reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc Megi ,Anes
Anes idz ugłaskac męza szkoda zycia na kłótnie i niedomówienia
Gratulacje dla Natali zaczyna smigac to teraz bedziesz miała przerąbane matka :-D:-D:-D:-D:-D
Moja juz tak biega ze jak sie rozpedzi z pokoju do kuchni to nie moge jej dogonic :-D:-D:-D
Megi a kaszki z bobovity je ja mojej daje na sniadanie czesto tak z miseczki

reklama
Natalka u nas kasjerki były ok razem na balety itd było ok ale klienci strasznie upierdliwi i chamscy. Na Staszica to sami nauczyciele,wojskowi i policjanci kazdy uwazał sie za niewiadomo kogo.A i kierownictwo sklepu kasjerki traktowało gorzej niz reszte pracowników wszystko co złe to na kasjerk i byłoi najmniej zarzbiały.To mnie wkurzało najbardziej

W tesco tak nie było. Kasjerki zawsze miały najwięcej do powiedzenia i jak coś im się nie spodobało to schodziły z kasy i szły na stołówkę szczególnie wtedy gdy były największe kolejki a ja dla przykładu nie mogłam opuścić miejsca pracy nawet na siku bo jeszcze nie daj Boże ktoś by zobaczył gdzie są kamery na sklepie jak i tak każdy wiedział:-(. U nas kasjerką pozwala się na za dużo i są efekty-kasjerka powie-ja nie idę na kasę i nie pójdzie-ktoś z działu musi odrywać się od pracy i zastąpić taką księżniczkę. A jak nie to pomruczą coś o strajku kasjerek i kiero nic im nie powie.

A co do baletów to jak tesco zrobiło impreze to się wszystkie nachlały że szok-bo za darmo:-Dwięc trzeba korzystać:)

Befatka ja dawałam cały czas jej kaszki z bobovit a najbardziej lubiała babanową nie wiem co jej odbiło że nie chce pić mleka ani tych kaszek czyżby się nimi przejadła? teraz ugotowałam kakao, wypiła ze 100ml i wsio :-( chlebka nie bardzo może kopytka zje jak zrobie?!

Megi to chyba ja mam tylko takiego zarłoka co opitoli swoje i za moje sie bierze jak jej nie dam to sie wydziera.Jacek moze jesc przy niej a jak mnie tylko zobaczy ze cos jem to najpierw robi mine jak kot ze Shreka pózniej ciamka i jak dalej nie reaguje to robi zadyme:-D:-D:-D

ale u nas znow leje
zdazylismy wrocic ze spacerku,gdzie szymon zasnal we wozku i spi dalej :tak:
wiec ide na spokojnie wypic kawke :tak:

megi widzialam te pampersy i ta promocja jest w intermarche i jest juz od wtorku a konczy sie jutro :tak:

beti widzialam twego mezuska jak robil fotki na zamku jakis parze slubnej :-):-)
uciekam bo pusto :tak:

Ja tylko na chwilkę.
Mam grypę żołądkową. Strasznie źle się czuję. Dzwoniłam do lekarza i kazał wziąć smecte-od razu dwie saszetki ale jakoś mi to specjalnie nie pomaga. Mam straszną biegunkę i wymiotuję. Jak nie przejdzie do wieczora to do szpitala,żebym się nie odwodniła:-(
idę dalej spać

Ja tylko na chwilkę.
Mam grypę żołądkową. Strasznie źle się czuję. Dzwoniłam do lekarza i kazał wziąć smecte-od razu dwie saszetki ale jakoś mi to specjalnie nie pomaga. Mam straszną biegunkę i wymiotuję. Jak nie przejdzie do wieczora to do szpitala,żebym się nie odwodniła:-(
idę dalej spać

Natala trzymam mocno kciuki oby ci przeszlo szybko
i bys nie musiala trafic do szpitala
idz odpoczywaj slonce daj znac pozniej co z toba !!!!

hej
pogoda straszna.... głowa mnie boli jak cholerka ..
Paweł u rodziców samochod naprawia juz sie pogodziliśmy:tak:
Dzieki za wsparcie!!!
Moj szatan działa... jest taka marudna ta pogoda, przeziebienie i jeszcze ząb jej idzie

reklama
Do góry