reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam
ja tak na szybkiego bo niedlugo jade wyzbyc sie troche kasy dla mechanika, rany jakbym nie miala na co wydawac tylko na to auto:eek:
i ze starsza ide na kontrole do laryngologa, ciekawe co za leki teraz wymysli...

Witam sie i ja:-)
wczoraj troche awaryjnie bylo gdyz od rana nie mialam pradu.... cholerka zachialo im sie cos robic..oby wiecej nie bylo takich momentow.... bo czlowiek moze oszalec bez pradu...
dlatego z Julcia poszlysmy na mega spacerek...
widze nikt nic nie napisal na temat fotek z chrztu wiec nie wiem czy doszly... bo cos tu sie dzieje ostatnio... ze raz sa a raz nie ma.. nie nadazam za forum....
Julcia nagromadzila troche prezentow i jej 1sze wejscie na mate pokazalo nam nowa umiejetnosc naszej kluseczki!
teraz ciagle tak robi nawet nie wiem kiedy! hihi

Jak ktos chce to niech sobie spojrzy...

[video=youtube;xrXvP9HbDmM]http://www.youtube.com/watch?v=xrXvP9HbDmM[/video]

No i wreszcie udalo nam sie nagrac jak Julcia sie smieje:-) co prawdakazda taka wariacja konczy sie dla niej szkawka ale wesolo jest:-)
czekalam na te chwile:-) teraz jest nam razem bardzo wesolo:-)
wybaczcie za ciemna jakosc filmiku ale maz nagrywal po ciemku nie chcialo mu sie swiatla wlaczyc...hehe

[video=youtube;QK1-Nestli4]http://www.youtube.com/watch?v=QK1-Nestli4[/video]

byly fotki byly ;]
juleczka jak aniolek wygladala :)

heheh tak pytam bo mi sie ciagle pokazuje na fotkach bcos takiego i nie wiem o co chodzi:

403 Forbidden
This file removed due to violation
of ImageShack Terms of Service or
by user request

Dziewczyny czy ktoras zmagala sie z ciemieniucha??
nas niestety dopadla ajc...:\
samo smarowanie oliwka przed kapiela i nakladanie na to czapki nie wiele pomaga bo jak chce wyczesac te strupki to cos nie bardzo chca....
mam masc specjalna tez zbytnio nie pomaga...:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello! Proszę zajrzeć na tajny...;-)
Daffi ja co do ciemieniuchy nie pomogę, bo moje dziewczyny nigdy jej na szczęście nie miały. Wczoraj była u mnie koleżanka co jej synek 7 m-czny też ma ten sam problem, ale ona właśnie tylko oliwką smaruje i wyczesuje, wyczesuje i jeszcze raz wyczesuje:sorry: No i w sumie mówi że to walka z wiatrakami bo to cholerstwo nie ustępuje za nic. A jej starszy synek też kiedyś miał ciemieniuchę i przez kilka m-cy z tym walczyli, aż w koooońcu przeszło.:confused2:

reklama
Do góry