juz ile przesylka kosztuje?
madziu sukienka ladna a bluzeczka chyba rzeczywiscie jak dla chlopca:-):-)ja juz wykapana, teraz tylko sie uszykowac i czekac az dawidek sie obudzi i gonimy do miasta,
moze potem uda mi sie wyjsc z dawidkiem na dwor albo moj posiedzi znim u mamy na podworku.
a ja tak wczoraj segregowalam te ciuszki dawidkowi to tak doszlam do wniosku ze juz z wiekszosci ciuszkow wyrosl i trzeba bedzie cos kupic,dlatego pochodze dzis po lumpkach moze sie cso trafi,musze wykorzystac ten dzien bo od pon moj do pracy i juz sobie tak nie pobuszuje.
kasia i jak tam sie dogadujemy z ta mata?wiesz juz ile przesylka kosztuje?
marzenka21
Fanka BB :)
wiecie co wszystko ladnie pieknie,dawidek ma tyle spodni ze dlugo by jeszcze wnich pochodzil ale jeden maly problem to taki ze ciasne w brzusiu i tak se mysle ze zaniose do krawcowej niech mi gumki w boczkach wszyje co o tym myslicie?,na dlugosc jeszcze dlugo dlugo beda dobre,
reklama
Podziel się: