reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Mamuśki:-D

Befatka-jak ja mam tyć jak same stresy w koło. Słyszałyście co wymyślili odnośnie egzaminu na prawko? teraz to już gwarant,że nie zdam. Do końca czerwca mają wycofać punciaki i od lipca egzaminy mają być przeprowadzane na clio:tak:najlepsze jest to,że ja nie miałam do czynienia z tym samochodem i nie mam pojęcia gdzie co jest a na ezgaminie egzaminarota nie zapytam gdzie mam światła przeciwmgielnne:tak: jestem załamana. Nie wiem gdzie mam teraz godziny wykupować i bo w swojej nauce chyba nie ma co bo gość ma tylko punciaka i lanosa:-( poradzcie coś. Może słyszałyście coso tym....czy oni w ogóle mogą taki numer odwalić i czy to tylko Falubaz tak kombinuje czy to jakieś ogólne rozporządzenie. Na stronie wordu ZG oczywiście nic na ten temat nie ma:confused2:. Na stronie gorzowa też zero.:szok:

Laseczki pomocy!!!!!!

reklama
Czesc laseczki
Katgen jak nie masz co robic to wpadaj do mnie grilla robimy ze znajomymi i moze mój brat wpadnie z laską
Madzia my tez juz po zakupach ja robie duze raz w tyg i pózniej tylko dokupuje swiezy chlebek
.Myslałam ze dzis z Kajkiem dłuzej pospimy a tu znowu 7,30i młoda oczy jak 5 zł.Ale spoko przynajmniej dzien dłuzszy:-):-)
Marzenka ale masz jazdy;-)ja tez raz miałam podobnie.Czesto po porannym karmieniu zasypiałysmy na sofie i raz mi sie sniło ze mi mała spadła a jak sie obudziłam miałam ja wciąz na klacie.Prawie zawału dostałam.
Marzenka w Gorzowie tez jest jest Intermarche a nawet 3 nie lepiej Ci obskoczyc za jednym zamachem.Tzn nie moja sprawa ale jak cos to jeden jest na Os.Staszica,2-na Pomorskiej a 3ci na Piskach.Wiem bo pracowałam kilka lat w IM.Jesli towar jest z gazetki to wszystkie sklepy muszą go miec.

Befatka smacznego grilla,ale wam fajnie :-):-)
u nas szymon wstal dzis o 5 :szok::szok: cos nakrzyczal na mnie i poszedl do hani zapalil sobie bajke :szok: ale po jakis 30 minutach do mnie wrocil i spal do 8 :-)

a jak ci sie pracowalo w marche? na kasie bylas??

dobra zmykam juz do tej kuchni narazie laski
:-)

My wkoncu w domku ale obie zaziebione jak trza:-(. Cały dzien nienajciekawszy. Nawrzeszczałam na Pawła:zawstydzona/y: i sie nie odzywa. Nati marudzi. Ale za to łazic zaczeła po naszym domku tylko ale zawsze cos. Paweł jej przywiuzła taka mate piankowe puzle i po tym łazi.
:shocked2:Jestesmy ze soba tyle lat a czasem mysle ze mieszkamy na innych planetach nie ukrywam ze to moja wina bo jestem wybuchowa i straszna ale kazdy ma swoje za uszami... najgorszeze widzimy sie 2 dni w tygodniu i jeszcze sie nie odzywamy

Witam kochane!!! ale dziś pospałam aż do 8:30 piszę aż bo zazwyczaj apel mam już o 6 lub przed 6 a dziś Zuza sama spała do 7 a potem mój wstał i się nią zajął a ja spałam:-D no i wczoraj kupiłam mleko bebiko junior z kleikiem ryżowym i też nie chce mi pić normalnie ręce mi opadają od przedwczoraj wieczorem nie piła mleka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co mam jej na noc dać by się najadła? chlebka też pomymla i tyle:wściekła/y:dziś mam kopytka ziemniaczane może coś zje:sorry:

Katgen jak tam smakował murzynek u Madzi???:-)

Larvunia powodzenia tam na rozmowie oby bylo po twojej myśli:-);-)

Natalko a ty zacznij pożądnie jeść bo zamiast tyć w ciąży to ty przeciwnie:tak::-)

Madzia ogólnie duzo fajnych ludzi poznałam fajne imprezy razem były wyjazdy nad morze itd.Zaczynałam od kasy - troche przerąbane było w niedziele bo po 11h.Ale ogólnie jakos było.Pózniej pracowałam na chemii wykładałam towar najfajniejsza praca i najlepszy etap w mojej karierze zawodowej w IM:-D:-D:-DJeszcze pózniej byłam zastepcą kier.kasjerów psie pieniądze duza odpowiedzialnosc i stres-wrogów sobie narobiłam itd najdurniejszy etap. Jak bym miała wybierac jeszcze raz to nigdy bym sie nie ruszyła z chemii.I ostatni raz juz na drugim nowym sklepie jak otwieralismy byłam kasjerem głównym-tj. cos jak szef kasjerów było fajnie ale ciągle mi sie wpiwedzielał kier.sklepu we szystko i sie kłócilismy bo ja tez sie nie dawałam i powiedziałam za takie psie pieniądze nie bede sie stresowac(a chuda byłam jak patyk 47,5kgprzez ta prace)pociągnełam l4przez miesiac i napisałam wypowiedzenie.

To w skrócie moja kariera w IM heheh

Witaj annes- milo cię znów słyszeć:-) fajnie że wrociłaś do domku ale szkoda że atmosfera nieciekawa z twoim, nie powinniście się kłócić tylko te dni które macie dla siebie spróbować wykorzystać jak najlepiej, trzymam kciuki żeby między wami było ok :-)

Aga zdrowka dla ciebie i małej Natalki no i buziaczki dla niej:-)

Befatka to ale przygodę mialaś w tym IM :-) :-) całuski dla malutkiej ślicznotki

Dziewuszki jak byście chciały mam mnustwo piosenek na płytce dla dzieci ( Fasolki, Smerfne hity, Natalka Kukulska jak byla mala, Babe Lily, przeróżne piosenki z bajek itp) jak któraś by chciała mogę jej przegrać, moja uwielbia je słuchać i tynia przy nich super. Dajcie znać jakby co:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bafetka najgorszy dział w marketach to kasy-wiem co się dzieje u mnie w tesco. Zawsze tak było-dużo bab i ciągła rywalizacja o wszystko, wyzywały się przy klientach i kłóciły. No i oczywiście najwięcej przekrętów na kasach:tak:
Ogólnie stwierdzam,że najlepiej wykładać towar a od kas trzymać się jak najdalej.

Do góry