reklama
A ja zaraz jadę do gina;-)
Mężuś dzwonił godzine i 15 minut temu z jednostki z Pozania i mówił,że wyjeżdzają:-)
Katgen mam nadzieję,że wszystko pójdzie po Twojej myśli i już wkrótce się pochwalisz
.
Wciągam mielonego i spadam się szykować
Mężuś dzwonił godzine i 15 minut temu z jednostki z Pozania i mówił,że wyjeżdzają:-)
Katgen mam nadzieję,że wszystko pójdzie po Twojej myśli i już wkrótce się pochwalisz

Wciągam mielonego i spadam się szykować

megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam się ponownie. Byliśmy z Zuzką u lekarza ma tylko zaczerwienione gardło no i na kaszel dał Eurespal, przy okazji odwiedziliśmy chirurga by zobaczył ten ukrwiony piepszyk koło noska Zuzi bo dziś znów sobie tam naruszyla i krew leciała że przestać nie chciała i stwierdził że musi to być jedynie usunięte (wycięte) i dał skierowanie na oddział chirurgiczny dziecięcy w Gorzowie
w poniedziałek ma dzwonić mój tam na oddział i spytać kiedy możemy z nią przyjechać:-( nie wiem jak długo to potrwa, mają ją uśpić bo na takich małych dzieciach nie robią znieczuleń miejscowych i nie wykonują na miejscu zabiegu, naprawdę się przeraziliśmy nie wiemu czego się spodziewać, dowiemy się co i jak w poniedziałek, smutno mi jak nie wiem jak mam niunię dać na tę małą a dla nas taką wielką operację:-
-
-(

Megi bedzie dobrze juz ci mowilam,nie stresujcie sie za duzo bo to nic nie pomoze...
dobrze ze poszlas do tego lekarza lepiej zrobic to za wczasu

pewnie to tylko chwilka i po robocie
...
a ja juz upieklam murzynka Kasia mozecie juz przychodzic

Marzenka i co bedziecie jutro w tym miedzyrzeczu??
to jak mam przyjsc tam pod interek to daj znac o ktorej bo musze wyskoczyc po jajca na rynek
chyba ze go dam kasi i ci go przyniesie pod interek 
a jak nie to zapraszam na kawke do mnie :-)
dobrze ze poszlas do tego lekarza lepiej zrobic to za wczasu

pewnie to tylko chwilka i po robocie

a ja juz upieklam murzynka Kasia mozecie juz przychodzic

Marzenka i co bedziecie jutro w tym miedzyrzeczu??
to jak mam przyjsc tam pod interek to daj znac o ktorej bo musze wyskoczyc po jajca na rynek

a jak nie to zapraszam na kawke do mnie :-)
Megi kochana będzie dobrze. Pojedziesz do Gorzowa a tam już napewno zrobią wszystko,żeby było ok.Bądź dobrej myśli
Ja właśnie wróciłam. Schudłam pół kilo i lekarz walnął mi kazanie:-(
No bo teraz to rzeczywiście ważę 55.2 przy wzroście 176.
Ale najważniejsze,że to bulgotanie w brzuszku to z pewnością Maleństwo
13-14.06 następne usg

Ja właśnie wróciłam. Schudłam pół kilo i lekarz walnął mi kazanie:-(
No bo teraz to rzeczywiście ważę 55.2 przy wzroście 176.
Ale najważniejsze,że to bulgotanie w brzuszku to z pewnością Maleństwo

13-14.06 następne usg

czesc kochane
znowu nie bedzie mnie do wtorku wieczora... jade na te rozmowe o prace w niedziele juz ok 12.00 wyjezdzam z ojcem. Jade z tatem bo 30 km od miejsca gdzie mam rozmowe mieszka moj wujek, tam sie przespimy i o 13.00 na rozmowe ide... w poniedzialek. A przedemna w 1 strone ok 560km
ok 9 godzin jazdy...
no a jutro po pracy idziemy do moich rodzicow na obiadek a co ;-)
ide poczytac co u Was
znowu nie bedzie mnie do wtorku wieczora... jade na te rozmowe o prace w niedziele juz ok 12.00 wyjezdzam z ojcem. Jade z tatem bo 30 km od miejsca gdzie mam rozmowe mieszka moj wujek, tam sie przespimy i o 13.00 na rozmowe ide... w poniedzialek. A przedemna w 1 strone ok 560km

no a jutro po pracy idziemy do moich rodzicow na obiadek a co ;-)
ide poczytac co u Was

Dobranoc ciotki
u nas takie czarne niebo ze zaraz bedzie pewnie pompa...
byla kasia u nas ze swoja familia
...
Larvunia gdzie cie tam niesie tak daleko??
masz juz swoj sklepik co ty jeszcze kombinujesz laska??? :-):-)
spokojnej nocki papapa
u nas takie czarne niebo ze zaraz bedzie pewnie pompa...
byla kasia u nas ze swoja familia

Larvunia gdzie cie tam niesie tak daleko??
masz juz swoj sklepik co ty jeszcze kombinujesz laska??? :-):-)
spokojnej nocki papapa
reklama
no namieszalam teroche hehehe ogolnie jade w goryna rozmow o prace
staram sie o prace jako przedstawiciel handlowy a moje stoisko bedzie dalej tylko kogos zatrudnie w tedy....![]()
no tak sobie tez pomyslalam...szkoda ze ja tam nie mieszkam moglabym pracowac w twoim sklepiku

a nie bylo ofert gdzies tu blizej tylko az tyle km??

to do jutera
trzymam kciuki za rozmowe

daj znac jak wrocisz i spokojnej podrozy !!!!
Marzenka twoj sliniaczek dalam kasi jak bedziesz w mcz to odbierz od niej jakbys po te pampersy jechala do niej....
Ostatnia edycja:
Podziel się: