reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hello Szymon juz po kapieli pelnej krzykow...
nie chce wejsc do wody od jakiegos czasu musze sie bardzo nameczyc zeby go umyc i tak jest wielki krzyk :wściekła/y::wściekła/y:
megi ta pani w poradni chirurgicznej co robila zuzce opatrunek to byla moja mama :tak::tak::-):-)....hehe....

dobra narazie uciekam zajrze pozniej !!!

Szczerze to nie wiem co robić. Przeszły mi wymioty ale biegunka została. I do tego okropny ból żołądka. Nic nie mogę jeść. A po smekcie jest mi niedobrze. Sama woda i chrupki kukurydziane przez cały dzień. Szpital mnie nie nastraja pozytywnie ale teraz dziecko jest najważniejsze i jeśli nie poprawi się przez noc to jutro rano jedziemy na pogotowie:-(

dobranoc cioteczki :tak::tak:

natala zdrowiej kochana,a jak bedzie musowo szpital nic nie poradzisz dzidzia najwazniejsza ale mam nadzieje ze ci przejdzie :tak:

to do juterka !!!

hej
ja juz doma:-)
a u nas dzis dni swiebodzina i slysze jak FEEL spiewa:-)
roczek chrzesniaczki uznaje ze udany:-)ale wiecie co zrobila:szok:miala zmuchnac swieczke a ona reke polozyla na nia i sie biedulka lekko poparzyla:sorry:ale nie m
a zadnego sladu.prezent udany:-)
Befatko a co gorsza to juz nie raz cos podobnego mi sie snilo,jakis czas temu wydawalo mi sie ze wpadl za lozko,chyba jas nienormalnie psichiczna jestem:szok:
moglabym w gorzowie kupic ale tam sa nowe ceny a tu w m-czu jest jeszcze ta cena stara-tansza,wiem bo brat tez daje malej nan i szukal gdzie taniej.
kochane a gdzie mozna kupic kleik kukurydziany?bo ja nigdzie nie moge znalesc a jak mam zmienic na kukurydziany to musze wiedziec gdzie kkupowac.ostatnio kupilam przypadkowo w slepie kolo pks.

Madziu w gabinecie były dwie panie i obie takie milutkie dla Zuzi tylko która to twoja mama ja już twarze zapomniałam jak one wyglądały :-)

Dobrej nocy dziwuszki!!! mykam do wyrka, niunia mi wypiła 220ml mleka hura!!!

Ostatnia edycja:
witam niedzielnie :-)
ja juz z kawka wstawac spiochy :-)
megi moja mama taka chuda i na krotko obcieta :tak:
milej niedzieli !!!
ide szykowac obiadek !!!

A my już w domku wróciliśmy wczoraj wieczorem.kacperuś już o wiele lepiej się czuję a ja strasznie się za nimi steskniłam więc już nawet mowy nie było żebym została dłużej no ale na szczęście po chorobie nie ma śladu tylko antybiotyk trzeba wybrać do końca i może uda nam się ten zabieg zrobić.

strasznie się rozpisałyście więc chyba nie dam rady wszystkiego doczytać ale mam nadzieję że tęskniłyście trochę za mną:-p

dzień dobry!!
Straaaaaaasznie Jeżyku teskniłysmy! Ciesze sie że Kacperek juz zdrowy, a Cypek? jak sie czuje?>
Ja dzis wstałam taka zła ze chodze i opierd***** Kamila za wszystko

reklama
Cypuś dobrze:tak::tak:ale wiecie co on mi normalnie siada bez żadnej pomocy. jak go położe sobie pleckami na swoich kolanach to siada a to jednak za wcześnie. już nie wiem co robić z ta małpką

Do góry