reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ho
jestem ,zyje nie wiem co sie u Was dzieje.tylko wpadlam sie przywitac.
zaraz spadam spac, wczoraj z W pilismy dosc mocno, potem maly sie obudzil wiec moze z 3 godz spalam:/
widze ze tu nowy watek znowu jest:)ale fajnie:)
dobranoc dziewczyny!!!

reklama
Witam wpadłam sie pozegnac:-D:-D:-D
Chciałam powiedziec dobranoc;-)kolorowych snów i karaluchy pod poduchy.
Blond,Madzia -dzieki za odp.o piekarniku na innym wątku.No własnie tak na czuja pieke ale chciałam porwac sie na sernik a wiem ze jak sie otworzy piecyk podczas pieczenia to ciałsto robi sie oklapłe-opada w sensie i nie jest puszyste.No nic chyba za wysokie progi ......hehe na sernik.
Dzis wpadłam w jakis amok co mi sie niezbyt czesto zdarza heheh.
Powycinałam krzaczory w ogrodzie bo pan kosiarkowy mi sie cos zawieruszył a zywopłot sąsiada tak sie rozpanoszył ze zaczął mi sie po domu piąc.No ale trawy nie ogarne bo nie mam sprzetu.Wysprzątałam wiekszą czesc chaty bo 2 sypialnie,kuchnie ,łazienke jeszcze mi tylko living został,wiatrołap i mały pokoik musze odgruzowac bo sobie składzik z niego zrobiłam:zawstydzona/y:Zaraz padne
Larvunia 3mam kciuki
Natalka bierz sie za jedzenie chudzielcu ;-);-)bo ode mnie tez w doope dostaniesz no!!:-D:-D
Jezyk mam nadzieje ze z Kacperskim juz lepiej i juztro juz bedziesz do nas pisac z domu :-):-)
Anes no to smutny dzien dzis miałas:-:)-(Dla wujka
[*]
Beti ,,dzie Ty'':-):-)
Magda zrobiłas tego murzynka:-p:-p??Dawaj go.Jak go pieczesz to sprawdzasz np.otwierając piekarnik i wykałaczką??Chodzi mi po głowie jakies ciacho ale tak sie troche cykam piec w tym szrocie.
Megi ucałuj Zuziaczka i nie martwcie sie to tylko zabieg no ale dzieci muszą niestety uspic bo za małe i zbyt ruchliwe.
Wy przynajmniej trafiliscie do normalnego lekarza mój pewnie dał by paracetamol k****:wściekła/y::crazy::wściekła/y::wściekła/y:
Katgen oby dalej do przodu:-):-)I strasznie sie ciesze ze izulka juz zdrowa
Madziarena to jeszcze chwila i bedziesz miała wakacje ;-);-)
Dobra mykam bom sie rozkreciała ze hoho ................

hej
magda to oferta na lubuskie ;-) tylko ze rozmowa tam jest... placa stawke kilometrowa chyba 88 gr jest za kilometr wiec zarobie na samej jedzie do nich :-p heheheh... jade a co tam...
befatka dzieki...

no dobra ide sie szykowac i do wtorku w takim rqzie kobitki :tak::-)
paaaaaaaaaaaaaaa

hej dziewuszki,
woda juz postawiona na kawke:-)
zaraz bede szykowac wszystko do wyjazdu a potem jak mi sie uda poleniu****e jeszcze,
wczoraj pochodzilam sobie po lupkach i kupilam dawidkowi spodnie jeansy akurat na teraz bo tamte co osttanio kupilam to za duze troszke,fajniutko w nich wyglada i tylko 2 zl:-)spodnie jasne takie na lato przewiewne tez dla niego i dla siebie wynalazlam bluzke z krotkim rekawem ze sciagaczem na dole i tylko 5zl:-)
wiecie co ale ostatnio mialam jazde,przedwczoraj dawidek zasnal mi na brzuszku potem moj m go wzial odemnie zeby go polozyc do lozeczka a ja dalej poszlam spac i chyba snilo mi sie ze dawidka przykrylam koldra i szybko sie zerwalam i zaczelam go szukac pod ta koldra nawet w srodku,taka bylam w starchu zeby tylko sie nie udusil ale nigdzie go znalesc nie moglam,wolam damiana i mowie zeby mi pomogl szukac dawidka bo sie zaraz udusi a on na to ze spi wlozeczku,rany jaka schiza,teraz chce mi sie smiac ale wtedy to mi do smiechu nie bylo oj nie bylo.....:zawstydzona/y:

dzien dobry mamcie !!!!
u nas oki wstalam po 7,zrobilam juz pranko obralam pyrki i na rynek bede sie wybierac za troszke :-) oby nie padalo....

Marzenka fajnie ze zakupki udane :-):-)
jedziecie tu do miedzyrzecza??

Larvunia szerokiej drogi i trzymam kciuki za romowe :-)

to narazie uciekam wpadne pozniej jak wroce do domku :-)

Dzien dobry i ja sie witam!!

Mała dała pospac;)) :-D:-D:-D
Jak ja kocham to moje dziecie ze zaczeło przesypiac całe noce!!! " :happy::happy:
Ja tzn. my dzis planow brak. Chyba ze jakis spacer jak pogoda pozwoli.
Skończyly mi sie zakupy na obiady i trza zakupy zrobic.
zrobię kaszkowe ciasto;)
a no i posprzatac by trza ale mi sie nie chce....wiec chyba w poniedzialek:rofl2:

madzia my jedziemy do gorzowa ale chce zachaczyc o m-cz bo mleczko:-)
lecce sie szykowac ok 12 wybywamy:-D
katgen ja tez lubie jak dawidek przesypia wiekszosc nocy:-)

Witam sie ponownie wlasnie siadlam z kawka :-):-)

bylismy na rynku i w marche jutro co to ze sklepy pozamykane wiecie??
jakies wieto??....:sorry:

ide zaraz brac sie za te miesko na obiad zobaczymy co to nam wyjdzie a na kolacje robie hot-dogi :-):-)

reklama
Do góry