reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
A ja zaraz jadę do gina;-)
Mężuś dzwonił godzine i 15 minut temu z jednostki z Pozania i mówił,że wyjeżdzają:-)
Katgen mam nadzieję,że wszystko pójdzie po Twojej myśli i już wkrótce się pochwalisz:-D.
Wciągam mielonego i spadam się szykować:tak:

Witam się ponownie. Byliśmy z Zuzką u lekarza ma tylko zaczerwienione gardło no i na kaszel dał Eurespal, przy okazji odwiedziliśmy chirurga by zobaczył ten ukrwiony piepszyk koło noska Zuzi bo dziś znów sobie tam naruszyla i krew leciała że przestać nie chciała i stwierdził że musi to być jedynie usunięte (wycięte) i dał skierowanie na oddział chirurgiczny dziecięcy w Gorzowie:no: w poniedziałek ma dzwonić mój tam na oddział i spytać kiedy możemy z nią przyjechać:-( nie wiem jak długo to potrwa, mają ją uśpić bo na takich małych dzieciach nie robią znieczuleń miejscowych i nie wykonują na miejscu zabiegu, naprawdę się przeraziliśmy nie wiemu czego się spodziewać, dowiemy się co i jak w poniedziałek, smutno mi jak nie wiem jak mam niunię dać na tę małą a dla nas taką wielką operację:-:)-:)-(

Megi bedzie dobrze juz ci mowilam,nie stresujcie sie za duzo bo to nic nie pomoze...
dobrze ze poszlas do tego lekarza lepiej zrobic to za wczasu :tak::tak:
pewnie to tylko chwilka i po robocie :tak:...

a ja juz upieklam murzynka Kasia mozecie juz przychodzic :tak::tak:

Marzenka i co bedziecie jutro w tym miedzyrzeczu??
to jak mam przyjsc tam pod interek to daj znac o ktorej bo musze wyskoczyc po jajca na rynek :tak::tak: chyba ze go dam kasi i ci go przyniesie pod interek :tak:
a jak nie to zapraszam na kawke do mnie :-)

Megi kochana będzie dobrze. Pojedziesz do Gorzowa a tam już napewno zrobią wszystko,żeby było ok.Bądź dobrej myśli:tak:

Ja właśnie wróciłam. Schudłam pół kilo i lekarz walnął mi kazanie:-(
No bo teraz to rzeczywiście ważę 55.2 przy wzroście 176.
Ale najważniejsze,że to bulgotanie w brzuszku to z pewnością Maleństwo:tak:
13-14.06 następne usg:happy:

czesc kochane
znowu nie bedzie mnie do wtorku wieczora... jade na te rozmowe o prace w niedziele juz ok 12.00 wyjezdzam z ojcem. Jade z tatem bo 30 km od miejsca gdzie mam rozmowe mieszka moj wujek, tam sie przespimy i o 13.00 na rozmowe ide... w poniedzialek. A przedemna w 1 strone ok 560km :sorry: ok 9 godzin jazdy...

no a jutro po pracy idziemy do moich rodzicow na obiadek a co ;-)

ide poczytac co u Was :tak:

Dobranoc ciotki
u nas takie czarne niebo ze zaraz bedzie pewnie pompa...
byla kasia u nas ze swoja familia :tak:...

Larvunia gdzie cie tam niesie tak daleko??
masz juz swoj sklepik co ty jeszcze kombinujesz laska??? :-):-)

spokojnej nocki papapa

no namieszalam teroche hehehe ogolnie jade w gory :-p na rozmow o prace
staram sie o prace jako przedstawiciel handlowy a moje stoisko bedzie dalej tylko kogos zatrudnie w tedy.... :rofl2:

reklama
no namieszalam teroche hehehe ogolnie jade w gory :-p na rozmow o prace
staram sie o prace jako przedstawiciel handlowy a moje stoisko bedzie dalej tylko kogos zatrudnie w tedy.... :rofl2:

no tak sobie tez pomyslalam...szkoda ze ja tam nie mieszkam moglabym pracowac w twoim sklepiku :-D:-D

a nie bylo ofert gdzies tu blizej tylko az tyle km??:szok::szok:

to do jutera
trzymam kciuki za rozmowe :tak::tak:
daj znac jak wrocisz i spokojnej podrozy !!!!

Marzenka twoj sliniaczek dalam kasi jak bedziesz w mcz to odbierz od niej jakbys po te pampersy jechala do niej....

Ostatnia edycja:
Do góry